.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Мразя я!

Hybrid View

pff
    Guest
    hodi na doktor 4e ne6to si psihi4no bolna

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pff
    hodi na doktor 4e ne6to si psihi4no bolna
    nqma smisal ve4e hodih i me varnaha.tejak mi bil slu4aq =D>

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Имаше едно много подобна тема, не е зле да я прочетеш.Там дадохме много прости съвети-остави ги и двамата, все едно вече не съществуват в живота ти, не се занимавай с тях.
    и за напред си подбирай и приятелите, и гаджетата, защото виждаш какво може да стане.
    off taa s neinite tupi temi
    Testis unus,testis nullus...

Фен
    Град
    City of Sofia
    Аз бих счупил кучката ако бях на твое място. Това е от най-гнусните неща които могат да ти се случат.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Мила и аз съм в подобно положение ,защото момчето по което си падам,мойта "най-добра" fr имам чувството ,че го харесва толкова е нахална и понеже сядам до него тя ме накара да се изместя уж да преписва ,а цял час му говори бе ужас направо и после ми разпрая за него ,през междучасията му се натиска абе ужас.Той не я харесва ама се пак мислех ,че ми е френдка.А и гаджето ти не е по-голяма стока от френдката ти за тфа ти предлагам на нея да и теглиш един бой ,а на тъпото момче една майна и тфа е ;]

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от nP0c70_A3_
    Мила и аз съм в подобно положение ,защото момчето по което си падам,мойта "най-добра" fr имам чувството ,че го харесва толкова е нахална и понеже сядам до него тя ме накара да се изместя уж да преписва ,а цял час му говори бе ужас направо и после ми разпрая за него ,през междучасията му се натиска абе ужас.Той не я харесва ама се пак мислех ,че ми е френдка.А и гаджето ти не е по-голяма стока от френдката ти за тфа ти предлагам на нея да и теглиш един бой ,а на тъпото момче една майна и тфа е ;]
    И к'во? Тя няма право да харесва и да се бори за въпросното момче? Ша прощавате, но защо си мислите, че като харесвате някого, приятелките ви нямат право също да си падат по него. Тя сигурно си мисли за теб същото, което ти за нея - "Кучка, сваля се на момчето, което харесвам, а ми се пише приятелка!"

Авторката, случват се такива неща. За мен гаджетата на приятелките ми автоматично стават някакви безполови индивиди, с които колкото по-малко контактувам, толкоз по-добре. (Понеже съм виждала същата случка да се разиграва между най-близките ми приятелки...)
    Ноо, от къде знаеш, че твойта приятелка също не се е влюбила в това момче. Че на нея също не й е първа обич и дрън-дрън...? Първо говори с нея...и не злобей толкоз. Хората правят грешки.

В крайна сметка, полуидиотът, който си е позволил да ходи и с двете ви, е най-виновен.

Съгласен съм с @Barbie
    Аз също съм имал подобни преживелици, наблюдавал съм мои приятели и приятелки, по-силният побеждава, в случая няма смисъл да се биеш, ще загубиш двама, а така имаш две възможности, да си останеш приятел с тях двамата или да се пребориш за гаджето си и да си имаш приятелка, покажи, че си силна!
    ->~<-

az mislq 4e ne priqtelkata ti e vinovna a gajeto ti za6toto toi e hodil s dve v1preki 4e naistina za iznevqrata sa nujni dvama no v slu4aq mislq 4e toi e po vinovniq uspokoi se i prod1ljavai napred ne sa te edinstvenite hora na sveta sled kato sa post1pili taka s teb ne im davai povod da go napravqt otnovo nameri si drugi priqteli i vsi4ko 6te se opravi
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

Доста си завиждате една на друга момичетата. Докато при момчетата това се среща по-рядко
    Клик ми (:

Guest
    PROSTO GI ZAREZI.TIA ZA MEN NE E ISTINSKA PRIATELKA SLED KATO E BILA SPOSOBNA DA TE IZIGRAE PO TAKUV GADEN NA4IN A TI SAMA SI NAPRAVI IZVODITE ZA NEGO I POMISLI DALI ZASLUZAVA DA GO OBI4A6.SPORED MEN NE

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Доста си завиждате една на друга момичетата. Докато при момчетата това се среща по-рядко
    едно момче според мен би намерило компромисен вариант - 3-ка
    So free

Град
    Перник
    Ami mila v tozi slu4ai se e polu4ila mn konfuzna situaciq za6toto kakto ti sama kaza gi obi4a6 i dvamata! razbiram te...oba4e tyk idva momenta v koito trqbva da se zapita6 stryba li si da strada6 tolkova mnogo zaradi dvama 4oveka na koito si vqrvala i obi4ala a te sa te predali spored men ne si strybva...moqt savet e da zabravi6 za tqx za6toto az li4no nikoga ne bix prostila takova predatelstvo ot strana na lubimi xora... YSPEX kakvoto i da napravi6 i kakvoto i da stane
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

правилното решение за мен е повече никога да нямам отношения с тия двамата. Те губят.
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    А сигурна ли си, че ти не си откраднала нейното гадже!!!
    И аз бих попитала същото?! Може просто той да ви лъже и двете ако тя не е знаела кое ти е гаджето но се пак той ще е ебахти и простия да е с две мацки едновременно

Град
    РЮАР
    Не разбрахте, че в този живот истински приятели няма... има само роднини и познати...
    Тези хора, който Ви се пишат за приятели рано или к1сно ще Ви забият ножа в г1рба... това май никой не го разбра..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Не разбрахте, че в този живот истински приятели няма... има само роднини и познати...
    Тези хора, който Ви се пишат за приятели рано или к1сно ще Ви забият ножа в г1рба... това май никой не го разбра..
    ... освен мен .

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ... освен мен .
    Офф . That's me .

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Prebii kuchkata do smurt

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си