Momi4eto, koeto nai-mnogo ot si4ko drugo obi4am, kaza, 4e nqma smisal i ni6to nqma da se polu4i 4uvstvam se ujasno obi4am q bezkraino mnogo, no qvno ne sym uspql da i pokaja kolko mn dyrja na neq i q obi4am i se stigna do tam, tq da mi kaje 4e predpo4ita drug, za6toto toi i pokazval, 4e dyrji pove4e na neq ;( mnogo e gadno, tq sy6to mi kazva, 4e me obi4a, no...Ne mojah da otida neska na daskalo, a imam mn otsystviq prosto cqla ve4er ne mojah da zaspq iskah da si izleq nqkyde vsi4ko, kakvoto mi e na du6ata, ujasno gadno e, tolkova q obi4am, obvinqvam se zatova, 4e ne sym bil dostaty4no nastoqtelen moje bi i sa me izprevarili edin vid tq kazva, 4e ve4e e kysno i 4e trqbva da se vyzpriemame normalno samo kato priqteli, az i otvyrnah, 4e ne moga samo kato priqtel da q vyzpriemam i 4e mn q obi4am, no tq kaza, 4e 6te uspeq, prosto izjivqvam mn tejyk moment, ni6to ne mi se pravi ne otidoh neska na u4ili6te zaradi tova prosto nqmam jelanie za ni6to iskam da se zatvorq v statqta i da stoq taka s dni! Za6to e tolkova gadno ni6to ve4e nqma smisal za mene, za6to taka stava ne6tata obiknovenite, koito gi pravih, prosto ne mi se zanimava s ni6to i vsi4ko mi e se edno, zagubih vsqkakvo jelanie za kakvoto i da e, obvinqvam se, za6toto az sym vinoven, 4e tq taka misli, 4e nqma smisal, tolkova mn q obi4am i tq go znae siguren sym, no sbyrkah nqkyde kato ne i poakzvah dosty4no to4no kakvo iskam!