.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Obi4am go

Guest

Obi4am go

След като прочетох много истории се реших да разкажа и моята накратко. Аз сам момиче, което обича едно момче. Звучи много банално изтъркано вече. И така аз и
    моето момче сме в един клас. Всичко започна съвсем случайно, просто започнахме да
    излизаме заедно и да не се разделяхме почти. Бяхме като най-добри приятели.
    И един ден под влиянието на малко алкохол (не може без него ) ние се целунахме всичко беше толкова прекрасно. След време спахме заедно и тогава се започна голямата ни мъка. Ние бяхме просто приятели и трябваше за света да изглежда така,
    но ние си знаехме, че не така. Когато бяхме скрити от чужди погледи бяхме гаджета
    и това беше много трудно налагаше се много да се преструваме пред другите. Много боли да лъжеш своите приятели. Но при нас двамата освен прекрасни моменти имаше
    и много лоши, особено когато се карахме. Тогава изпитвах най-голямата болка в живота си. Може би тези караници за дребни неща ме изнервяха много. Даже на няколко пъти си изневерихме.
    И след всичко хубаво идва и лошо. Един ден аз реших да оставя моето момче и всеки от нас да поеме своя път сам и пак да си останем приятели. Не можех да понеса неговите забележки и незначителни спорове повече. Това беше една голяма грешка. Когато започнахме да се отдалечаваме един от друг аз започвах да го обичам още повече. Е не можахме да издържим много един без друг, пак се събрахме, но вече нищо не беше като преди. Караниците ставаха все по-големи и по-чести, сякаш съдбата ни спъваше и ни караше да спорим и да се караме за дребни и незначитени неща. Това направи моето момче много раздразнително и дребнаво. Но това не е големия ми проблем, имам чувството, че моето момче вече не ме обича толкова много, както преди.
    Той е единственото момче, което съм допуснала наистина до себе си, който ме е опознал и обикнал такава каквато съм добра и лоша, кучка и прекрасно момиче.
    ИСКАМ ДА МУ КАЖА МИЛО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!
    Моля само за съвет как да спечеля моето момче отново.

Мега фен
    Град
    София
    С едно `Обичам те`
    [size=7][b][u]fosse cos

Naistina Edno "Obicham te" moje da bude napulno dostatuchno...Drugoto koeto e Obicham te Iskam otnovo vsi4ko da e kakto predi.Drugo neznam kakvo da ti kaja!Uspeh!

Голям фен
    Град
    София
    da i spored men Obicham te vurshi rabota
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    samo ne razbrah zashto ste se krili ot pritqlite si? kato se obichate... Moje bi karanicite naistina sa go iznervili i toi zatova se e otdrupnal.Prosto idi pri nego i mu kaji kakvoto ti e na surceto
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Варна
    И според мен едно "Обичам те" ще е напълно достатачно.

Guest
    може би 'обичам те'. върши работа.. но по-добре е да си наясно той какво иска от тази връзка... и дали неговите желания са еднопосочни с твоите.. ако не са, много тъжно ще ти стане съвсем към края

Мега фен
    Град
    София
    Ехххх поведох стадото! Благодаря ви братя ,че споделяте мнението ми!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен още в началото сте допуснали тази грешка да криете връзката си.След това тези изневери допълнително са я съсипали и нищо не е било, както преди-разделяли сте се и сте се събирали.Сега, дори и да се съберете пак всичко ще е, както преди-караници и кавги.Не мисля, че има смисъл.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    че моето момче вече не ме обича толкова много, както преди.
    След като си го напуснала, мисля че има основание да не те обича.Вината си е изцяло твоя
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ехххх поведох стадото! Благодаря ви братя ,че споделяте мнението ми!
    I men imenno tova me e draznilo v toq forum! Kakto i da e...

Na avtorkata shte kaja .. Otidi pri nego.. I ostavi syrceto ti da govori.. Kaji mu vsichko koeto ti teji.. Vsichko koeto te izmychva.. Vsichko koeto izpitvash.. Nachina po koito toi te kara da se chuvstvash.. Kaji mu che e edinstvenia chovek koito si dopusnala tolkova blizo do sebe si.. Kaji mu che iskash da si s nego poveche ot vsichko na sveta... I ti pojelavam uspeh..

Еми ако е имало защо да криете, разбирам ви. И аз съм крил, и съжалявах после, ама свършен факт. Приятелите ми мноо харесваха момичето, което и аз. Тя избра мене, но за да не ги нараняваме скрихме. Ахъм, ама се разбра, някой ни бил видял в даскалото се целуваме, после 5 момчета (приятели) разбраха, сърдеха ни се и нзн кфо... Ква е поуката? Никога не крий такова нещо, щот рано или късно излиза на бял свят и после нещата са още по-зле. По-добре от самото начало да се знае всичко. Просто тря да кажеш на целия свят ако се налага "Аз съм с него, обичам го", ако ще и да се бориш с всички и всичко за него (ако толкова го обичаш). Тва е моето мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си