off hora,imam strashen problem,ama naistina stra6en! Kakto vseki den si izlizame s moite priqteli,edin den se zapoznah s edno mom4e,dosta po golqmo ot men -na 24! Ta nishto osobeno, prosto go prieh kato obiknoveno zapoznanstvo.P.S AZ sun na 14! !!! I kakvo stana,kakvo ne stana, zapo4nahme mnogo da se zasi4ame s toq....I razbrah,4e toi me bil haresal... Ujas!!!Bil pital za men,riqtelite mi.a i hora koito ne trqbva..Ve4e mi pisna ot taq napast!Omrazna mi ve4e ot toq neznam kakvo da kaja Pedofil!Sledi me navsqkade,pi6e mi nqkvi PROSTI SMS i mi se obqsnqva v lubov.Vikam ti dobre li si..kak moje be,az sum edvana 14!??!?!!? A toi ne me ostavq,strah me e ve4e ot taq gadost...ama tolkova e ni6tojen,grozen a be ujas!Prosto sum qko napla6ena,govori gluposti nasam-natam,4e sme bili gadjeta i tem podobni....ole gospodi Vika mi MILO! Pred gadjeto mi,pred priqtelite mi... Nqmam dumi prosto...ve4e me otvra6tava toq 4ove4ec...kato go vidq i mi se povdiga.... Nqkakv si "dartak" be zaribqva tuka...ole bojee Molqvi se daite mi savt kakvo da pravq,kak da go razkaram TOQ zagubenqk...a na vsi4koto otgore i snimki mi pravil taino,bez da osetq... Kakvo da pravq?!