.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: HeLp ME :( ;(

UjaS HeLP !
    Guest

HeLp ME :( ;(

E sega 4etoh Tema zna4i praih sex pred 3 dni doide mi na 21 i praih sex na 4ti i kaputa se skusa i priqtelq mi svarshi v men no 20 min sled tova pih postinor kva e veroqtnostta da zabremeniq molq vi kajete mi bez da me psuvate adski sum pritesnena

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като си пила Постинор своевременно-вероятността е нищожна.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми вероятност няма. Успокой се
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

veroqtnostta da si zabremenqla e mnogo ama mnogo malka no vse pak imai na vpredvid 4e postinora ne sa bonbonki i ne moje6 da gi pie6 kogato ti skimne....iz4akai 7-8 dni i si napravi test

spokoina veroqtnostta e po4ti nikakva no za tvoe uspokoenie si vzemi slked 7dni 1 test za uspokoenie uspeh

Майн
    Guest
    Абе така и никой никога не успя да ми даде отговор или пример кой по дяволите е тоя тест за бременност който се прави 7 дни след половия акт и дава резултат.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Майн
    Абе така и никой никога не успя да ми даде отговор или пример кой по дяволите е тоя тест за бременност който се прави 7 дни след половия акт и дава резултат.
    Ami to pove4eto se pravqt sled 7 dni nai-malko,za da badat po-sigurni rezultatite.A ina4e kato otide6 v aptekata i pita6 za test 6te ti kajat.Ina4e za marka Sure check e edin ot dobrite(ne sam sigurna,4e taka to4no e prvopisa mu )

Guest
    dokolkoto znam sure check se pravi SAMO OT PARVIQ DEN OT ZAKASNENIETO NA CIKALA I PO NATATAKA!!! taka 4e i da si napravih to4no tozi test 6te ti pokaje s sig 4e ne si bremenna...a ne se znae dali tova e vqrno ,mnizvinqvai mila,no ni6to nz za drugite testove...

Много се панирате ве бахти Се едно да питаш каква е вероятността да се взриви обезвредена бомба

Guest
    hubavo sravnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си