- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kajete mi plss
Zna4i,slagah prezervativa na priqtelq mi,no bez da iskam tragnah da go slagam naobratno.Usetih se,sled kato ne se razgava6e i go opravih.Ta vaprosa mi e dali ima opasnost,ako po nego e ostanala ot predeqkulacionnata te4nost?..Molq vi samo da mi otgovorite,za6toto sam neopitna,a me e sram da govorq s nego za tova
Ама имате страшно богато въображение, вие жените
![]()
Няма никаква опасност да си бременна. Ама никаква!
Тая предеякулационна течност, не е като чешма, вя!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ne se pritistiskai nqma da stava6 mama pone ne za sega
e dobre de za6to si mu go slagala ti? tva si q tqhna rabotaako go marzi razbiram ,ako ne moje da se nau4i be...ne,seriozno ne moje da si bremenna spoko,znam 4e se pritesnqva6 ,no vse pak nqma takava veroqtnost,a pak i tazi te4nost se otdelq 4ak kogato mu stane mn hubavo,a vie takmo ste zapo4vali nali
spokooo
ehe...4e za kvo ti e ti da mu go slaga6?toi ne moje li ili prosto go marzine be spoko,vij qnma veroqtnost da si bremenna.pak i tazi te4nost se otdelq 4ak kogato na nego mu stane mn hubavo,a vie sega ste zapo4vali nali taka ? spoko
![]()
Да и според мен няма опастност от забременяване....![]()
Няма никаква опасност, спокойно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
що да няма опасност?чудеса всеки ден стават.
и защо да не му го слага тя?това си е възбуждащо,пък и си е като част от любовната игра,още повече,ако го сложи с уста.
следващия път просто буди по-внимателна.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Dori i da e popadnala,w tyz technost ima minimalen broi spermatozoidi=>minimalen shans za zabremenqwane.Dr pyt gledai na koq strana go slagash kondoma![]()
нищо ти няма![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Shto pyk da e Samo tqhna rabota? Spored men vSqko momiche [ne Samo momchetata] trqbva da znae kak Se Slaga prezervativ!Първоначално написано от Анонимко
A po temata- ShanSa e niShtojen, nedei Se filmira naprazno.![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}