.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Tokio Hotelkata :}
    Guest

Trqbva li da sl tova,koeto zavisi ot moite fr???

Nemoga da razbera horata!Naposled1k vs polydqha nz kakvo im stava...eto naprimer,na nqkoi ot moite fr tehnite fr gi karat da sl takava muzika kakvato se sl i te se vliqqt!!!Ne moga da razbera za6to e taka!!!Kakvo tolkova lo6o ima da sl tfa,koeto ti haresva i da pravi6 tova,koeto iska6!Vs mi s1y4eni4ki za nai-malkoto t1rsqt kosyri..pisna mi ne moga da razbera za6to go pravqt,kakvo celqt Vsqka grypa metal ili rock si ima svoite fenove ne moga da razbera vs tfa,koeto pravqt ...trqbva li vs da sme ednakvi...???

Guest
    ЪъЪъЪъъъъ къф е проблема 4есто сре6тано явление заеби ги

Guest
    ЪъЪъЪъъъъ къф е проблема 4есто сре6тано явление заеби ги

Guest
    Живейте си живота и не се впрегайтееее

Guest

Re: Trqbva li da sl tova,koeto zavisi ot moite fr???

Цитирай Първоначално написано от Tokio Hotelkata :}
    Nemoga da razbera horata!Naposled1k vs polydqha nz kakvo im stava...eto naprimer,na nqkoi ot moite fr tehnite fr gi karat da sl takava muzika kakvato se sl i te se vliqqt!!!Ne moga da razbera za6to e taka!!!Kakvo tolkova lo6o ima da sl tfa,koeto ti haresva i da pravi6 tova,koeto iska6!Vs mi s1y4eni4ki za nai-malkoto t1rsqt kosyri..pisna mi ne moga da razbera za6to go pravqt,kakvo celqt Vsqka grypa metal ili rock si ima svoite fenove ne moga da razbera vs tfa,koeto pravqt ...trqbva li vs da sme ednakvi...???
    Тва е щото умните хора са на изчезване. Всички са кат овце - каквото направи един, другите го следват. И аз понякога се чудя за кво е цялата тая работа? За да се харесаш на някой? По-добре гледай да се харесаш на себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си