Първоначално написано от
NORMALNIQT
Na4i az imah su6tiq problem. Oba4e men me tormozeha edni momi4eta (suvsem seriozno e) nemoga da razbera kakuv im be6e problema vseki den me bieha i mi zimaha parite a az sum po- golqm ot tqh sus 5 godini. I taka edin den mi pisna subrahme se tam 3ma 4oveka i re6ihme da gi tursime da gi bieme po edini4no. Fanahme nai- qkata Jozefina se kazva6e i q prebihme samo 4e na edin ot moite fr mu be6e s4upila kliu4icata, a nie mn qko q bihme. I toq moq fr otide u bolnica i kakvo ste4enie na obstoqtelstvata se slu4i taka 4e na taq maika i tam e nekfa doktorka...kazala 4e 6te go poeme nali toq pacient a te i 2mata mn dobre se poznavat 6toto momi4eto koeto bihme i toi sa ot edin klas. Maikata na taq oti6la do nego i kazala moito mom4e ti jiv ot tuka nqma da izlezne6. i mu kazala (pak povtarqm 4e e SUVSEM seriozno kolkoto i nelepo da zvu4i) ili e sega ti ku4i sine mi blije6 onaq rabota ili gi vikam da te prebiqt, i moq fr. pa tapaka i kazal -Ti luda li si we kak 6e q blija ti si na 65 godini sigurno ve4e ti e fanala kori4ka. I taq kazala dobre izleznala obadila se na oniq momi4etata do6li i sega fr mi ima komocium za sujalenie kak moje da ima tolkova lo6i momi4eta nemoga da razbera. Ednata mi vika onq den ae da si staneme gajeta i da ne se karame a az ne6tqh takuv ama oniq doidoha i me prinudiha. Sega sedi s men na kontrolnite po matematika da i gi pravq a priqtelkite i mi zimat parite za zakuska.
btw. otna4alo me be6e sram da priznaq koi klas sum no sega kato se setq za priqtelq mi i sus sulzi na o4i edva se sdurjam da ne se razpla4a... i ni6to nqma zna4enie 11 klas sum kfo tolko...smeite se mn sme6no