.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Как да постъпя

Срам ме е да си купя презервативи за първия път.Неудобно ми е като вляза в аптеката да кажа какво искам.На вас случвало ли ви се е това?Как постъвате?Дайте ми съвет.Момче съм,от малък град.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ама не те е срам да правиш секс, нали? недорасъл си още. като ти мине срама пробвай пак да правиш секс.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Влизаш в аптека,където не те познават и казваш....няма да откажат или да ти направят забележка спокс
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ама не те е срам да правиш секс, нали? недорасъл си още. като ти мине срама пробвай пак да правиш секс.
    Точно!По-добре да преодолееш срама си да си вземеш презерватив,отколкото да го правиш без!Няма значение голям или малък град,секса се прави навсякъде и няма от кво да те е срам!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Plovdiv

ami......

vij sega njma sramno ot tova da vlezesh v aptekata i da kajesh che iskash prezarvativ ....napalno normalno e ,v reda na neshtata ...predstavi si imash vazmojnost da si s njkoj tazi vecher i kakvo momicheto shte si poiska ot teb ,a ti njma da imash prezarvativ.. mislj che e po-dobre da vlezesh v aptekata,da preodoleesh srama si otkolkoto da se izchervish i izlojish pred njkoj kaka,,,taka che nasluka prijtel
    Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!

е кфо му е срамното бе ?!
    ;]

Град
    Пазарджик
    Ми според мене няма нищо срамно в това да идеш в аптеката и да кажеш, че искаш презервативи.Аз, че съм момиче съм ходила да взимам и не ме е било срам, та тебе още по-малко трябва да те притиснява това нещо

S1vsem normalno e da otide6 i da si kupi6 prezervativ ti kakvo iska6 da spi6 s neq bez li ako napravi6 takova ne6to posle moje da s1jelqva6 taka 4e po dobre srama ot edin prezervati6 ot kolkoto da b1de6 TATKO nedei se sramuva
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Град
    sofiq
    =D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен
    =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

mustaci
    Guest
    na kolko godini si e ai zimai biberona i si lqgai

Мега фен Аватара на koalka
    Няма нищо срамно, много хора го правят.А и на аптекарката въобще не й прави впечетление.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN

Re: Как да постъпя

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Срам ме е да си купя презервативи за първия път.Неудобно ми е като вляза в аптеката да кажа какво искам.На вас случвало ли ви се е това?Как постъвате?Дайте ми съвет.Момче съм,от малък град.
    dai pari az 6te ti kupq !
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Guest
    spoko de ,6te svikne6 to ne e 4ak takava rabota! pak i nikoi nqma da ti kaje ni6ty vse pak , tva si e normalno prosto vliza6,prigotvq6 si parite i bez mn mn da se motka6 si kupuva6

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма нищо срамно, много хора го правят.А и на аптекарката въобще не й прави впечетление.
    Да, освен това най-много могат да имат добро мнение за теб, че мислиш за сигурността както на себе си, така и на приятелката си.

Guest
    f taq apteka deto hodq aptekarkata poznava maika mi i men ne mi puka pak hodq i si kazvam 1 Sportex Light

Ama da pravish sex,ne te e sram nali? :P Men lichno,nikoga ne me e bilo sram da si kupq prezervativ .. zashtoto v nachaloto az kupuvah,a veche priqtelq mi si kupuva sam.Kakvo tolkova sramno ima?Ne e sramno .. daje e po-dobre da te e sra,no DA SI kupish,otkolkoto da te e sram i da ne si kupish i DA pravish sex..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си