- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да постъпя
Срам ме е да си купя презервативи за първия път.Неудобно ми е като вляза в аптеката да кажа какво искам.На вас случвало ли ви се е това?Как постъвате?Дайте ми съвет.Момче съм,от малък град.
Ама не те е срам да правиш секс, нали? недорасъл си още. като ти мине срама пробвай пак да правиш секс.
Влизаш в аптека,където не те познават и казваш....няма да откажат или да ти направят забележка спокс![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
vij sega njma sramno ot tova da vlezesh v aptekata i da kajesh che iskash prezarvativ ....napalno normalno e ,v reda na neshtata ...predstavi si imash vazmojnost da si s njkoj tazi vecher i kakvo momicheto shte si poiska ot teb ,a ti njma da imash prezarvativ.. mislj che e po-dobre da vlezesh v aptekata,da preodoleesh srama si otkolkoto da se izchervish i izlojish pred njkoj kaka,,,taka che nasluka prijtel![]()
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Ми според мене няма нищо срамно в това да идеш в аптеката и да кажеш, че искаш презервативи.Аз, че съм момиче съм ходила да взимам и не ме е било срам, та тебе още по-малко трябва да те притиснява това нещо![]()
S1vsem normalno e da otide6 i da si kupi6 prezervativ ti kakvo iska6 da spi6 s neq bez li ako napravi6 takova ne6to posle moje da s1jelqva6 taka 4e po dobre srama ot edin prezervati6 ot kolkoto da b1de6 TATKOnedei se sramuva
![]()
=D>Първоначално написано от krem4et0
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
=D> =D> =D>Първоначално написано от krem4et0
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
na kolko godini si e ai zimai biberona i si lqgai![]()
![]()
Няма нищо срамно, много хора го правят.А и на аптекарката въобще не й прави впечетление.![]()
dai pari az 6te ti kupqПървоначално написано от Анонимко
!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
spoko de ,6te svikne6to ne e 4ak takava rabota! pak i nikoi nqma da ti kaje ni6ty vse pak , tva si e normalno
prosto vliza6,prigotvq6 si parite i bez mn mn da se motka6 si kupuva6
![]()
Да, освен това най-много могат да имат добро мнение за теб, че мислиш за сигурността както на себе си, така и на приятелката си.Първоначално написано от koalka
![]()
f taq apteka deto hodq aptekarkata poznava maika mi i men ne mi puka pak hodq i si kazvam 1 Sportex Light![]()
![]()
Ama da pravish sex,ne te e sram nali? :P Men lichno,nikoga ne me e bilo sram da si kupq prezervativ .. zashtoto v nachaloto az kupuvah,a veche priqtelq mi si kupuva sam.Kakvo tolkova sramno ima?Ne e sramno .. daje e po-dobre da te e sra,no DA SI kupish,otkolkoto da te e sram i da ne si kupish i DA pravish sex..
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.