.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Moderated: Как да си намеря приятели?

Не мога да си намеря приятели,компрания,с която да излизам.Нз защо колкото и да опитвам не става на 16 станах и имам 4увството,4е най- хубавите ми години се провалиха.Нито на купон сам ходил до сега,нито приятелка сам имал,нито приятел,който да ми помага в труден момент нищо.Толкова прости неща,които пове4ето хора ги имат за даденост на мен ми липсват.Писна ми ве4е,но каквото и да правя нищо не излиза....

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    i az sum taka

някой друг
    Guest
    Днес прочетох няколко подобни поста само в този форум- все този проблем със самотата...
    защо не вземете да си размените координатите и да се запознаете- защо не опитате да станете приятели със себеподобните.
    направи се труда да прочетеш и другите подобни мнения и ако искаш- действай
    успех

е явно никои няма решение...Ве4е не знам на какво да се крепя нямам приятели,нямам нищо...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ами помисли си защо нямаш.За да е така-значи причината си е само в теб.И вместо да седиш и да ни се вайкаш във форума-промени малко нещата и действай
    Моят съвет е да си намериш приятели (като за начало примерно от твоя клас или улица...) и да почнеш да излизаш по-честичко,общувай с повече хора,отпусни се. Така няма да се чувстваш толкова самотен,а другите неща ще си дойдат с времето. успех!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Аз имам подобен проблем ако желаеш да си разменим скайповете ми пиши на имейл cvetetooooooooo@abv.bg

sineokia
    Guest
    pi4 da ti kaja i az sam v sa6toto polojenie kato teb nqma s koi da izlqza,nqma s koi da si kaja edna prikazka i mi e super samotno,ako nqkoi koito e s moite problemi iska da otbie malko vreme neka mi pi6e na caco91@abv.bg

Град
    Plovdiv
    Eiiiiiiiiiiiiiii kakvo ochakvash horata da pozvanjvat na vratata ti i da kavat "moje li da ti bada prijtel" ,,,,, ne stava takaa prijtelite se pecheljt ,a ne namirat ...haresvash dadeni hora ,pone taka predpolagam,ami specheli gi ,pokaji im sebe si i ako se haresate shte ste prijteli... sam izbirash samotata si ...vinagi moje da se zapoznesh s njkoi ,nezavisimo ot vsichko,obache vnimavai da ne se zabarkash s njkoi koito netrjbva ...uspeh v tarseneto na prijteli
    Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!

Guest
    spokoino 4ovek ne si sam
    i az sam v absolutno sa6toto polojenie no..takav e jivota

Мега фен
    Град
    София
    Ами не можеш да очакваш някой да ти дойде на вратата и да ти каже `искаш ли да сме приятели` !Ти сам трябва да си иэдействаш някои неща!То не става със седене пред монитора!Явно само си мислиш ,че си опитал всичко,но всъщност не си!От всяка ситуация има иэход и всеки проблем има решение,просто трябва да се постараем!Не се иэолирай от хората,бъди по-кумоникативен!Эапочни от по-малки неща,като напремир да помолиш някого эа някаква помощ,после да му върнеш жеста и така нататък....! А и между другото това да се эапоэнаете няколко човека с подобен проблем не е лоша изея!Хванете се и то направете!
    късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Какъв е проблема-че нямаш познати с които да излизаш, или тея които познаваш не искат да излизат с теб? Ако е първото най лесния начин да се запознаеш с хора е да се запишеш на някой спорт да кажем ... волейбол, баскетбол, футбол ... А ако е второто явно просто има нещо в теб което отблъсква хората-помоли някой на 4 очи да ти каже с какво го/я дразниш и така с още няколко човека и си прави изводите ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Какъв е проблема-че нямаш познати с които да излизаш, или тея които познаваш не искат да излизат с теб? Ако е първото най лесния начин да се запознаеш с хора е да се запишеш на някой спорт да кажем ... волейбол, баскетбол, футбол ... А ако е второто явно просто има нещо в теб което отблъсква хората-помоли някой на 4 очи да ти каже с какво го/я дразниш и така с още няколко човека и си прави изводите ...
    Съгласна съм!!!!!!!! =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Ами ако ти кажа,4е ми липсват и двете?

Това горе бях аз.

На мен толкова ми се ще да отиде поне 1 на диско с някой,да имам компания,да да имам добър приятел,с които да споделям,но уви не мога нещо вътре в мен ми пречи...Колкото и да съм добър с хората те вечно ми се качват на главата...Е явно тези години за мен няма да са най-хубавите,а най-тъжните...Каквото и да опитвам не става...Единствените приятели,които имам са задръстеняци,които само ме използват.Писна ми....

Град
    София

Dano sum uspqla da ti pomogna

Vij sega na men mi hrumna kato ideika 4e moje6 da se registrira6 v nqkoi sait za zapoznanstva.Naprimer flirt4e.com ili sladur.com ima i drugi.Ili puk vlizai v 4ata i ob6tuvai s ostanalite.Jelaq ti uspeh!
    Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!

Guest
    Samotata e edno ot nai skapanite neshta koito mogat da ti se slu4at! Pich, razbiram te napalno! Ot edna godina sum izvun BG ( USA) i ti kazvam izkukah,tiq tuka savsem razli4ni nravi, vazgledi za jivota.....1 godina se sduhah veche, ne sum izlizal ot 1 godina na disko,nito na kafe s nqkoi..Nqma s koi si kaja edna duma, osven s tapite amerikanci v u4ili6te...Neznam kvo ti kaja, ti imash pove4e shans da si namerish FR , a na men mi trqbva mnogo vreme -parvo za da svikna s obstanovkata tuk, i vtoro da pravq priqtelstva. Tai 4e ne se kosi, ima i po zle ot teb!

Bang bangg
    Guest
    Е аз никога не сам ходил на диско защото няма с кой...Ве4е не знам какво да правя...

za6to ne pomisli6 dali ima ne6to s koeto otbluskva6 horata i da go promeni6.ako predi si imal nqkoi fr no si se skaral s nego si pomisli za6to ste se skarali i moje da otkrie6 kude e problema.az naprimer predi nqmah po4ti nikvi friends prosto za6toto nqma6e interesni hora okolko men,no smenih daskaloto i vs se opravi.provai i ti ne6to novo
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nai dobre zemi da poizleze6 malko Naprimer zapoznai se s horata ot kvartala ili v daskalo de da znam kontaktuvai we 4ove4e taka 6te si nameri6 fr.

Хей..Какви са тези тъжни личица от вас..Всеки може да има приятел..Не трябва да се отчайвате,а да търсите..Това,че нямате с кого да излизате и да споделяте и да се забавлявате не трябва да ви отчайва... Горе главате,бе хора!!!Я се стагайте и си намирайте дружка.. :P Все ще има някой като вас.. И сигурно не предполагате,че този приятел може да е около вас и просто да не го забелязвате.. Така,че без sad emotinons .. И започнете да общувате с повече хора..Това ще е моят съвет..
    And they said that the hero can save us,I'm not gonna stay here and wait,I'll hold onto the wings of the eagles,watch as we all fly away...

hmn
    Guest
    daite skyp4eta ili maili

Guest
    phhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhr eyu36uuy315

В училище имам приятели...но не от моя клас...само да видите класа:
    пълно със зубари,някви олигофренчета на които им липсват първите 7 години се лигават на воля,а некви откачалки се блъскат повлияни от онази простотия наречена "кеч"

Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money
    Emo-Style - Music

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си