- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koito obicha po-malko toi vladee edna vrazka? da ili ne ?
Има нещо такова.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
zavisi ot mn ne6ta,, no vinagi 1 vrazka se ''opravlqva i ot dvamata'' nikoga ne e vinoven smao ediniqt
Първоначално написано от ™G-Baby™
=D> дет се вика-любовта е сляпа!Първоначално написано от koalka
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
.... и да не казвам кой я води за ръка, че станах банален![]()
Но иначе е вярно, когато човек е влюбен отрича всичко лошо, което му говорят за половинката, дори и да е истина. И тва е щот е влюбен, щот тая безрезервна вяра направо ни "затваря" очите. Тфа е грешка, аз съм в същото положение, ама неща да си призная![]()
ne izob6to to4no obratnoto
Вярно е. Дълго време аз бях тази, която обичах, а не бях обичана. и какво ставаше-беше ме страх, че ще го загубя. Правех редица компромиси, сдържах си нервите, не можех да се отпусна от страх, че ще ме изостави. несъзнателно аз бях пасивната и се съгласявах с всичко. Това си е чисто и просто страх. сега, когато знам, че и той ме обича съм по-смела и въпреки, че кавгите зачестиха, връзката ни стана далеч по-искрена и открита.
Иначе винаги единият обича повече от другият. не може любовта да е винаги 100% еднаква.
Да,така е!Първоначално написано от Ledena
И сега ще кажа защо-значи,когато не си заслепен толкова много от някакво чувство ти приемаш нещата по-трезво и не толкова вътрешно,докато ако си напълно сляп от любов,тогава всяко едно нещо се приема по много различен начин,т.е влагаме повече емоция,когато чувствата ни са по-силни
![]()
Ми като се замислих май е така...Когато 4овек не оби4а (достатъ4но) не го интересува другия, прави си каквото иска, другият не смее да се опъл4и, съгласява се само и само да не загуби 4овек и така този,който не оби4а контролира не6тата...имах и аз една такава връзка...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."