.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Not In Here :)

Женската ревност

Имам въпрос към женската аудитория - харесва ли ви да ви ревнуват, в смисъл - да знаете че човекът до вас само като ви види да си говорите с друг или като му говорите за някой друг, и да започва да си мисли разни глупости от сорта на "Тая ми изневерява.. " ?

Ами да си мисли каквото иска , но много мразя разнио сцени . Н
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ами хубаво е да энаеш ,че държи на теб и те рувнева...но в границите на нормалното!Има някои момчета ,които са толкова ревниви ,че чак става смешно ...следят те ,снимат те...абе смешна работа!
    Всичко е добре,като е умерено
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Ami az ne revnuvam i za tova vinagi sym mrazela mnogo nqkoi da me revnuva.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Като мъж ти казвам,че ревността е признак на слабост,а един готин пич никога не би ревнувал. Той знае ,че мацката си е негова. Пък и момичетата не обичат разни сцени,провокирани от нещо като "Ти що го гледаш ма?" .
    Ревността не е признак за това,че държиш на момичето си.Има десетки начини да покажеш привързаността си към нея,не ползвай точно тоя.

Мисля че в основата на всяка връзка трябва да има доверие и разбиране така че ревността за мен не е признак за привързаност..по скоро..желание за притежание или нещо такова
    just a kid۵

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не обичам да ме ревнуват, но ми става приятно понякога момчето до мен да ме изревнува от някого, но в границите на нормалното и само понякога
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Priqtno e da znaesh 4e 4oveka do teb pone malko te revnuva.Pone az taka se 4uvstvam malko po-sigurna v nego.No zavisi kolko e revniv.Ako e mnogo i pravi sceni-e tova go mrazq.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Не обичам да карам приятеля ми да ревнува нарочно, защото знам, че така го наранявам и най-вероятно ще се скараме, друго просто не може да стане.Хубаво е да има умерена ревност и то да не я предизвикваш нарочно.Иначе е хубаво да бъдеш нормално ревнувана, защото така виждаш, че човека до теб се интересува от твоята особа.

Град
    Ами дам... общо взето съм съгласен с мнението че ревността е може да се каже "полезна" само че в определени граници... поне да знаеш че на човека до теб му пука, а не той да вее гащи и да се чудиш за що иде реч

Обичам и винаги съм обичала да ме ревнуват!
    Приемала съм го като един вид желание да съм си негова и само негова..
    Но както каза някой горе - вс с граници.Самата аз съм мн ревнива на моменти иии знам че не е хубаво да се прекалява
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Моя в момента е такъв и много ме изнервя. То бива бива ревност ама тва неговото на нищо не прилича. Иначе като цяло обичам да ме ревнуват...
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не, не обичам да ме ревнуват, но ми става приятно понякога момчето до мен да ме изревнува от някого, но в границите на нормалното и само понякога
    В такива случаи .. нзн чувсвам се желана .. и знам, че наистина има чувства към мен. НО вс в границите на нормалното естествено

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми обичам да ме ревнуват но с граници както казаха вече

Да, ревността подклажда страстта в една връзка, но само когато е в граници. Приятно ми е да знам, че приятелят ми държи на мен и ме иска само за нео. Никога обаче не го карам да ме ревнува целенасочео, защото знам колко е гадно. Не бих понесла и някаква луда ревност, постоянни обаждания, следене къде съм и с кой съм, постоянни караници. Това не бих го понесла.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    При сенките

Re: Женската ревност

Цитирай Първоначално написано от n03
    Имам въпрос към женската аудитория - харесва ли ви да ви ревнуват, в смисъл - да знаете че човекът до вас само като ви види да си говорите с друг или като му говорите за някой друг, и да започва да си мисли разни глупости от сорта на "Тая ми изневерява.. " ?
    Makar da ne sum ot taq jenska auditoriq hah.. spored mene im haresva da gi revnuvame smisul ne govorq za nqkakvo natrapchivo revnuvane,no ot vreme na vreme chat pat trqbva,po tozi nachin gi karame se chustvat jelani,a bez da gi karame da se chustvat taka pochva malko da kuca,taka che tva det obqsnqvat che ne obichat ne e taka,nali znaesh te vinagi edno govorqt,a iskat drugo;]
    Requiem for a dream....

Град

Re: Женската ревност

nali znaesh te vinagi edno govorqt,a iskat drugo;]
    знам за съжаление бе, м*ма му ст*ра

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    da gotino mi e kato me revnuvat... no li4no az samata sam adski revniva..za jalost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си