.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Im NeeD your Help :)

xoraaaaa imam nujda ot pomo6t izlizam s 1 momi4e daite idei za kva tema da q zagovorq za6toto sega sam q pokanil i tq se navi
    Bez teb ne moga razberi Bez teb sarceto me boli Bez teb e tajna moita mladost Bez teb za mene nqma radost!!

Guest

Re: Im NeeD your Help :)

Цитирай Първоначално написано от Aleks
    xoraaaaa imam nujda ot pomo6t izlizam s 1 momi4e daite idei za kva tema da q zagovorq za6toto sega sam q pokanil i tq se navi
    =D> знаеш ли защо ти ръкопляскам? не от подигравка, а точно че сложи накрая усмихнатата иконка. Преди време и аз имах този проблем. Но за разлика от теб вместо използвах от този сорт , та за какво да я заговаряш? Според мен би трябвало да се направи една ГОЛЯМА тема точно за този въпрос. Какво да говоря с нея/него?
    Моят съвет ли? - Бъди себе си!

ako ne ti e silnata strana v zagovarqneto (koeto mejdu drugoto e i moq slaba strana) q predrazpoloji tq da bade po-deinata v razgovora - interesuvai se ot neq, nakarai q da razkaje ne6to,da spodeli ne6to ot sebe si. Togava ti moje6 da se vklu4i6 po-aktivno - da spodeli6 svoqta poziciq i t.n. Ako ne ti e silata da si zabaven ili ostroumen - ne go pravi na sila - tova se use6ta ot otsre6tnata strana. prosto badi spokoen i badi sebe si!

Просто бъди себе си!Веднъж и аз така се притеснявах,казах му да сподели нещо и .. той разговора потръгна от самосебе си :P Разпитай я за нея нещо,тя ще ти каже и всичко ще мине добре
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Благодаря Срещата Мина Чудесно Предложих И да Станем Гажета утре ще ми отговори
    Bez teb ne moga razberi Bez teb sarceto me boli Bez teb e tajna moita mladost Bez teb za mene nqma radost!!

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Аз веднъж бях себе си, обаче след като се опитах да извадя червата й тя сподели следното:"ААААААААААААААА" и излезе от стаята. Според мен ако си брутален психопат не бъди себе си. Поне докато не я заключих някъде, далеч от хорските уши...
    ХахахаХаха!АКо си нормален (а сигурно си)БЪДИ СЕБЕ СИ! Aко нещо не си в час - БЪДИ НОРМАЛЕН!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Мега фен
    Град
    София
    Такам първо- каэва се I need your help ,а не I`m need ...
    А и аэ те похвалвам эа усмихнатото човече накрая =D> =D> =D>
    Мога да те посъветвам само да бъдеш себе си ,эа да те оцени реално и по-натам (ако има по-натам де ) да няма гафове !
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми да ти обърна върпоса. Вместо да е "за какво да и говоря" много по-добре било да има нещо от рода на "за какво ли ше ми говори тя?" .
    Момичетата са по-приказливата част от човечеството,така че с няколко въпроса(няма голямо значение какви са) можеш да я накараш да говори с часове.

Точни реплики и теми никой няма да ти даде,защото те не са точни за различните ситуации.

Говори си с нея за бъдещето й,приятелите,семейството,х битата,вкусовете.

Избягвай темата за даскалото.

Тва е.

Успех.

А искаш ли аз да ти я нае*а?
    Ебаси темата.

Guest
    Opaa predlijil si i znachi

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Opaa predlijil si i znachi
    Ахахаах ми честито
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си