.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Супер фен

Kakvo oznachava tova i dali imam shans?

Pisha si v chata s edno momche,koeto e s pochti 4 godini po golqm ot men ... Toi se dyrji mnogo milo s men i vinagi mi e daval syveti da vsichko i me e podkrepql v trudni momenti.I vchera toi mi napisa `` ot nqkolko dena te chuvstvam mnogo blizka ``.Tova kato kakvo da go priemam?Dali i toi me haresva ili ne?A i na nqkolko pyti mi kazva,che kato doidel kym moq grad shtql da mi se obadi posle mojelo da me vzeme s nego v negoviq grad.Beshe mi napisal syshto i che ako bil sega pri men nqmalo da sym samichka i da sym tyjna.Nz kakvo da si mislq.Dali izobshto ima chuvstva kym men?A pyk ne iskam da mu kaja,che go haresvam,za da ne stane taka,che da si razvalim dori i priqtelskite otnosheniq.Kakvo da pravq?

P.S. Poznavame se lichno,a ne da sme se zapoznali po chata.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Де да го знам и аз какво му е в главата ..
    Може само да те зарибява ей така по чата .. за спорта както му се вика
    Но може и да си те харесва Това се разбира когато сте си двамата, по държанието му, по жестовете му Сама би трябвало да си прецениш, на мен лично ми е трудно да определям, че може и да сбъркам..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Варна
    По интернет любов не се прави!

Докато не се видите не можеш да си сигурна в това което казва.
    Можеш да се заиграеш с него,да му пускаш лафчета и да му връщаш зарибявките. Но нищо повече.

Не хлътвай по въображаем образ от другата страна на кабела преди да си го видяла.

Супер фен
    Kazah che sme se vijdali mnogo pyti i to,ama beshe predi da si go haresvam.I ne hlytvam po vyobrajaem chovek ot drugata strana na kabela,a chovek koito poznava ot dosta vreme.Inache vqrno che moje i samo taka da si me zaribqva,no neznam i az sys sigurnost ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    E vsi4ko e vazmojno.Moje i da te haresva,no po 4ata ne mojesh da razberesh dali govori seriozno..xx vse pak 4at ! Kato se vidite na jivo i ti go kaje-tova e drugo neshto.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, възможно е да те харесва.Не знам, обаче поне се вижте.Така можеш да разбереш на живо, какви горе-долу са му намеренията.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, възможно е да те харесва.Не знам, обаче поне се вижте.Така можеш да разбереш на живо, какви горе-долу са му намеренията.
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си