- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kum MoMi4eTata na 15
Iskam da kaja samo na nqkoi momi4eta koito skoro sa si fanali gajeta 1-2 sedmici...I primerno gajeto vi ne e ot nai zapalenoto po sexa i ako nemoje da luje da se ubedena v nego za6to kogato ste na nqkoi peika ili ne6to takova moje da go poubarvate da go pogalite poi taka izmislete si pri4ina ili kato vi izbazika ubaraite go mn golqmo udovolstvie 6te mu suzdadete samata az sam probvala i deistva
![]()
![]()
dori i da izkliu4im kofti pravopisa ti... mn si zle, devoi4e, ma mnoooogo
tva da ne e nqkuv priziv - haide da si obarvame gajetata sled 2 sedmiciili si pipnala "dostoinstvoto" na novata si prodobivka i re6i da se izcepi6 tuka kato mn otvorena i opitan hahahaha aide leko vlqvoooo
![]()
![]()
Breh breh 4e-Umno Mace =D>![]()
Sexy F-4e ae kato si trugnala nqma li da razpraa6 i ne6to drugo![]()
![]()
... pohvali se ne se pritesnqvai
![]()
![]()
![]()
I posle kaji kvo stava po peikite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
svirki pravi6 li :P
Изобщо какъв е смисъа на тази тема?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
I az ne mojah da razbera kakuv e smisalut na tazi temano moje bi za6toto ne sum na 15
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Мале мале някои хора са много зле...
следващото, което трябва да откриеш е "ебaнето за бирени капачки"
![]()
emi as sam na 15 ama...100000% ne rasajdavam to4no kato tova momi4e...ama kvo da se prai seki si ima principi..tq ne e vinojvna 4e i haresva da pipa dostoinstvoto na gadjetata si![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
I kwo wikash ... maika ti i bashta ti znaqt li kakwo prawish po peikite?
daje ne e devoika spored men
eee SexyF-ce az sam na 15 i dobre 4e be6e ti da mi otvori6 o4ite kfo trea da praa po peikite...ne 4estno ti me ubi..![]()
Bezmisleno e da se sujalqva za ne6ty na tozi svqt!Ni6to ne moje da se vurne i da se popravi ina4e vsi4ki 6tqhme da budem svetci.Jivotut nqma za cel da ni pravi suvur6enni.Suvur6enstvoto e za muzeite!
Тъп народ, ей.
-_-
А ние знаем че ти имаш много бирени капачки, нали?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Ne prosto tova e unikalno tazi tema parvo nqma smisal vtoro ti si mn prosta ma patko