.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Moderated:Спала съм с момче преди 2-3г., дали ще ме боли пак

wazmojno li e momi4e koeto e prailo sex samo 1 put i to predi 2-3 godini i sega kato pravi sex za 2ri da i e hubavo i da ne q boli ? tova mi e mn interesno ..moje bi zavisi i ot samoto momi4e..strogo individualno li e?
    molq daite nqkvo mnenie...?!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Напълно възможно е ..
    Първо както казваш ти си е строго индивидуално, второ може сегашното момче да те възбуди повече, да му е по-малък от първото момче и да не те боли .. всичко си е според зависи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    emii..strogo individualno e
    po princip bi trqbvalo da q boli poneje vlagali6teto e muskul i se predpolaga 4e e tqsna poradi lipsata na polov jivot,no pak ot druga strana tq moje prosto po princip da ne e tqsna i da i e hubavo,ana men i parviq pat mi be6e hubavo i ne me bole6e,taka 4e zavisi ot momi4eto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

mirra
    Guest
    e goelminata puk kvo zna4enie ima kato e bilo predi 3 godini..i kvo ako momi4eto e bilo otvoreno s po-golqm otkolkoto e na sega6niq i pratnior ?! obqsnete de!?

pffff
    Guest
    nema ot kvo da se pla6i6 svalq6 ga6tite i tva e

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да е строго индивидуално, но все пак не може да няма никаква болка.Вагината е много еластична и като не влиза нищо в нея, тя се свива.

Ще ти е пак като първи път. И сигурно ще те боли поне в началото доста време след това.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    mislq che shte te boli zashtoto 2-3 godini si e baq vreme az ne bqh pravila 4 mes. i me bolq e za 1 min de ama se pak , pri polojenie che partniura behse syshtiq , taka che sys sigurnost shte te boli pone malko

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Поне малко болка ще има, но това не значи, че няма да ти е хубаво, или че не можеш да получиш оргазъм.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

трябва пак да се поразработи малко 'отдолу' ^^

имам една приятелка дето като не прави 5-6месеца секс и след т'ва първите 1-2пъти си я боли... ама после свиква...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ами сигурно ще боли. Аз не съм правила секс от 4-5 месеца и сега доста ме е страх да не би да съм се ''затворила''. Макар, че по време на цикъл ползвам тампони и си мисля че няма да боли толкова, но....незнам.
    А в твоя случай-2-3 години са доооста време и почти 90% съм сигурна че ще те боли като първия път
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

миличка съжалявам ама ще те БОЛИ
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    възможно е.то и през месец-2 веднъж да правиш секс,пак ще имаш дискомфорт известно време,ако не си широка попринцип.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    възможно. Мен след 1 година ме боля все едно го правя за 1-ви път, но както казаха по-горе зависи от всичко

ivanm
    Guest
    a ako e dosta vuzbudena i predi tva malko s prusti se ba4ka a ?! dali 6e q boli..q da pomislim pak ?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ако не правя секс повече от 10 дни все едно го правя за първи път. и не заради болката-при мен тя е в 90% от случаите налице, а защото усещам разтягането на влагалището, което е също неприятно. Общо взето ще ти е като за първи път.

начо
    Guest
    да наистина ако е мн възбудена и са участвали 2та пръста като разширител...и

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може и да е строго индивидуално, но все пак не може да няма никаква болка.Вагината е много еластична и като не влиза нищо в нея, тя се свива.
    Тъй е,тъй е! Ние с моя приятел както понякога не правим секс един месец (щото не се виждаме) и имам чувството,че от време на време си ме отваря пак така
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от начо
    да наистина ако е мн възбудена и са участвали 2та пръста като разширител...и
    Ако е достатъчно възбудена може и да няма болка.Но все пак това са пръсти, не е ... Предполагам, че ще те боли като първият път,както казаха по-нагоре-то е мускул и се разтяга и свива. Е ти пък не се шашкай толкова, не е болка за умиране, нали си го изпитала вече 1 път и знаеш кво и що е
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Ама вие докато са ви отваряли усещате как се разтяга влагалището ли? Аз защо не усетих такова нещо?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

a be momi4eta ne misli te li 4e ponqkoga kogato ni boli e po priqtno nqkak si polu4ava6 po xybav orgazam(nz kak da se izrazq po to4no)???

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Поне малко болка ще има, но това не значи, че няма да ти е хубаво, или че не можеш да получиш оргазъм.
    най-точният отговор за мен

да ще те боли и то мн по силно!!! пази се от МПОта щото ще ти го ръгат и ще умреш в адска агония а не в така желания огазъм!!!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Цитирай Първоначално написано от coteto
    a be momi4eta ne misli te li 4e ponqkoga kogato ni boli e po priqtno nqkak si polu4ava6 po xybav orgazam(nz kak da se izrazq po to4no)???
    До съвсем малка степен е така.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си