- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da postapq?
otnovo vi pi6a sled kato ostanax dovolen ot predi6nite vi saveti.taaa,tozi pat problema e sledniq.ot skoro si haresvam edno momi4e(8 klas),oba4e ima 1 problem.na edin kupon se bqx fanal na bas,4e 6a izpiq opredeleno koli4estvo alkohol.kakto i da e,uspqx,no se napix kato guz i cqla no6t i se svalqx,natiskax i se i tn.nie sa6tnost dotogava ne se poznavaxme li4no.tq ne me otblasna togava,no spored men go napravi,6toto vijda6e kolko sam zle i 4e ne moga da se kontroliram(deiba taq vodka).sega iskam da se opoznaem,no ne znam kak,poneje dokato sme v daskalo e absurd,6toto nqma nikvo spokoistvie.a 4estno kazano i nz kvo da i pi6a sled onaq ve4er.mislq 4e 4ata e po-dobriq variant,6toto sme dale4e ot ostanalite,no pak nz kakvo da i pi6a.ako ne q poznavax e lesno,no sled no6t kato onazi naprao ideq si nqmam kvo da praa.help pls,pak ako stane ne6to 6a mi idvate v stara zagora na gosti i 6a sa narejim
![]()
Еми ама и тя е една....спала с тебе е така..ма нищо тя си решава !
Според мене чата не е добър път эа решаване на проблеми ...потърси я и я покани да иэлеэете!Иэяснете си всичко,но на мен не ми се вярва да е имала нещо към теб и да има намерение да стане нещо по-сериоэно...
Въпреки сичко КъСмЕт
[size=7][b][u]fosse cos
I vse pak mislq,4e 6te e po dobre pone v na4aloto da se poopoznaq s neq v 4ata na spokoistvie,a togava ako potragne est,4e 6te q pokanq.prosto nz nito kak da zapo4na,nito otkade i zatova se nadqvam na va6ta pomo6t![]()
спали са?! аз разбрах, че само са се натискали без да са стигали до крайности...Първоначално написано от Presley`n`Sum
както и да е...
започни един нормален разговор в чата както с всяко друго момиче. а м/у другото за нея вечер можеше да й пратиш смс - да й се извиниш за държанието си и че се надяваш да не си й направил много лошо впечатление. ще си даде ясна сметка, че я харесваш или че поне не ти е безразлична. а и дори да не и пишеш смс й го напиши в чата... ще има успех, гарантирам.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Виш правил съм същата грешка но е безмислено да се хванеш на бас и да испиеш еди си колко количество алкохол и да се напиеш като "гъз" да си показваш магариите мен ако питаш иди при въпросното момиче извини и се че си бил в такова састояние кажи мн ми е кофти бях пиян сажелявам ако сам те засегнал с нещо и така....след това ти си на ход.
ne sme spali,ako taka e prozvu4alo.samo se natiskaxme i to glavno az na neq.az ve4e i se izvinix za togava,tq kaza nali np,oba4e problema e 4e si4ki samo kat na vidat zaedno i vednaga ni se lepvat.po4vat sa edni bazici i xodi govori za ne6to seriozno.za tova 4ata mai mi e edinstveniq 6ans,6a probvam s nqkaf normalen razgovor tam,pa dano potragne i tq ne me smqta za 4ak takav oligofren,kakavto izglejdax togava :d
v 4ata e nai-dobriq i nadejden na4in pone kato za na4alo..aide stiskam palci
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
ми аз си го представям така:
каниш я на кафенце и по възможност се изчервяваш. поглеждаш надолу към масата и пускаш най-чаровната усмивка на която си способен и казваш нещо от рода на "ами... такова... аз... ми много си ми симпатична!" не знам дали си такъв човек, ама колкото повече се притесняваш толкова по-сладък ще изглеждаш и ако аз бях на мястото на момичето бих ти се метнала на врата веднага![]()
Tva e gotino,6a zema da go probvam nqkoi pat :P ama pak da ti kaja,te pove4eto uj si padat po po otrakani.ama pak si zaslujava da se opita tva![]()
излизате на кафе и си зимаш чай с уиски за кураш и обясняваш кой какъв е и защо такъв е може да се изчервиш малко не много и сичко става ок
xaax ludnica puska6 i edno sms-4e i otivate na kafe i 6e se zaprikazvate ne6to i tfa e \/
i az sam ot stz![]()