.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

koe spored vas e po vredno alkohol ili treva?

spored men i mnogo drugi hora. sa6to taka e dokazano 4e alkohola e mnogo po vreden ot trevata.po dobre da izpu6i6 ne6to koeto e estestveno ot kolkoto da izpie6 nekav spirt preraboten s hilqdi gluposti

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Алкохола е по-вреден измежду двете вредни неща. Един масур е вреден колкото една цигара. На всички е ясно, че една цигара не води до нищо съществено, а тревата се пуши в много по-малки количества от цигарите. За разлика от алкохола, тя не води до пристрастяване. Разбира се, между алкохолик и тревоман няма особена разлика.

Това за естественото е глупост. Какво значи естествено? Че пробвай да хапнеш беладона или плодовете на картофа... нали е естествено? Отровно, но естествено!

Guest
    Един масур е вреден колкото една цигара
    Не е вярно.

Но въпреки това от токсилогична гледна точка алкохола е в пъти по-вреден. Ако пък марихуаната се приема чрез вейпърайзърче (за съжаление не особено по джоба на обикновения млад потребител), това намаля вредите до незначителни. По-ниско пък има бонгове, където водното пречистване е в плюс. А пък, които не иска да си трови дробовете винаги може да приеме перорално марихуаната.

А пък за спирта не си прав... Примерно виното се получава чисто и просто при ферментация на плодови сокове (най-често гроздови), което си е абслютно натурален процес...

Guest
    drugo si e alkohol i mase razlikata e ogromna smoking weed i tva e

Guest
    stava vapros za spirtovite napitki vodka,djin i drugi absolutna mizeriq.za vino si prav no ne i za tvardiq alkohol

Guest
    Въпросът е ритори4ен, не според мен, според статистиката у нас всяка година хиляди хора умират от алкохол, а в целия свят няма нито един , умрял от трева.

алкохолът предизвиква тежка психи4еска и физи4еска зависимост в пове4ето слу4аи , а тревата-слаба психи4еска в 15%от слу4аите.
    какво пове4е да си говорим...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еми според мен алкохола е по-вреден ...това че едното го продават в магазина не означава че е по хубаво (знам че звучи малко глупаво но си е така )

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    алкохолецъТ

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    алкохолът

Poglednato realno i dvete NE sa polezni :P No e po-dobre trevichka da si izpushish,otkolkoto da se napiesh.Vse pak (kakto nqkoi kaza) trevata e estestvena!Ne e spirt Abe samo ne izpolzvaite i dvete ednovremenno,mnogo kofti kombinaciq stava (ot opit znam!)
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Guest
    да, именно , "алкохол" е твърде общо понятие.
    едно е 4ервено вино или бири4ка, съвсем друго- водка "Спирт"
    твърд алкохол и твърди дроги не употребявам!

to4no taka samo bira i koza \/

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Алкохолът е малко по-вреден...Защо? Еми от него има умрели хора, а от трева?
    Количествата, както и честотата на употребяване също са от значение.

Всъщност и двете са си вредни по свой си начин!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    U nas
    moje bi alkohola
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Guest
    от алкохол всеки ден умират, осакатяват и създават проблеми на околните огромен брой хора,
    а от трева досега не е по4инал, нито пострадал нито един.
    Много ясно кое е по- вредно, та тревата е пригодна за ФУРАЖ за бога,няма токси4на доза , докато алкохола е органи4ен разтворител като ацетона и има смъртоносна доза само няколко пъти над активната...

хаха
    Guest
    По4ти 100 % сигурно е ,4е алкохола е по вреден.Защо, се питате?М замислете се.От трева предозира ли се.НЕ!От алкохол,ДА!Колкото и масури да изпушиш не може да умреш,най-много да припаднеш и да заспиш.А ся изпийте 1лводка на екс ,да видим дали няма предизвикате алкохолно натравяне и вероятност да умрете.Второ - из4слено е,4е пристрастените в България към алкохол,са пове4е от пристрастените към трева и кокаин зети заедно.Алкохола ти прецаква 4ерния дроб,тревата белия.И двата наркотика ти вредят на мозъ4ните клетки,и тревоманите и пияниците забравят много 4есто.По бързо заболяват от склероза.Лошото на тревата е ,4е ако имаш заложена в теб шезофрения ,може да я разкриеш.Затова извода е ,по добре тревоман ,отколкота пияница,замислете се кои изглеждат по добре.А и също се замислете,кой прави пове4е проблеми,алкохолика на който не му пука,бие се,4упи(най-4есто се среща в 4алгарски дискотеки) или параноясания напу6ен 4овек.хахах замислете се....ли4но мнение

И 2те са толкова вредни колкото им позволиш

oh 6to za vupros estestveno 4e alkohola e po vreden i ima gaden efekt sled nego
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Е не знам кое е по-вредно, но ако ми е да се омаям, предпочитам да дръпна 1 марихуана вместо да се наливам насила
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Алокохола !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    world of DRUM n BASS
    Всеки предпочита да пуши пред това да пие...(Под всеки имам впредвид аз)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    И 2те са толкова вредни колкото им позволиш
    Това ми хареса.

Град
    Варна
    Алкохолът, много ясно. И ето още един аргумент в подкрепа на това :

Доскоро(а на места и все още) марихуаната се е използвала в медицината като обезболяващо, против невроза, високо кръвно и повръщане. Затова пък единственото предназначение на алкохола е използването му като дезинфектант и в някои случаи вместо упойка.

Град
    Po SfEtA I u NaS
    I dvete sa vredno i super qko ne6to ednovremenno stiga da se upotrebqvat s mqrka !

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си