- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички яки гаджета си имат приятели???
Ами имаме си приятели точно защото сме яки гаджета !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
mi az sq hodq s 1 deto 20 godi6ni q gonqt i te sa tolkoz sduhani pove4e i ot parvoklasnik predi parviq den v daskalo taka 4e ne se druj s momi4eto sduhano a otvoreno zaribi q i 6te vidi6 kak nqma e za 1 no6t ako e za 1 no6t i izmesti vaginata i se radvai![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Ааабее, вслушайте се в подписа ми......
.. той ви говори . . .
пък аз знам един , дето така се сдоби със шведско гражданствоПървоначално написано от Xixi1.9
![]()
пък после се 4удим защо пове4ето млади българки прос(титу)теят![]()
![]()
заради таквиз тъпи потурани като автора на темата, дето само развалят моми4етата като ги корумпират с излишно внимание и излишни средства!![]()
Извинявай скъпа не те броим тебе ^^Първоначално написано от malkoto_sladur4e
А ти си имай приятел на нас не ни требеш
хаха не, миличък, аз така разкарвамПървоначално написано от треверзе
![]()
Mi nezanam. Tva rеtorichen vapros li e? Otgovora se namira vav vaprosa da go eva!
mri veПървоначално написано от Анонимко
DALAVERATA E DA SI PI4 I DA NE SE OPLAKVA6 VYV FORUMA
Осрахте на момчето темата.![]()
трябва да се бориш и да я свалиш. Да не мислиш, че този с който е сега я е намерил свободна?! Прочети някои книги има много хубави неща писани по тази тема.
ако си играч ше напрайш така, че да скъса с приятеля си заради тебеПървоначално написано от Самотник
кво повече да го обясняваме
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
ne e verno tva,ima mn hubsavi svobodni momi4eta.a ina4e e normalno mnozinstvoto gotini da sa zaeti 6toto sa mn haresvani ===> se 6e se nameri nqkoi da gi izlaje![]()
bazik de,a sega serizono-prosto potarsi po obstoino i 6e nameri6? btw na kolko si???
Първоначално написано от ™G-Baby™
това е пълна простотия, която си написал. още повече, че не можеш да размишляваш дори. номера е в това да забиеш неяка и да я направиш такавааааа, схвана ли?
всички са били неяки, както всеки плод първо е бил зелен. действай...
![]()
![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
НЕ НУЖНО Е ДА СЕ ЧЕТЕ КНИГАПървоначално написано от ---------
ТОВА Е СТАР МОДЕЛ
СЕГА ИМА САПУНЕНИ СЕРИАЛИ
ТАМ ВСЕКИ С ВСЕКИ СЕ СВЪРЗВА ОБВЪРЗВА ЗАВЪРЗВА И РАЗДЕЛЯ И Е ПЪЛЕН КРЪГОВРАТ
ТАМ МНОГО МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ И РЕДОВНО СЛЕДЯ ТАКИВА СЕРИАЛИ И ПОСЛЕ МИ ВЪРВИ С ГАДЖЕТАТА ПО ТОЗИ СЦЕНАРИИ
Първоначално написано от Самотник
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми... на колко си... ? Забивай по-малки... а и първо преди да почнеш питай има ли си приятел бла бла...
Е не,всеки си има различна представа за готино момиче.Не всички са заети.А може би не си попаднал все още на подходящото момиче.За всяко нещо си има време.А замислял ли си се,че може да не предлагаш както трябва и.. затова да ти отказват?Първоначално написано от Самотник
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Тва пък, как ти хрумна да го напишеш изобщо?!??Първоначално написано от Mishity
![]()
Първоначално написано от Mishity
С спорд тебе как трябва да предлага бе, мойто момиче.. :
- Здравей, как си ? Искаш ли да си станем гаджета ?
![]()
За кфо изобщо треа да става въпрос за предлагане? Абе не знам ... ако и такива са останали още ...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Децата на по 10-11 години си предлагат така... сигурно тя е на 12-13.. и за т'ва говори така, не трябва да се стрескаме или подиграваме, трябва да я с1жаляваме.. но нищо сигурно просто още не е пораснала и няма моз1к в главата си. Има време..
ми да като стане като теб на 17-18 ще има доста повече мозък и ще е супер разумна и умна. точно като теб. и ще пише "1" вместо "ъ".Първоначално написано от gPa3HuTeJl
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Някак1в проблем ли имаш с това, че пиша " 1 " вместо " ъ " ?
Тоо тя може и да има мозък, ама и е скрит още потенциала и ся тепърва навлиза в тия води на взаимоотношения м/у момичета и момчета. Учи се. И така започва всяко учение, с неуспех. Ама нали за тва от грешките се учим... неа кфо др. да се каже, мисля![]()