.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    момиченцето
    Guest

Той си има приятелка :(

Значи от преди доста време съм си харесала едно момче,малко по голямо от мен.Пишем си редовно,но сме само приятели.Преди време харесвах едн негов приятел и той постоянно ми помагаше,даваше ми съвети..И скоро с това момче(което ми даваше съветите) започнахме да се зарибяваме,но само в чата.Ние не се виждаме често.Скоро ще излезем свамата..но той си има приятелка от 2 години..А аз найстина го харесвам.Гадно ми е да го кажа,но искам да ги разделя,искам го за мен..но как ..как до го спечеля ...Как да го впечатля до такава степен,че да забрави за приятелката си Искам да съм с него ..ако можете ми помогнете ..

момченцето
    Guest
    Е кво като си има приятелка? Да не е женен за нея??? Яяя стига с тея бре. То на тая възръст човек ако не сменя и не търси новото, на 60 години ли???

Хич да не ти пука, щом си го харесваш, свали си го, гепи си го и ше си е твой!
    Успех!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Хахахха, ти сре6ту 2 години връзка?!
    Или трябва връзката да им е мноого зле и към край или няма6 6анс. Заведи го на Марс, би го впе4атлило!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

момиченцето
    Guest
    да,но той даже и да я остави..имал е сериозна връзка,,най вероятно ще иска да е за малко сам.. а аз не издържам вече..искам го само за мен..страх ме..да не се влюба..пък и аз не искам поредната кратка и безмислена връзка..искам с него да се получи нещо по дълготрайно..

Голям фен
    Град
    trqvna
    за какво ще им разваляш връзката (ако успееш де) остави ги докато сами не я провалят и той стане свободен тогава право напред

-MiMiTyYy-
    Guest
    ohh mila, i az sum v sa6tata situaciq v momenta .. i ne znam kvo da pravq absl sa6tata ... aide davaite saveti i na men moje da pomognete

охранител
    Guest
    за какви дълготрайни връзки говорите на 15???

вий нормални ли сте?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от момиченцето
    да,но той даже и да я остави..имал е сериозна връзка,,най вероятно ще иска да е за малко сам.. а аз не издържам вече..искам го само за мен..страх ме..да не се влюба..пък и аз не искам поредната кратка и безмислена връзка..искам с него да се получи нещо по дълготрайно..
    maceto e zagorela qko

Eee... 4ovek da ne vi kaje nqkolko mili dumi i da vi zavede na kafe vednaga po4vate da mislite na4in kak da go vpe4atlite
    T'va 4e te e pokanil na kafe ne zna4i 4e te obi4a i 6te trugne s teb !
    Slez na zemqta !!!
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Мега фен Аватара на koalka
    Между другото има реален шанс, дори и да е 2-годишна връзка и то не за дрго, а защото той, ако излиза на среща с момиче, явно го прави с пълното съзнание и не се интересува много-много, че по лъже приятелката си.Ти сама реши дали имаш шанс, поговори с него, попитай го и реши какво ще правиш.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    плати на някой мангал да я строши от бой

в любовта и войната всичко е позволено, нали така

"НЕ" на разделянето на връзките

Град
    При сенките
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    "НЕ" на разделянето на връзките
    Nqma kvo da dopulnq...
    Requiem for a dream....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен не трябва да се бъркаш,при условие че са заедно толкова време,значи имат силни чуства един към друг,защо трябва да разбиваш любовта им
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Той е с нея 2 години все пак. 666те трябва доста да се постарае666 за да го накара666 да я забрави. Не мисля, 4е си струва опита...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Bojeee! xaxaxaxayayaya boje taka ne bqh se smqla ot neznam kolko vreme nasam ! Abe vie malkite pikli ne mojahte li da razberete 4e kogato edin m1j obicha edno momiche kolkoto i da oglejda i da zaribqva no ne prist1pva k1m drygi deistviq ( ima i mn malki izklucheniq ) ! Kakvo si zalepnala za zadnika mu , mislish che shte ti ob1rne vnimanie li ? xauxyauxyuayxua egati vica ! Ostai go na mira 6toto ako priqtelkata mu razbere i e ot po revnivite neznam kakvo 6te te napravi , taka shte te ukrasi che chak i maika ti shte te haresa ! pffff

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    плати на някой мангал да я строши от бой

в любовта и войната всичко е позволено, нали така

Абсолютно-кратко и ясно
    [size=7][b][u]fosse cos

Както казахте вече В любовта и войната всичко е позволено...и аз съм ЗА този начин
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    яяя,пикло,не се меси в чужди връзки!няма нищо по-долно от морална гледна точка(е,има де ) да бъдеш 3ти човек в една връзка.има достатъчно свободни момченца,насочи си енергията и свободното време към тя.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Leave him ALONE!

не го прави....моя ме заряза заради други и ходихм гдоина и полувина...заради някаква малка лапетия...той не ме заряза аз му бих шута като разбрах...не го прави намери си друг!мн боли и от двете страни!Щом са заедно толковамн време нзачи се обичат!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на Barbie
    Въй, че сте бойни.

Трети човек не разваля връзка. Ако връзката е стабилна, трети човек не би съществувал. След като той излиза с нея, значи има нещо наум. И отговорността е изцяло негова. Ако гаджето ми тръгне да излиза с други девойки, няма да са те виновни, ще е виновен той...и дори аз, защото явно нещо между нас липсва. Момичето има пълното право да се бори за това, което иска (но, душко, да знаеш, че рискуваш да бъдеш наранена и младежа да се възползва от това, че го харесваш...а и връзката им може да се окаже достатчно стабилна ). Но, иначе, не го впечатлявай - бъди себе си, сближи се с него, опознай го, пазвали му да те опознае достатъчно...и ако нещата се получат - хубаво за теб; ако не - хубаво за приятелката му.

Guest

Re: Той си има приятелка :(

Цитирай Първоначално написано от момиченцето
    Значи от преди доста време съм си харесала едно момче,малко по голямо от мен.Пишем си редовно,но сме само приятели.Преди време харесвах едн негов приятел и той постоянно ми помагаше,даваше ми съвети..И скоро с това момче(което ми даваше съветите) започнахме да се зарибяваме,но само в чата.Ние не се виждаме често.Скоро ще излезем свамата..но той си има приятелка от 2 години..А аз найстина го харесвам.Гадно ми е да го кажа,но искам да ги разделя,искам го за мен..но как ..как до го спечеля ...Как да го впечатля до такава степен,че да забрави за приятелката си Искам да съм с него ..ако можете ми помогнете ..
    A ti na kolko si i toi?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    има и женени х0ра които си изневеряват развеждат и тнт.. 2 години не са гаранция .. според зависи човека .. но тои изпитва ли нещо към теб ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Но, иначе, не го впечатлявай - бъди себе си, сближи се с него, опознай го, пазвали му да те опознае достатъчно...и ако нещата се получат - хубаво за теб; ако не - хубаво за приятелката му.
    Е тва е приказка маце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си