- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той си има приятелка :(
Значи от преди доста време съм си харесала едно момче,малко по голямо от мен.Пишем си редовно,но сме само приятели.Преди време харесвах едн негов приятел и той постоянно ми помагаше,даваше ми съвети..И скоро с това момче(което ми даваше съветите) започнахме да се зарибяваме,но само в чата.Ние не се виждаме често.Скоро ще излезем свамата..но той си има приятелка от 2 години..А аз найстина го харесвам.Гадно ми е да го кажа,но искам да ги разделя,искам го за мен..но как ..как до го спечеля ...Как да го впечатля до такава степен,че да забрави за приятелката сиИскам да съм с него ..ако можете ми помогнете ..
![]()
Е кво като си има приятелка? Да не е женен за нея??? Яяя стига с тея бре. То на тая възръст човек ако не сменя и не търси новото, на 60 години ли???
Хич да не ти пука, щом си го харесваш, свали си го, гепи си го и ше си е твой!
Успех!
Хахахха, ти сре6ту 2 години връзка?!![]()
Или трябва връзката да им е мноого зле и към край или няма6 6анс. Заведи го на Марс, би го впе4атлило!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
да,но той даже и да я остави..имал е сериозна връзка,,най вероятно ще иска да е за малко сам.. а аз не издържам вече..искам го само за мен..страх ме..да не се влюба..пък и аз не искам поредната кратка и безмислена връзка..искам с него да се получи нещо по дълготрайно..
за какво ще им разваляш връзката (ако успееш де) остави ги докато сами не я провалят и той стане свободен тогава право напред![]()
ohh mila, i az sum v sa6tata situaciq v momenta .. i ne znam kvo da pravq absl sa6tata ... aide davaite saveti i na men moje da pomognete
за какви дълготрайни връзки говорите на 15???
вий нормални ли сте?
maceto e zagorela qkoПървоначално написано от момиченцето
![]()
![]()
![]()
Eee... 4ovek da ne vi kaje nqkolko mili dumi i da vi zavede na kafevednaga po4vate da mislite na4in kak da go vpe4atlite
![]()
![]()
![]()
T'va 4e te e pokanil na kafe ne zna4i 4e te obi4a i 6te trugne s teb !
Slez na zemqta !!!![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Между другото има реален шанс, дори и да е 2-годишна връзка и то не за дрго, а защото той, ако излиза на среща с момиче, явно го прави с пълното съзнание и не се интересува много-много, че по лъже приятелката си.Ти сама реши дали имаш шанс, поговори с него, попитай го и реши какво ще правиш.
плати на някой мангал да я строши от бой
в любовта и войната всичко е позволено, нали така
![]()
Nqma kvo da dopulnq...Първоначално написано от BAYO
Requiem for a dream....
Според мен не трябва да се бъркаш,при условие че са заедно толкова време,значи имат силни чуства един към друг,защо трябва да разбиваш любовта им
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Той е с нея 2 години все пак. 666те трябва доста да се постарае666 за да го накара666 да я забрави. Не мисля, 4е си струва опита...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Bojeee! xaxaxaxayayaya boje taka ne bqh se smqla ot neznam kolko vreme nasam ! Abe vie malkite pikli ne mojahte li da razberete 4e kogato edin m1j obicha edno momiche kolkoto i da oglejda i da zaribqva no ne prist1pva k1m drygi deistviq ( ima i mn malki izklucheniq ) ! Kakvo si zalepnala za zadnika mu , mislish che shte ti ob1rne vnimanie li ? xauxyauxyuayxua egati vica ! Ostai go na mira 6toto ako priqtelkata mu razbere i e ot po revnivite neznam kakvo 6te te napravi , taka shte te ukrasi che chak i maika ti shte te haresa ! pffff
Абсолютно-кратко и ясноПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Както казахте вече В любовта и войната всичко е позволено...и аз съм ЗА този начин![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
яяя,пикло,не се меси в чужди връзки!няма нищо по-долно от морална гледна точка(е,има де) да бъдеш 3ти човек в една връзка.има достатъчно свободни момченца,насочи си енергията и свободното време към тя.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не го прави....моя ме заряза заради други и ходихм гдоина и полувина...заради някаква малка лапетия...той не ме заряза аз му бих шута като разбрах...не го прави намери си друг!мн боли и от двете страни!Щом са заедно толковамн време нзачи се обичат!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Въй, че сте бойни.
Трети човек не разваля връзка. Ако връзката е стабилна, трети човек не би съществувал. След като той излиза с нея, значи има нещо наум. И отговорността е изцяло негова. Ако гаджето ми тръгне да излиза с други девойки, няма да са те виновни, ще е виновен той...и дори аз, защото явно нещо между нас липсва. Момичето има пълното право да се бори за това, което иска (но, душко, да знаеш, че рискуваш да бъдеш наранена и младежа да се възползва от това, че го харесваш...а и връзката им може да се окаже достатчно стабилна). Но, иначе, не го впечатлявай - бъди себе си, сближи се с него, опознай го, пазвали му да те опознае достатъчно...и ако нещата се получат - хубаво за теб; ако не - хубаво за приятелката му.
A ti na kolko si i toi?Първоначално написано от момиченцето
има и женени х0ра които си изневеряват развеждат и тнт.. 2 години не са гаранция .. според зависи човека .. но тои изпитва ли нещо към теб ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Е тва е приказка маце!Първоначално написано от Barbie
![]()