.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Guest
    Е*и се в г*за бе харпио гадна!!! Ей такива като тебе ми идва да ги бия докато не им изтече мозъка през очите. Как може да има толкова егоистични същества?!? Не можеш ли просто да оставиш момчето само да реши кво иска (той очевидно вече е решил), а не да му се праиш на такава каквато не си и само да му хвърляш прах в очите и да създаваш проблеми??? А още по-малко, само след като си написала това ми става ясно колко чисти намерения имаш и какво си готова да направиш. Ако някога, недай си Боже, някоя малка пачавра като тебе се появи в живота ми, съм готова да я убия, независимо дали става въпрос за мойто гадже, или за това на някоя приятелка.
    Искрено ти пожелавам някой ден на теб да ти се случи точно това, което ти смяташ да направиш. Дано поне тогава осъзнаеш някои неща...

Ако те са щастливи заедно,не е хубаво да ги разделиш..А пък ако момчето има някаква чувства към теб(поне малко),тогава опитай да му покажеш чувствата си,с очите си или с усмивката си
    Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!

Аз ако бях на мястото на приятелката на момчето...щях не да ти избия зъбите а да те убия направо!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Ми ако я обича истински ,а в момента те има само като френд незнам как ще стане обаче къв е смисъла да ги разделяш знам колко е гадно да си падаш по някой,а той да харесва друга обаче все пак тфа са 2 години .А и на теб едва ли ти би било хубаво да те разделят с гаджето ти с което ходиш 2 години.Тогава нямаше ли да пишеш теми от сорта "Ходим 2 години и накрая една тъпа к*рва ни раздели"

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Аз ако бях на мястото на приятелката на момчето...щях не да ти избия зъбите а да те убия направо!
    И що?

А стига, ве, на никой ли няма да му хрумне да се запита "Защо, аджеба, ми кръшка? Не е ли щастлив? Не му ли давам достатъчно? Не ме ли обича вече?(Или..."Защо и такъв идиот и страхливец, че си позволява да ме лъже и да ме наранява? )"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    я да оставяш хората да си се обичат ?!
    къде се буташ да разваляш двегодишна връзка ?!?
    постави се на мястото на неговото гадже , хубаво ли ще ти е на тебе ?

П.С. иначе щом и тоя се е съгласил да излезете не е стока за мирисане .. ама както и да е

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    И що?

А стига, ве, на никой ли няма да му хрумне да се запита "Защо, аджеба, ми кръшка? Не е ли щастлив? Не му ли давам достатъчно? Не ме ли обича вече?(Или..."Защо и такъв идиот и страхливец, че си позволява да ме лъже и да ме наранява? )"
    ММ не миличка,говоря в случая - да сме си щастливи , да си се обичаме,да сме супер мн време заедно и да прочета такова нещо ...леле..не ще я Оскубя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ...леле..не ще я Оскубя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    недей ?!
    ше я ОСКУБЕШ ?!!?
    Всемогъщи Господи , каква е тази неземна омраза, злоба
    ТЯ Е СПОСОБНА ДА Я ОСКУБЕ ??! А Е ТОЛКОВА МЛАДА ....

Не , отивам си, жесток свят ......

ММ не миличка,говоря в случая - да сме си щастливи , да си се обичаме,да сме супер мн време заедно и да прочета такова нещо ...леле..не ще я Оскубя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ние не знаем онова момче колко е щастливо с приятелката си, нито колко се обичат. Той все пак е приел да излезе на среща с друго момиче, след като са се закачали по чат... Била съм в тази ситуация и съм останала със впечатлението, че момче, напълно удовлетворено от връзката си (освен ако не е безмозъчен кретен, естествено, както в голяма част от случаите) няма да дава повод на друго момиче да мисли, че не е безразличен към нея. В крайна сметка, тя нищо не го кара да прави на сила. Решението е изцяло негово и отговорността за евентуалните проблеми във връзката му по-нататък (както и за болката, която би била преживяла приятелката му) е също само негова. Какво, да не би мацката с нож на гърлото да го кара да се сваля с нея? Той акъл няма ли?

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

П.С. иначе щом и тоя се е съгласил да излезете не е стока за мирисане .. ама както и да е
    Само тфа показвам и млъквам. Мацето ш' си прай изводите.

Guest
    И що?

Тя каза, че са приятели!!! От къде пък знаеш, че момчето не иска просто да си останат такива, а тая малка офцъ иска да му разбие връзката.

П.П. Ако той иска нея няма да се налага да му разбива връзката.Той просто сам ще скъса с гаджето си и ще отиде при тази,която е постнала тук.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тя каза, че са приятели!!! От къде пък знаеш, че момчето не иска просто да си останат такива, а тая малка офцъ иска да му разбие връзката.

П.П. Ако той иска нея няма да се налага да му разбива връзката.Той просто сам ще скъса с гаджето си и ще отиде при тази,която е постнала тук.
    Тя също така каза че са се закачали нещо, било то и в...кибер пространството. И се очаква да излязат двамата. От закачка на закачка...само аз си знам какво става.

А ако той иска да са само приятели, как по-точно тя може да разбие връзката му? Нищо не става на сила и една връзка не може да бъде разбита, освен ако участниците в нея (които трябва да са само двама) не го допуснат. Тъй че връзката ще е разбита именно ако той реши да остави или по-лошо, да лъже приятелката си, за да бъде с другото момиче. Иначе - изяснява, че иска само приятелство (и най-важното, като каже, че иска само приятелство, държи на думата си и не си променя желанията през ден)...и всеки по живо, по здраво.

Guest
    ako naistina misli6 4e toi e 4oveka za teb deistvai. Az predi vreme bqh popadnala v sa6tata sitya4iq no bqha zaedno ot 3 godini i az re6ih da se namesq i sega sme zaedno i mnogo 6tastlivi ot 2 godini

Guest
    ako naistina misli6 4e toi e 4oveka za teb deistvai. Az predi vreme bqh popadnala v sa6tata sitya4iq no bqha zaedno ot 3 godini i az re6ih da se namesq i sega sme zaedno i mnogo 6tastlivi ot 2 godini
    Ами ако сега се случи същото на теб???

Guest
    az sam mlada i mislq 4e e savsem normalno da go ima tova nikoga nemoga da bada sigyrna 4e tova e 4oveka s koito 6te prakaram celiq si jivot. Prosta 6te se izpravq i 6te tragna za novi jertvi...

Бидейки в подобна ситуация ще си позволя да отговоря. Ако се случи - значи нещо не е наред във връзката ни. И или и двамата правим всичко възможно, за да оправим нещата и да сме щастливи и благодарни, че сме заедно, или...край. И ако позволим появата на друг човек да ни раздели - не сме се обичали достатъчно. Имайки предвид колко безумно много обичам приятеля си знам, че ще го преживея много трудно, но...ако се случи, значи не ме обича вече. Защо да сме заедно и да се мъчим и двамата? И определено друго момиче няма да има вина...така де, щом той търси тещо друго, щом му лепсва нещо, то ако не е момичето X, ще е момичето Y или момичето Z... (Естествено, че ще съм наранена и бясна...но ще обвинявам само нас двамата.)

Guest
    az sam mlada i mislq 4e e savsem normalno da go ima tova nikoga nemoga da bada sigyrna 4e tova e 4oveka s koito 6te prakaram celiq si jivot. Prosta 6te se izpravq i 6te tragna za novi jertvi...
    И като си млада ще ти бъде приятно някоя да дойде и да ти отмъкне щастието под носа?
    Щото мъжете са така... дори и да е адски влюбен в теб, когато някоя непрекъснато му се навира в очите, той почва да се замисля дали пък с нея няма да му е по-хубаво, почва да намира у нея качества, които при теб липсват... и накрая хоп... или чао чао, или още по-лошо - изневери.
    И лошото е знаеш ли кое... че при тях това не се променя с годините (поне не и при масата). А и винаги се намира някоя, готова на всичко за да има това което не е нейно.
    И говоря така, просто защото пред себе си имам стотици примери.

Guest
    Бидейки в подобна ситуация ще си позволя да отговоря. Ако се случи - значи нещо не е наред във връзката ни. И или и двамата правим всичко възможно, за да оправим нещата и да сме щастливи и благодарни, че сме заедно, или...край. И ако позволим появата на друг човек да ни раздели - не сме се обичали достатъчно. Имайки предвид колко безумно много обичам приятеля си знам, че ще го преживея много трудно, но...ако се случи, значи не ме обича вече. Защо да сме заедно и да се мъчим и двамата? И определено друго момиче няма да има вина...така де, щом той търси тещо друго, щом му лепсва нещо, то ако не е момичето X, ще е момичето Y или момичето Z... (Естествено, че ще съм наранена и бясна...но ще обвинявам само нас двамата.)
    Да има голяма логика в думите ти, но не можеш да ме убедиш, че когато един мъж е с теб, не вижда никоя друга (ако твоят е такъв-поздравления). А и всяка връзка си има слабите места.
    Ако наистина той не е щастлив с теб според мен ще те напусне още преди да се е появил трети човек.

Да има голяма логика в думите ти, но не можеш да ме убедиш, че когато един мъж е с теб, не вижда никоя друга (ако твоят е такъв-поздравления). А и всяка връзка си има слабите места.
    Ако наистина той не е щастлив с теб според мен ще те напусне още преди да се е появил трети човек.
    Нека гледа (за предпочитане аз да не знам кога, къде и кого гледа, понеже съм достатъчно ревнива ), но да обича мен, да бъде с мен и да ми бъде верен. И не е казано, че ще ме напусне преди да се появи друга. Естествено, че друго момиче би...наляло масло в огъня. Но не бих могла да обвинявам нея - всеки има пълното право да се бори за щастието си, както е и задължение на всеки, да оценява какво има и да прави всичко, за да не изгуби. Ще обвинявам него, че ме наранява и че не оценява любовта ми и себе си, ако е имало нещо, което съм можела да направя, за да го задържа, а не съм. И все пак, life is life. Хората се влюбват и разлюбват и няма смисъл от излишни обвинения.

Guest
    Нека гледа (за предпочитане аз да не знам кога, къде и кого гледа, понеже съм достатъчно ревнива ), но да обича мен, да бъде с мен и да ми бъде верен. И не е казано, че ще ме напусне преди да се появи друга. Естествено, че друго момиче би...наляло масло в огъня. Но не бих могла да обвинявам нея - всеки има пълното право да се бори за щастието си, както е и задължение на всеки, да оценява какво има и да прави всичко, за да не изгуби. Ще обвинявам него, че ме наранява и че не оценява любовта ми и себе си, ако е имало нещо, което съм можела да направя, за да го задържа, а не съм. И все пак, life is life. Хората се влюбват и разлюбват и няма смисъл от излишни обвинения.
    Ми не знам, ма аз лично не смятам за добре трети да се меси в отношенията между двама. Смисъл, ако аз съм този трети примерно, дори и много да съм влюбена във въпросния мъж/момче, не бих показала чувствата си, ако знам, че има приятелка. А пък ако той ме харесва и смята връзката си за изчерпана, знае какво да направи. И когато вече е сам за мен нещата седят по съвсем различен начин.
    Май това се опитвах да кажа още от самото начало, ма страдам от липса на мозък.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tvardo sam protiv tva det kaza avtorkata egati kolkoto i da obi4a6 edin 4ovek,trqbva da precenqva6 6ansovete si s nego.pri polojenie 4e si znaela 4e ima fr za6to izob6to si po4nala svalka..............i 1 pat kat po4ne6 posle se vlubva6 s vremeto i taka....... mili4ka gadno e da go kaja ama ti si si vinovna postavi se na neino mqsto?nima iska6 nqkoi da razbie 6tastieto koeto si gradila 2 godini????ne skapa neeee. dr e vaprosa ako te ne se razbirat i s dve dumi ne sa edin a drug. ne te obvinqvam no pomisli si ima li smisal? i ne zabravqi si4ko edin den se vra6ta!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ами той за да се зарибява с тебе сигурно нещо във връзката не е наред..Така че ти можеш да се възползваш..Можеш да му намекнеш по някакъв начин че го харесваш..но ако се отдръпне и покаже че държи на приятелката си го остави
    just a kid۵

Хора помогнете ми!!! Най-добрата ми приятелка е на почивка и сега ми пише че имало там много сладко момче и се влюбила. Какво да правя чувствам се отхвърлена и........нз зле ми е !!! Помогнете!!! Моляя!!!!!

Ако той проявява желание ще направи първата крачка,щом те търси и както викаш те зарибява означава, че нещо куца във връзката му.НО ти не прави опити да ги разделяш, най-малкото е прекалено долно.

Супер фен Аватара на NissaN
    темата е от 2007

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си