- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как спестявате време?
Ами, въпросът е как си спестявате време през деня- примерно разни хитринки сутрин като станете, къщна работа, транспорта, домашните-всичко което се сетите![]()
ми не се мотам
ама тва е само на теория,принципно винаги закъснявам
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ми са друго не се сещам ама най-малкото преди да изляза проверявам кога има автобус за да не цикля на спирката безсмислено
Ami az primerno spestqvam vreme kato sportuvam vmesto sledobed sled u4ili6te - sutrin sled stavane. Edin 4as ti4ane, du6 i aideee na daskalo. Ina4e ako go pravq sledobed mnogo mi rakusva vremeto. Doma6nite - pove4eto se slu4va da gi pi6a v m/u4asiqta ili v nqkoi ot tupite 4asove, togava i u4a obiknoveno... ku6tnata rabota q vur6a nai-4esto v subota sutrinta, dokato vsi4ki se uspivat i nqma dr kakvo da pravq, ina4e prez drugite dni ne pravq golemi ofanzivi, a gledam da ne razhvurlqm mn mn. Ami... gore-dolu tova e moqt "rejim", pospestqva mi nqkoq druga minutka za otdih![]()
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!
mmm .... za daskalo stavam v 6 6:30... stavam po rano za da imam pove4e vreme..![]()
ako trqbva da 4istq... prosto izklu4vam kompa i muzikata
![]()
mn`po burje stava kato nqma kakvo da te razseiva
![]()
drugi nqmam
![]()
![]()
Взе ми думите от устата. Каквото и да правя винаги, ама винаги закъснявам. Вече, като съм на време и ми се учудват.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Техники, ала-бала нямам...както дойде на момента.![]()
Толкова, ама толкова е глупаво да закъсняваш. Изключително много се дразня - едно, че е неуважение към този, който те чака, две, че трябва да си мега малоумен, за да не можеш да си прецениш времето. Адски глупаво е това...
Иначе... на мен времето обикновено ми стига за всичко, просто като си мисля плана си слагам половин час отгоре и всичко си е окей.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз време не пестя, само пилея и губя...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Сутрин докато се гримирам ям.![]()
Слагам си обеци и разни дрънкулки в колата и в асансьора..
Абе сутрин е ужас направо..![]()
Иначе през деня, ако не бързам за никъде, не си пестя и времето..![]()
аз времето за излежаване нещо все не го улучвам като хората и после се разбързвам яко и току си забравя я телефон,я ключове и се връщам да си ги зимам,лошото е че все се сещам в другия край на блока,а той е 10 входен.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
правиш се мармалад всеки ден и изобщо не ти дреме даже коя година е ..
Of verno i az zakusnqvam stra6no mnogo -daje me e sram i mnogo se draznq. I se o4udvat kato sum navreme![]()
A ina4e nqkvi hitrini hm...ako trqbva da 4istq i si izmislqm nqkakva nagrada (primerno 6te qm ili 6te izlu6am tazi pesen ,6te izpiq tva,6te gledam TV ili dr...)
Vku6ti samo si po4ivam i si burkam v nosa i u4a v daskalo ili v mejdu4asiqta i bez tva po golqmoto motaene e tam ,ta go izpolzvam za doma6nite.Vse pak trudno 6te se naviq da svur6a ne6to polezno ako ne mi e oprqn noja v gurloto...![]()
за даскало ставам около 30 мин преди да започне часмия си зъбъ, прая си косата.. оправям си леглото и отивам
на 6 мин. път от нас е (пеш)
ям в даскало
хитринката е, че се пести време
ама се губи някой кинт за хамбургерченца
иначе някой път си правя нещо от вечерта и го изявам по пътя за даскало
![]()
![]()
а ако си имаш приятел/ приятелка както моята за 2 мин. закаснение ми прави огромен скандал..... и след няколко скандала ще свикнеш да ходиш навреме![]()
![]()
иначе общо взето няма формула за спестяване на време![]()
П.С. ако учите наистина изкключвайте си компютъра... мноого ама мнооого разсейва човек![]()
БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!