- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Skater,Street & Undergrount
К`во мислите за скейтърите, за това, че в БГ няма почти никакви терени,skatepark-ве и клубове за skat?...за това, че развитието ни в тази област е меко казано западащо и кой е виновен за безинтересът, на хората които трябва да си свършат работата, за развитието на скейтърите и въобще всички от street обществото ни ? а има ли такова? напишете всичко което ви вълнува относно skat,BMX,INLINE,climbing, Street Course и разбира се bikers....![]()
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
ем ... да дефакто е така има някакъв шанс за такова развитие, но самата илюзия е западаща като идея!За да е западащо значи преди трябва да е имало развитие
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Пак е нещо, в българия липсват толкова много други неща... видове музика, видове танци, спортове...... всеки залага на чалга и футбол.
est
една пейка и една - две стълби ти трябват бе...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Скейтъри, байкъри и т.н. колкото искаш. Не може да се каже, че няма хора, които да се интересуват...просто на общините явно не им се занимава.Първоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
Едва ли е кой знае колко скъпо да се сложат няколко рампи...
оо приемам компетентната ти забележка и ще се постарая да се поправя!А и забравих да каже ,че се пише underground
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Че желаещи има няма спор, но Че няма кой знае какви големи възможности си е факт!И незнам но определено няколко рампи и пейка не са най-добрия терен всъщност ако някой се интересува от skat знае, че принципно това въобще не е достатъчноСкейтъри, байкъри и т.н. колкото искаш. Не може да се каже, че няма хора, които да се интересуват...просто на общините явно не им се занимава.
Едва ли е кой знае колко скъпо да се сложат няколко рампи...![]()
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Не може да се каже, че няма хора, които да се интересуват...просто на общините явно не им се занимава.absolutno sam saglasna i s dvete tvardeniq,no za da se razviqt tezi sportove v BG,trqbva da se nameri nqkoi koito da obedini simpatizantite im!И незнам но определено няколко рампи и пейка не са най-добрия терен......това въобще не е достатъчно![]()
А какво още трябва според теб?Първоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
На Паметника ходила ли си?
...а в столицата да няма, срамота!Първоначално написано от 182+44_4adel
Е, то има една рампа в Южния парк, ама...само една...в буквален смисъл.![]()
и да ти ги кажа предполагам нищо няма да ти говори ... еми най- важните значи първо Halfpipes, Quarters, Rake Quarters, BoWls, Spines, Street - в които вече се включват пейки, склонове, парапети и тн. и другите две нали които пак са може би за по напреднали Roll-Ins и Jump Boxes те са и за скокове също така.Има много сайтове и дорий ако имаш наблюдение какво е в някой други страни ще видиш, че дефакто тук няма почти нищо и хората са някак малко по не заинтересовани.А какво още трябва според теб?
На Паметника ходила ли си?
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Напротив...проблемът е, че на точно тези, които могат да направят нещо по въпроса, не им се занимава.Първоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
не е така ти например колко човека познаваш които сериозно да се занимават с sk8 ... а от друга страна си прав точно това исках да кажа и аз, че хората които трябва да направят нещо не им се занимава!!!Напротив...проблемът е, че на точно тези, които могат да направят нещо по въпроса, не им се занимава.
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Няколко.Първоначално написано от tears_d0nt_fall^sexy_bebo
Ти?
сравнително малко хора за такъв голям градНяколко.
Ти?
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
tva skeita unikalen sport! oba4e mn vreme iska a ne mi se zanimava... po edno vreme se bqh zarebil.. vzeh si skate virus a-y gluposti... nau4ih se da praq olie ,olie to manual,o6te nekolko tam... i lqtoto svur6i... i mi omruznah podurih si skate-a na bratov4ed mi...ina4e toq sport mn me radva no iska mn god. za da stane6 kato rodney mullen i mn padaniq...tova me drazni
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
RODNEY MULLEN НЯМА РАВЕН!! ТОЙ Е УНИКАТ!! И Е ПИОНЕР В СКЕЙТИНГА!! НИКОГА НЯМА ДА ИМА РАВЕН НА НЕГО ИЛИ ПО-ДОБЪР ОТ НЕГО!!Първоначално написано от live2beCooL
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
e da de...ama g.d da prili4a6 na nego moje:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И това е невъзможно.Първоначално написано от live2beCooL
Можеш да искаш да приличаш на него ама...йок.
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Айде бе... а ти кога си карала скейт ??Първоначално написано от _SL_
Ма че прости хора има![]()
В мъжки род съм. Я кажи кво повече ти трябва да се научиш да караш? Скейтпарковете не са лошо нещо, само че те са главно за фестове. След като няма достатъчно място за други постройки кво остава за скейтпаркове? И недей ми вика прост. Карал съм скейт преди 2 години и не беше особено сполучливо, но разбирам достатъчно.Първоначално написано от pecata
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
за да просперираш или иначе казано за да успееш в нещо като това, освен мотивация и хъс ти трябват и условя, а стълбите някак не покриват вижданията ми за добри условия ...... Я кажи кво повече ти трябва да се научиш да караш? Скейтпарковете не са лошо нещо, само че те са главно за фестове. След като няма достатъчно място за други постройки кво остава за скейтпаркове? И недей ми вика прост. Карал съм скейт преди 2 години и не беше особено сполучливо, но разбирам достатъчно.
И другото което исках да ти кажа, е че точно в това е проблема място за "страшно необходимите" офиси и общински терени винаги има, но за един свестен скейт пърк няма нали така ...
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
ами ДА няма. За основните и началните работи ти трябва чисто и просто една улица. рампи и темподобни са по-далеч![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
mn hora ot kv karat skate no moga da kaja 4e masovo hora karat ot poziorstvo 6tot vijdat kolko stava ,,moderno" nezavisimo ot tova 4e nqma kude da se kara mn e lesno otiva6 v sabotage 6tot e nai izvesten kupuva6 si edno adio po cvetni4ko i edna virus duska i ve4e si skater da ama ne ne sum karala nikoga no mn moi frds karat i gi vulnuvat vuprosite koito obsujdate i moga da vi kaja 4e spored men virus se opitvat da pravqt mn za skate v bg i ne samo za nego
'
Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!