zna4i problema e sledniq. s 1 mom4e ot moq klas pravihme sex, oba4e bqhme piinali malko pove4e i skasahme prezervativa bez da usetim. za 6tastie obstoqtelstvata se stekoha taka 4e ni se naloji bukvalno za sekundi da se oble4em predi da sme svar6ili. toi e stanal v momenta v koito e svar6val i ne znae dali e svar6il v men ili na legloto. tezi dni trqbva6e da mi doide i re6ih 4e ako na sledva6tata sutrin ne mi e do6lo 6te piq postinor. kato se sabuih mi be6e do6lo i za tova ne pih hap4e. zabelqzah 4e gi nqma menstrualnite bolki i mi te4e malko po-slabo, no ve4e be6e kasno za postinor. s mom4eto mnogo sme pritesneni 4e sam bremenna i moje da se naloji da pravq abort. problema e 4e sam na 15 i za abort mi trqbva razre6enie ot roditel, a ako na6ite razberat 3 jivota 6te badat sasipani-1vo ba6ta mi 6te prebie men, posle 6te nameri mom4eto i kakto go pozavam 6te go osakati. tretiqt sasipan jivot 6te bade na tatko, koito nesamneno bi vlqzal v zatvora zaradi impulsivnite si postapki. mom4eto mi kaza 4e ako trqbva da pravq abort maika mu moje da mi go uredi nezakonno, bez na6te da znaqt, no imate li nqkakva ideq kolko 6te struva. principno e 100 lv. no za nezakonno kolko gore-dolu moje da bade?