- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- patron4e zelen flirt-cena
kolko struva edno patron4e flirt zelena qbulka?
10x
патронче зелени лаина ... ммм яко !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
абе верно, кво сте се влюбили в тоя флирт ?![]()
аз пък не мога да го понасям него..
фен съм на Смирноф
Еми, като няма пара се пие флиртак...хем лесно влиза, хем паметта трие, ако се употребява в доволни количества. А, ако се попадне на менте...абре не ти трябва.Първоначално написано от niGGa
![]()
естествено че има и патронче,което насекаде струва различно (най-много 2лв) ама не е мн яко на вкус...по-добре чиста водкаПървоначално написано от iNsaNE`giRL
![]()
Tu como una estrella fugaz que nunca se detentra llega lejos al final
Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
yo sin ti me morire
OOOOOOO BE ZA6TO NE SMIRNOF MN PO QKO E OT FLIRT
оооо добре че ни каза щото ние тука не разбираме.Ама когато почнеш сама да си изкарваш парите тогава ще разбереш "защо флирт , а не смирноф"Първоначално написано от krasivoto@--:-cvetence
Verno si e .... kogato nqma6 v izli6uk pari za piene, za6to da da ne si vzeme6 flirt.Edno patrin4e zelena qbulka e 2 lv, a i ne e tolkova lo6o.
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
axaXaXaXaXaXa flirta e chist spirt ve....![]()
![]()
![]()
![]()
Има само една истина и тя е Абсолютната![]()
Ох как съм се отвратила от водката не е истина... миналото лято пиех в промишлени количества всякакваСега дори разредена не мога да я пия (защото винаги съм пила чисто, мразя разреден алкохол... а сега мразя и водката ).
Иначе струва около 2 лв. Не повече.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
С това считам темата за приключена!Първоначално написано от Анонимко