Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Цитирай Първоначално написано от Anonimnikut
Цитирай Първоначално написано от Anonimnikut
Добре де,то значи и от целувка с език пак можеш да се заразиш с нещо,тъй като устата е влажна среда?!
Аз съм чувал многократно,че от орална любов може да се пренася зараза само ако момичето има някаква рана в устата-само така можело ти да и прехвърлиш на нея нещо или тя на теб.Доколко това е вярно и ако не е,значи ли че и от целувка може да се заразиш?
Някой може ли да ми отговори на това,PLZ?
Здравей,
да можеш да се заразиш или тя да те зарази като единият от вас има раничка в устата, даже и по този начен можеш да се заразиш със СПИН /момичето има раничка в устата и први свирка на момчето, а той е болен от СПИН/. Така че каквото и да правите... с презерватив.
И все пак значи ако никой от двамата няма рана в устата и двамата могат да си правят орална любов,така ли? Смисъл то се рискува,понеже не се знае какво има в устата на другия,но все пак ако няма рана,няма опасност...Или е като с целувката с език-пак може да се прехвърли нещо? Питам всичко това,защото досега не съм чувал почти никой да си слага презерватив за свирка или пък да се пази,когато се целува с език(между другото четох в една книга,че все още няма случай в света,при който някой да се е заразил със СПИН от целувка.И от там се запитах,тогава как ще се заразиш с гъбички от целувка и как изобщо ще се заразиш с нещо по орален път?)
Така че извинявам се,ако са станали досадни въпросите ми,обаче се чудя за тия неща.