- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Az go haresvam,a toi..
Mom4eto koeto haresvam si pada po momi4eto koeto nai-mnogo mrazq ...... kajete ko da praq
Probwa li da mu kaje6?
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Ами това е кофти ама кво да се прави...то реално погледнато няма какво да правиш-освен да му кажеш!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
pitai go:Първоначално написано от Анонимко
"Nakade otivash ti, moje bi?"
toi znae 4e go haresvam ,no ni6to ne pravi .tva e mom4eto koeto obi4am ot celi 4 godini i nito vednyj ne polu4ih negovoto vnimanie da pogledne na men kato momi4e ,a ne kato na fr.Na si4koto ot gore taq e visoka 1 i 45 (4estno) i nqma cici ( na 14 godini e) da q eba u krasavicata...e zn 4e cicite ne sa nai vajnoto ne6to ama ko da napraq mn q mrazq prosto..pobyrkvam se da go gledam s neq ama ko da se prai takyvz e jivota..............
emi ako mi kajesh 6to tolko mrazi6 momi4eto moga da ti pomogna izpadala sum v takava situaciq![]()
ami kaji mi imeila si i sh ti obqsnq situaciikata podrobno plsПървоначално написано от lovers
Ахаха е тука си правПървоначално написано от Pti4i grip
![]()
Ама то ако почнем с `ако` наеш до къде `ш стигнем![]()
[size=7][b][u]fosse cos
za vas moje i da ne e problem oba4e sig neznaete kfo e nespodelenata lubov da misli6 za nqkoi celi 4 godini po cql den,da se izdokarva6 zaradi nego s nadejdata da te haresa,da pra6ta6 oneq prostotii "izprati tva na 10 4oveka i toi sh se vlubi f teb" ,da go synuva6 i na sutrinta da pla4e6 zaradi typata realnost i da znae6 4e nqma da go ima6 ,no vse pak da ima6 nekfi nadejdi i nakraq toi da haresa momi4eto koeto NAI MNOGO MRAZI6.prosto e ujasTno...Първоначално написано от Presley`n`Sum
ma za6to tolko go mrazi6 tva momi4e?![]()
сигурно щото е по-хубава от тебеПървоначално написано от Анонимко
стига си злобяла
![]()
клин клин избива... харесай си някой друг.. има толкова много момчета.. все ще се намери едно и за теб....
а и 4 години това вече не е любов, а някакво внушение...
все пак.. като той знае и нищо не е направил... значи не го привличаш...
когато момчетата са привлечени не стоят в ъгъла и не чакат ти да отидеш при тях.. а и 4 години...
Първо никой не е каэал,че това не е проблем !Първоначално написано от Анонимко
Второ не каэвай кой какво эне и какво НЕ энае...!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
kvo ti puka we macko, 6tom ne te haresva zn ne te zaslujavane si struva si trovi6 nervite zardi nqkvo mom4e koeto dori ne moje da te oceni.....osaznai go. sigurna sam 4e mn skoro 6te nameri6 tvoq 4ovek,a tva m qvno ne e za teb
qsko zlo za dobro
Първоначално написано от ™G-Baby™
абе 4 години са си доста време... но защо просто не кажеш защо толкова много мразиш онова момиче... и да не би той да е харесал у нея онова, което ти толкова мразиш...?![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
mrazq q 6toto e typa makar i da e otli4ni4ka tq e typa po harakter i na vsi4koto ot gore e grozna i naduta ..
тука завист долавямПървоначално написано от Анонимко
![]()
ne zavijdam naprotiv a koi da ne kopira??Първоначално написано от ХодещСъвет
a we i na mene mi se e slu4valo ne6to takova oba4e toi kato razbra doide i me napsuva o6te po zleoba4e nqkaksi s vremeto go prejivqx a i +tva za tova momi4e za koeto govori6 sum po4ti obedena 4e e ot oneq ob6testveni naduti kurvi i za tva te drazni tolkova prosto gledai napred i se opitai da go zabravi6
![]()
Хех замълчи си най-добре после той ще осъзнае,че тя е тъпанарка и ще се опита да се върне при теб ти го измъчи малко да му полазиш по нервите и тогава ще го имаш.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Душко 4 години са много време.Ако постоянно сте заедно и до сега не ти е обърнал внимание като на жена не мисля, че ще го имаш.Май по-добре да си намериш друго занимание.Пък за грозната - сигурно я мисли за лесна и просто иска да я метне на матрака.Споко и това ще мине.
Аз го харесвам, а той иска само да ме ебе
4 години... абе ти нормална ли си? Аз ако 4 години съм край едно момиче дори няма и да си помисля да ходим... Ако не си искала да бъдеш лампа си щяла да направиш нещо в първите няколко месеца, сега вече е късно... моят съвет - отиваш, обясняваш му се, ако не те отреже ходите и ти си щастлива, ако те отреже си намираш следваща цел.