abe tfa 4udo pomaga li vi?znam 4e e porednata lyjliva reklama ama de da zn..iskam mneniq samo na hora koito sa go polzvali,a ne typi mneniq ot sorta "kak moje da vqrva6 na reklami" 10 x
moq fr go be6e polzvala no ne i pomogna a i tq e s silno 4uvstvitelna koja i cqlata stava6e na 4eveni petna...
moqta e normalna i nqmam pypki ama..ponqkoga mi se
poqvqvat
Лептен е пълна измама! Абсолютно никакъв ефект!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
..... и аз си бях купила... и не ми минаха
na mene kat otidoh da si go vzema mi kazaha 4e toi NE lekuva papkite a gi prikriva samo i ako go polzva6 pove4e vreme iz4istvalo kojata,no malko-toest tva e FDT ne le4ebno mazilo
Никога няма да се предавам,дори сама да оставам!С момченца ще се заигравам,после нагло ще ги заЕбавам!Не ми трябват газари или идеали,те са само за некви пУТКи заспали!Трябва ми едно сърце,което да обичам и във вярност да се Вричам...!!!!
NA MEN MI SE POQVIHA CHERVENI PETNA
edna poznata ima6e nevero1tno grozna koja,pokrita s pupki vdlubnati,4erveni petna-mn gadna gledka i kvi li ne ne6ta polzva6e,po edno vreme liceto i se be6e poiz4istilo i to zna4itelno,kaza 4e e polzvala lepten i e ot nego,4e i pomognalo,no ne za 10 dni,a za pove4ko.
No pri vseki si e individualno vse pak
слушаи ме и деистваи!!!
Amrita
(акне с розмарин)
Лосион с което първо си почистваш лицето!
Иииииии най важното ДЕЙСТВА!!!а и са евтини!!!
поне при мен![]()
са съм баси красавеца ехххх не че преди не бях ама....![]()
действаи!![]()
пп.в този пост се вижда колко съм грамотен!!!![]()
predi imah mn papki i bqh re6ena da si kupq ne6to po-skapo smao da e efikasno.tarsih iz neta za lepten i papadnah na mn temi v drugi forumi,kadeto pi6e6 4e lepten e izmama.pro4etoh i edno mnenie ot momi4e,koeto e rabotilo za kompaniqta ,koqto proizvejda produkta.be6e pisala,4e gi karali da zabarkvat krem4eta ot 1lv s nqkvi sastavki,kakvito ima i tova predstavlqva lepten.cqloto tova ne6to se slu4valo v garaja na edin blok.
4etoh i mn mneniq,kadeto s ekazva6e za poqvata na 4erveni petna sled upotrebata na lepten.na nqkoi im e pomognalo,no ne se znae v drugata tubi4ka deto 6et si q kupi6 dali 6et ima sastavka,koqto bi ti navredila ili bi ti pomognala.edna tubi4ka bi ti pomognala druga moje da ti uvredi liceto.
ima6e i mnenie ot momi4e,koeto bila Miss na svoq grad,nqkakva manekenka,polzvala lepten da mahne nqkvi pap4ici koito i se poqvili i cqloto i lice se vlo6ilo.i sega ne znae6e kakvo da pravi i kak da gi premahne.
ima mn drugi produkti,koito deistvat,taka 4e po dobre probvai s ne6to drugo: Aknerin,ako ima6 mn papki Zinerit,Acne out.potarsi i v neta ima mn takiva temi v razli4ni forumi i ima razli4ni maski i mazila,koito sa pomognali na nqkoi.
vsqka koja e razli4na.na edni im deistva edno,na drugi drugo.az se opravih ot Aknerin za 2 meseca upotreba(poneje ako se polzva po-dalgo kojata svikva i ne deistva) i posle s Acne out i sam mn dovolna sega ot efekta.
USPEH,no s lepten spored men ne riskuvai....![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Еми аз ще ви кажа само ,че също имам проблемна кожа ,пробвах лептен и при мен нямаше ефект.Ефетка беше зачервяване на цяла кожа даже имах чувството ,че пъпките стават все повече.
Тва няма такава измама просто като лептен...
аз съм си го поръчвала, наистина ми намали пъпките, но не изчезнаха въпреки че го ползах дори повече от 10 дена и както пишеше на опътването. Абе по-добре недей...
Зинерит/Zineryt на мен ми помогна! Успех!
ot leptema malkite edva zabelijimi pypchici mi stanaha golemi i mn cherveni bih gi oprolochila na petna zatova moeto mnenie e che ne pomaga n ako iskash probvai samo da ne syjalqvash sled tova
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен