.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    У дома пред компютъра

Инфраред-кабел-въпрос

Искам да попитам нещо.Имам телегон Samsung E350, който поддържа само инфраред (няма Bluetooth) и днес ходих за кабел, с който може да се прехвърлят файлове от комп на GSM.Този, който видях днес, имаше кабел, от едната му страна беше това, което влиза в компа, а от другата нещо под формата на комп.мишка, но малко и със порта на него+диск,Имам няколко питанки:

1.Може ли да се праща музика от комп да GSM?
    2.Има ли някаква особеност за екстра на компа?
    3.Каква е нормалната цена, за да не ме прецакат(беше 15 лв.)?
    5.Трудна ли е инсталацията(ако е нужна такава).

Forslor
    Guest
    Може да се праща всичко. Не те прецакват с цената. Накрайника на кабела който ти прилича на мишка всъщност е самото инфраред устройство.
    IRDA може да го ползваш не само за твоя телефон , а за всички модели и марки телефони имащи инфра червен порт.
    Относно инсталацията ми слагаш диска с драйверите ( трябва да идва с кабела) след това слагаш и кабела и инсталираш драйверите .

Град
    У дома пред компютъра
    Благодаря!

Град
    У дома пред компютъра
    Такаааа...Взех кабел, точно за модела на GSM-a, едната му страна се пъха в слота за зарядното, другата в компютъра в единственото място, с което съвпада.Разпозна го и ми зададе въпрос с три възможности.Доколкото разбрах, потвърдих постоянна наличност на кабел и постоянна инсталация и после Finish.НО!!!

Оттук нататък нищо! GSM-a ce зарежда от компютъра.Някой може ли да ми каже какво да правя, или да отида там, откъдето е купен?

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Такаааа...Взех кабел, точно за модела на GSM-a, едната му страна се пъха в слота за зарядното, другата в компютъра в единственото място, с което съвпада.Разпозна го и ми зададе въпрос с три възможности.Доколкото разбрах, потвърдих постоянна наличност на кабел и постоянна инсталация и после Finish.НО!!!

Оттук нататък нищо! GSM-a ce зарежда от компютъра.Някой може ли да ми каже какво да правя, или да отида там, откъдето е купен?
    По средата на кабела би трябвало да има кутийка, на която на една от страните й би трябвало да има ключе . Щракни това ключе за да спре да се зарежда.

За да ти го разпознае първо трябва да инсталираш USB драйверите които идват заедно със кабела ... те са в CD-то .
    Слагаш CD то в оптичнотоустройство , след което свързваш кабела към компютъра.
    Windows-a веднага ще се усети ,че има свързано нещо и ще ти каже ,че е намерил ново устройство. Цъкаш на него след което ще те пита от къде да търси за драйвери ... ти му посочваш CD то и той вече ще ги намери и инсталира.

После отново от диска трябва да има програма специално за моделите на SAMSUNG която трябва да инсталираш , за да може да прехвърляш или сваляш файлове.

Град
    У дома пред компютъра
    Съмнявам се, че прекалявам и не се изразих както трябва. Извинете.

Кабела го взимаше баща ми.Няма нищичко освен кабела ,Той от компютри не разбира но отиде, за да търси "оригинален", защото един разбирач (уж) му беше казал, че тези с инфраред устройството са бавни.И така и не отидох да взема.Също така му беше казано, че 15 лева е евтино и е менте.Това е цялата работа.

Май ще се ходи до склада/сервиза или каквото там е.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Кажи на баща ти на разбирача другия път да не се меси. Като е решил, че инфрареда е бавен, да дойде сега да ти подкара дата кабел без драйвъри. Иди в магазина да си искаш. Има и в нета, но са по-трудно откриваеми и не дотам сигурни.

Forslor
    Guest
    Ами освен да се съглася с колежката друго не мога да направя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си