- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Starata i Novata lubov...Help!
Ako imate nqkakvi 4ustva dori i malki kum starata vi lubov i imate po silni kum novata i sega imate 6ans da trugnete sus starata vi lubov a neznaete dali imate nqkakvi vaob6te s novata kakvo bihte napravili?Shte se borite za novata ili 6te se vurnete pri starata?![]()
Ще се опитам да прекарам повече време и с единия, и с другия, за да се опитам да си изястна какво ми е в главата ( евентуално и в сърцето).
Тва тука твойто си е чисто фифти-фифти.
Само дето много често избиаме грешния избор.
За туй, трябва да си помислиме кой какво би могъл да ни даде, с кой ще ни е по-добре, и с кой ще се чувстваме по-сигурни и т.н.
hmm mnogo qka situaciika naskoro bqh postavena pred neq.Prekarah izvestno vreme i s ediniq i s drugiq i gi postavih v ednakvi situacii za da vidq kak shte postupqt.Edno neshto nauchih v jivota pri bivsh ne se vrushta,zashtoto shtom ste se razdelili edin put znachi e imalo zashto a i vremeto ako ne ubiva to mnogo promenq chuvstvata.Puk i ti nali sama kazvash,che chuvstvati ti kum segashniq sa po-silni?!Drug variant e slagash na kantar dvamata s plusove i minusi.Popitai surceto si ako izgubish i dvamata za koi poveche shte ti e muchno?!
Оффф каква е тая каша...бившия новиа...бившия новия...направо неэнам какво да кажа!
Ако самата ти неэ энаеш какво искаш,няма как друг да энае!!!Това е положение ,в което сама трябва да иэбереш!поне това е моето мнение....![]()
[size=7][b][u]fosse cos
kvi sa tiq istoriii we hora.....kva 1 va kva 2 ra.............lubovat e edna! v taq igra nqma takiva,ili pe4eli6 ili gubi6.zagarbva6 minaloto i prodaljava6 napred.
pp.ne oprekvam nikoi ama ako si obi4al istinski 1 4ovek,ne moje6 da keje6 a sa 2 rata mi lubov.......tva da ne e za broikata|?
Първоначално написано от ™G-Baby™
pufff typi puberi ne 4e az ne sym ama se nau4i da vzima6 re6eniq sama za sebe si
Лично аз не бих избрала нито единя от двамата, докато не си изясня чувствата. Не сме обаче ние хората, които трябва да взимат решения за живота ти, така че най-добре помисли хубаво и реши.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Никога не се вру6там при бив6, това е кра4ка назад, а 6том веднъж не е станало каква е гаранцията, 4е няма да се полу4и пак съ6тото?!Изясни се и тогава ре6авай!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Може би, за да се върна при старата любов трябва да имам силни чувства, а не просто някакви, защото връзката е обречена.А не мисля, че мога да обичам, ако още не съм забравила старата.Даже не съм сигурна дали бих започнала връзка.
Тфа е златно правило бе. Никога при бившия/бившата! Винаги ще предпочета самотата си пред това, да се върна при човек, с който съм имал нещо общо преди.![]()
ei hora, za6to tolkova pesimisti4no kam biv6ite? ako momi4eto smqta 4e vse o6te ima smisal i v predi6nata vrazka, v tova nqma ni6to lo6o![]()
nai-vajnoto e da se pogledne naistina trezvo na ne6tata a ne detinski (strahuvam se 4e ti razsajdava6 malko detinski - bez da se obijda6).
taka 4e nastina porasni i pogledni ne6tata kato golqm 4ovel - togava nqma kak da ne vzeme6 pravilnoto re6enie !
Не бих се върнала при бившия..Щом веднъж не е потръгнало с него,не виждам смисъл да си провалям новата връзка,заради нещо отминало.:P
f@nt@zi@
Направете си една тройка - всички ще са доволни :PПървоначално написано от lovers
Глей са то си е точно казано :
"Старата любов ражда не хваща !"щ
Но има и едно друго нещо, което аз го знам от личен опит(както каза братлето БАЙО :
Никога отново при стария/старата..
Иначе абе... ще си намера друга...