- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗВИНЕТЕ ЗА НАХАЛСТВОТО, НО ПАК ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ-НОРМАЛЕН
Вижте, аз неискам да ставам нито нахален,нито нагъл, нито да се правя на тъп.Просто съжалявам, че модераторите ми заключиха онази тема на НЕЩАСТНИЯ, защото имах още ДОСТА въпроси и мнения.
Сега моля ви по някакъв начин да ми помогнете съществено.Оставям на страна всичко останало и го забравям с една дума.Просто още не съм спрял и наскоро сигурно няма да се спре тази моя любов към него...
Та искам да Ви питам, за СЕРИОЗНИ И ТРЕЗВИ съвети и мнения, как може по някакъв начин да ми обърне внимание в по-такъв смисъл, защото съм усетен от него че съм хлътнал до уши и по някакъв начин имам чувството че му харесва.Просто ми помогнете по някакъв начин да му призная и да се опитам да сторя нещо.Благодаря Ви!
aaa az ne sum 4el starata ti tema ama ti gei li si?
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Там всичко пишеше... БИ СЪМ
нещастен, ето моят сериозен съвет:
сгащи го в кенефа докато ака, еби го в гъза, после сменете ролите
доволен ?
педермета гадни![]()
ama ti gei li si?sorry za vuprosa 4e ne razbrah
mi napiva6 go ako e gey 6te si kaje ama da ti kaja po dobre se vkarai v praviq pyt
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Brato.....prosto edinstvenoto normalno mnenie i mislene na 1 normalen 4ovek e 4e vsi4ko koeto IMA PRIVLI4ANE KUM SU6TIQ POL NE E NORMALNO ZATOVA..... Ebah gi v pedalite..zavzeha si4ko !
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Seizure of Power
Педерасите на сапуннн![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
НЕ НЕ СЪМ ГЕЙ!НЕ СИ ПАДАМ МО МОМЧЕТА А САМО ПО ЕДНО И ТОЧКА!
Разбирате ли,УСЕТИЛ МЕ Е на 10000000000000000000000%, а просто искам да му потвърдя това с едно например от типа- Т***, ОБИЧАМ ТЕ!
Но незнам как точно ще реагира, обичам го!
"ne,ne sum gei.....prosto haresvam 1 mom4e...." kakvo ozna4ava tova be...![]()
![]()
ЧЕ СЪм ВЛЮБЕН ДО УШИ И ХЛЪТНАЛ ПО НЕГО...НЕМОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО,ДОРИ за СЕКС НЕ СИ МИСЛЯ,А ЗА НОРМАЛНИ НЕЩА ОТ ЛЮБОВТА!
ох, разчуввствах сеПървоначално написано от Анонимко
искаш ли да лежите на полянка, да го галиш по главата, да прокарваш малките си нежни пръстчета през меката му коса, да се цункате под някой дъб....
и птиците да ви серат на главите, щото и те не ви понасят, а при малко късмет и дъба да ви падне отгоре !
![]()
РАЗБИРА СЕ!Наистина затова си мисля...![]()
Вижте, просто сте лоши,прекалено лош народ!Аз нищо не съм направил, с какво съм виновен например че съм такъв???Все едно дали си виновен, че си циганин,или баба ти е луда(по рождение)!
![]()
Наистина хора, мислих че сте поне малко свястни...
Не бил гей!Че то кой е гей в днешно времеАэ па не съм човек
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
майната ти, маймуноподобно!
хей, добре дошъл в истинския животПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ам...ако той не проявява такива наклонности не му казвай, защото ще си навлечеш проблеми...
![]()
хъхъ..
здравей,
не съм чел другата ти тема и това, което разбрах, е, че си влюбен в човек от същия пол, той знае и се чудиш как да продължиш нататък.
постъпи така, както би постъпил и с едно момиче. кажи му 'искаш ли утре след даскало да се помотаем някъде/да изпием по една бира'. Нещо такова - колкото да останете насаме. нататък го мисли, след като видиш реакцията му.
добра идея ли е?
Ами да,ама аз като съм покрай него направо си гълтам граматиката и нещо се сговнясвам..
neiskam da prozvo4i mn zle ama vie ste LEKO TAKA ZA PSIHIATUR,EGATI DRAMATA GEISKA.......VERNO E 4E IMATE 4USTVA AMA KVO TOLKO PA VI HARESVA TVA WE? LELEEE NE GO PROOMQVAM![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
ще си носиш резервна тогава, бе момкоПървоначално написано от Анонимко
![]()
трябва да успееш да свържеш проклетите две изречения, от които ще се разбере какво ще правите нататък. (имам предвид от реакцията му ще стане ясно какво е неговото мнение)
ако все пак не успееш (което не трябва да се случва), помисли за някакъв писмен вариант. по скайп, имейла, с бележчица пусната някъде из нещата му..и прочие подобни. само да не стане гаф и тва писание да обиколи нета и училището![]()
най-добре очи в очи. квото стане - стане.
като казах скайп, се сетих - що не му вземеш скайпа? може даже да не е от него, че май си срамежлив![]()
а вие, дето плювате хората с различна от вашата сексуалност, защо просто не млъкнете?да, тва е форум, да, всеки има право да си говори, квото иска, но хайде да проявим малко човещина, ок? показана с факта, че си мълчим, ако не можем да кажем нещо по темата. а тя е не 'какво мислите за гейовете', а какво да прави конкретен човек в конкретна ситуация.
omg..ti ne se pravi6 na tup ti mai si si.. mai tuk nikoi ne moje da ti help mn mn a i tova s vnimanieto e lesno stiga i 4oveka ste6ty teb su6to da e BI
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..