- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗВИНЕТЕ ЗА НАХАЛСТВОТО, НО ПАК ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ-НОРМАЛЕН
тая тема се превърна в игра на асоциации![]()
![]()
![]()
omg... Абе ти нормален ли си?! Абе кво питам, то е ясно... При толко яки момичета да си педераст... пф и после 'що не избрахме Волен Сидеров'
Значииии... не съм против гейовете, но единственното нещо в този живот, което не ми е ясно е КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА Е ВЛЮБЕН В НЯКОЙ ОТ СЪЩИЯ ПОЛ? За себе си немога да си го представя... лолНезнам тази любов дали се различава от нормалната или е същата... Ще ти дам съвет какъвто мога да дам на влюбено момиче... оффф...
Виж мисля, че няма да е много добре да говориш с него, ако и той не е би сексуален... Защото ще последва невероятен скандал, дори може да ти забие тупаница а това ще те нарани много! Мисля, че трябва да започнеш с някакви сигнали, че го харесваш и ако той каже:"Баратле ти гей ли си?" Просто кажи:"Не бе базикам се", защото рискуваш да ти се срине авторитета не само пред него ма и пред цялото ти обкръжение... естественно ако това не те притеснява да в такъв момент можеш да си признаеш. Но все пак има толкова сайтове за запознанства пълни с хомосексуални... там можеш да намериш някой с който да си паснете. Съжалявам душе, но друго решение не виждам! Ако пък той е би като теб... не виждам никакъв проблем!!! Дерзай![]()
Гейче е на майкати и на бащати синчето.. айде мл1квай и не си избивай шибаните комплекси по тоя форум, ако си толкова м1ж що не дойдеш да ми го кажеш в очите, а?Първоначално написано от Digital
Веднага ти отговарям : Щото си едно 14 годишни комплексарче, за т'ва !!
Хехехе, добро изказване, братчеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Нека да го боли ся _|_
P.P. Digital(en) що не земеш се събереш с НЕЩАСТНИЯ , ще си паснете якУ![]()
По темата: Ако не го направиш скоро (кфото и да е, нещо само да е), форума ще плъзне с простаци като дигиталния, ходещия съвет,лошия, хихи-то и тем подобни мизерии от пещерите на родната ни мила страна!!!
Ами пич,ако другия не е като тебе,просто забрави,не че има лошо,ти си си такъв,неможеш да се промениш,но ако му го кажеш най-много да го помисли за бъзик,или да ти повярва и да разберат всичките ви приятели.Според мене просто забрави,времето лекува![]()
нямам повод да сънувам....
Да наистина много задръстен народ има.Първоначално написано от Анонимко
К'во лошо и ненормално има в това да харесваш някой от твоя пол.
Трябва да си много задръстен и изостанал за да мислиш че това е нещо ненормално и неморално.
Та сега по темата : Лично според мен щом смяташ че той е разбрал за чувствата ти просто му го кажи и толкова.
Така или иначе нищо не губиш.
Това е моя съвет.
Успех!!!
П.П.
И да не ти пука от тия дето мислят че всеки който не е като тях е тапак и трябва да мре.
ЦСКА 1948
кое по-точно не ти хареса. това че ти викам "гейче" ? или това че си гейче.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Добре бе викай ми гейче по форумите... м1ж си... защо не ми го кажеш в очите ? да направим среща да ми кажеш думичката " гейче " в очите искаш ли ? Тогава чесно ти каам ше станеш труден за рисуване..
Много мраза терикатчета като тебе, к1дето се мислят за нещо повече от другите и се праат на забавни, а иначе са без покритие никво.. за т'ва фани мл1кни, и не си показвай ниската култура..
е нали каза че повече няма да ми отговаряшПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
абе гейче, нямам си друга работа с теб ще се занимавам![]()
ЬХАЬаХЬхаХЬаХЬ защо ли отговора ми беше ясен още преди да с1м задал в1проса..
много форумен тестостерон се натрупал в тая тема
![]()
И аз не исках да става така ама онова комплексарче Digital ме кара ...
Моля модераторите ако желаят да изчистят темата...
ми като задаваш тъпи въпроси как искаш да ти отговоря бе, гейче ?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
milo mom4e az nap1lno priemam horata koito sa bi seksualni vse pak i az s1m bi seksualna . Znaesh li prosto nabludavai deistviqta mu .Ako se d1rji milo s teb , kani te da izlezete samo dvamata ... i stanete mnogo blijki mu priznai vsi4ko , a otnosno obidite 4e si bi seksualen - zashto m1jete se kefqt na lesbiikite i gi priemat a geyovete othv1rlqt , vse pak ne izbirash kak1v da b1desh , kogato imash 4ustva k1m 4ovek ot s16tiq pol ne mojej da go prikrivash ! Vsi4ki sme hora nikoi ne e idealen ! Zashto prosto ne priemate razli4nite , kogato pove4eto vidqt vlubeni edin v dryg geyove kakvo si kazvat " pfffyyy ibasi pedalite " i zashto vsi4ko tova az gi priemam , dori se v1zhi6tavam na hora koito pokazvat vs16tnost kakvi sa a ne se kriqt zad nqkakvi izmisleni ot tqh obrazi ! Prosto tova ne moga da go razbera ! Zashto vs16tnost ne se zapitate kakvo da vi napravili homoseksualistite 4e tolkova gi mrazite zamislete se malko![]()
Офф стоя и ви чета мненията....много гаден народ.
Вече незнам и аз какво да си мисля за себе си, не искам нищо,дори ида живея...мисля да скоча през балкона,живея на височко...
НИЩО НЯМА ДА МИ ПОМОГНЕ,нека да страда после...![]()
Седи мирен...Първоначално написано от Анонимко
Ми и на мен много ми се иска да стоя мирен,но немога, на ръба съм...
Просто виждам че се дъражт всички с мен,като с животно,някакво гадно и извратено...![]()
Дори и тук всички ме ненавиждат,този човек който обичам си прави постоянно ебавки и ме е усетил,а самоме използва за разни неща,но това не е живот,по-добре да не преча на околните![]()
Споко. Никой не те мрази. Ще се научиш да се въздържаш и да не си показваш желанията. Ако ще на злоба го обърни - по-добре е.Първоначално написано от Анонимко
Ами същото е.Виж,и аз никой не мразя, но съм много отчаян...даже сега пак се друсах с хапчета, а ако става въпрост отдавна съм озлобен,ама не търся да си изкарвам злобата....![]()
Тичай на фитнесПървоначално написано от Анонимко
Awe vie tupi li ste be? Tova momche mi beshe sused i naistina mn svqstno...obache snoshti se e slu4ilo neshto![]()
Do kolkoto razbrano sled ogromno koli4estvo na leksotan i valeriani i oshte nqkakvi uspokoitelni za san e pochinal v sunq si![]()
Mnogo e kofti,vapreki 4e ne sam se razbiral mn dobre s nego...sega predstavqte li si kakvo im e na roditelite mu?A tova laino zaradi koeto e stanalo vsi4ko tova shte si pogovorq seriozno s nego-znam go koe e i dano da mu teji na suvestta do kraq na jivota mu!
POCHIVAI V MIR!
Molq adminite da zaklu4at temata, sled suboleznovaniqta!![]()
Verno li?Lelee....do kude mohat da stignat bolnite mozuci..vse pak mir na praxa mu![]()
Аз не вярвам, че е умрял. Искам снимков материал.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Spored men nqma ni6to lo6o da si biseksualen! Tva ne zna4i,4e si po-razli4en ot drugite! Da v seksualnata orientaciq da! No i geiovete mogat da obi4at,da stradat da pravqt vsi4ko kato normalni hora! Ne razbiram za6to trqbva da gi ignorirame i da im se prismivame! Da stranno e,da bolest e! No tva ne zna4i 4e ne mojem da budem priqteli s geiove! Mom4e podkrepqm te 4e si priznava6 i ne te e sram! Nqma ni6to po-hubavo ot lubovta! nai-dobre mu kaji istinata i ako te otreje zna4i ne te zaslujava! Ne se vruzvai na dumite na horata! Ti si si takuv kakuvto si! I tva e! Uspeh ti jelaq![]()
"La sonrisa es el unicо virus que no hace da