.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: за растеж

Guest

за растеж

здравейте.Искам да ви питам помага ли бадемовото масло за растеж на косата или е само за блясък,обем и т.н.
    И ако можете да ми препоръчате нещо стимулант или няква маска ЗА РАСТЕЖ,но не и тривитаминол!
    Благодаря ви предварително :P

Супер фен
    Ами бадемовото масло е само за подхранване (обем,блясък и заздравяване),а за растеж-хининова вода и витамин А,но ако решиш да си вземеш тоя витамин ми пиши лично съобщение защото има мн важни особености и тр да ти ги убесня !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами бадемовото масло е само за подхранване (обем,блясък и заздравяване),а за растеж-хининова вода и витамин А,но ако решиш да си вземеш тоя витамин ми пиши лично съобщение защото има мн важни особености и тр да ти ги убесня !
    ок благодаря ти мн ама от хининовата вода косата ми седи някаква мазна после,и хининов шампоан съм ползвала,ама и той не ми действа добре,пък за тоя витамин нищо нз

Супер фен
    Ами значи просто хининовата вода не ти понася...много момичета са така! Ами за този витамин ще ти обесня утре обещавам защото сега лягам..ако искаш ми пиши лично съобщение,ако искаш в темата нП!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    ок ае утре ще чакам тогава,лека нощ :P

Guest
    хининова вода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си