.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Тъжна_Lady
    Guest

ех любов ли е това или мъка голяма

ами какво да кажа взех че се влюбих в една известна личност за която знам че няма смисъл защото тази моя любов е меко казано несподелена защото той никога не ще да разбере за мен няма и как при толкова много фенове и почители незнам какво се случи напоследък бях много зле имах си проблеми и бях супер тъжна и какво стана като чух тази банда и вокалиста с неговата музика се докосна до мен самата до моята същност и аз незнам харесвам тази група от скоро но знам че е тъпо и все пак
    какво да направя като се случи влюбих се по тази известна личност и не съжалявам \/ защото така като четох техни интервюта и разбрах че моя любимец е супер готин като човек момче мечта но дефакто е глупаво да си мечтая за него защото той е адски сладък и много популярна е бандата им както и тои вокалиста е супер харесвам има си адски много фенове което е супер наистина . силно се надявам да дойтат на концерт тук в България ще е наистина супер [-o< \/

Но наистина адски харесвам вокалиста луда съм по него
    и когато изпълнява песните си лелелеле откачам кажи речи знам че може да ви стори смешно но кво да направя просто мислите ми са обзете по нещо наистина недостижимо и един блян копнеж ...

готино е човек да мечтае така и аз постоянно си мечтая е за него как за кой за момчето мечта което направо обожавам ...това е една велика група възхищавам им се на таланта които имат =D>

но все пак мечтите са глупаците и явно и аз съм такава но неми пука важна е музиката която чувстваш и от време на време да избягаш от реалността и да помечтае човек не е лошо

Ами НЯма Нищо лоШо Да сИ помЕчтАеш оТ вреМе НА вреМе...ЛошО е КогАто Си ПовЯрВаш И ТоГава НевъЗможНоТо Ти Се СтруВа ВъзМОжно...Но нЕка не ЗабрАвЯме, че ТЕзи мЕчти сА сАМО ПлоД нА ВъоБражениетО.....btw за коя банда говориш???? [/b]
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Тъжна_Lady споко няма лошо в това да мечтаеш за нещо нодостижимо.Именно мечтите са това което ни тласка напред и ни кара да ставаме по-добри.Пък понякога когато желаеш нещо много силно, то се сбъдва. Honda - power of dreams.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Е, честно, не мога да разбера как така все се влюбвате в разни "звезди".
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Боже,защо имам ужасното натрапчив очувство,че и в тая тема става дума за Tokio Hotel...
    та както и да е.другият въпрос,които ме вълнува живо,е,как,аджеба,можеш да се влюбиш в някои,които не познаваш,виждала си на снимка,абее нямала си личен контакт с него?
    това са деткси увлечения,не си мисли,че си влюбена,ти си просто увлечена.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Няма нищо лошо да харесваш някоя известа личност или група. Не трябва обаче да го бъркаш с любов. За мен е невъзможно да се влюбиш в човек, който не си виждала лично, който не познаваш и най-вече не си опознала истинския му характер.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен е невъзможно да се влюбиш в известна личност.Можеш да има силно ривличане, харесване от твоя страна, но любов...

Guest
    Напълно те подкрепям и аз съм влюбена в пълния смисъл на думата една не толкова известна личност.На всички които споделих реагираха по същия начин подигавателно но аз не се отказвам и няма кавото и да става като желаеш нещо силно се сбъдва горе главата успех!!!!!

Guest
    Ех... мъка мъка

И аз така съм луднал по Адрианчето Лима ама тя се прави се прави на недостъпна

ba4o iliq
    Guest
    тегли му ножа и ще сте квит...гледай да е ръждясал !!

ми щом те кефи пази си го...слушам го ме4тай си за него няма лошо..наистина кофти е защото е малко абсурдно да стане нещо..и ти го знаеш поради мн при4ини но може той да си остане твоя малка ме4та...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ех... мъка мъка

И аз така съм луднал по Адрианчето Лима ама тя се прави се прави на недостъпна
    мм тя ми е на фона на компютъра

Нема лошо маце, стиа да не се вманиачиш като на времето мацките се вманиячаваха по Елвис, оная банда с 5мата пичове... забравих и името и т.н. Припадания, реванье и тем подобни. Хаха, мечтите са хубаво нещо, деа :P

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Нема лошо маце, стиа да не се вманиачиш като на времето мацките се вманиячаваха по Елвис, оная банда с 5мата пичове... забравих и името и т.н. Припадания, реванье и тем подобни. Хаха, мечтите са хубаво нещо, деа :P
    ЗАХЛАСВАЛИ СА СЕ ПО ЕЛВИС>?????????????????????????????????

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма нищо лошо да харесваш някоя известа личност или група. Не трябва обаче да го бъркаш с любов. За мен е невъзможно да се влюбиш в човек, който не си виждала лично, който не познаваш и най-вече не си опознала истинския му характер.
    Мда и аэ съм на това мнение!
    Нормално е да харесваш някоя група,но не бъркай това с ЛЮБОВ....
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    ЗАХЛАСВАЛИ СА СЕ ПО ЕЛВИС>?????????????????????????????????
    Haпрао да не поверваш...
    Аэ тука само да добавя-ЕЛВИС е ВЪрХъ!Номер едно ,няма вториии!
    Presleyyy =D> =D> =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си