- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършването на лицето - фетиш на удоволствие или унижение
Ami na mene mi dopada da me omaje po liceto....prosto ve4e na koi mu haresva i na koi ne ....vse pak vsei e ralzi4en sam po sebe si.
Ахахха. Закова го. Да, наистина, пробвай. Съмнявам се, че чувството е възбуждащо.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Лол кой ли го възприема така... унижение![]()
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Ами... Всяко момиче с грам самоуважение?Първоначално написано от D M X
Ахахахах СиГуРНо Си Го Чел В Някое мъжко списани е!!Първоначално написано от Schnitzer
На мен лично никога не ми е харесвало....та аз дори не обичам да гълтам камо ли...нещо друго ...
ФЕТИШ ..по темата!!!
ало Морфина леко с амфетамина
Кво е заковала бе момиче
показно:
Първоначално написано от Pifcho
Фен/ката на death note ме кефи =D>Първоначално написано от Morphia
![]()
Еми твое мнениеПървоначално написано от Анонимко
на моята мацка и харесва и го правим
![]()
Всъщност нямам точно мнение. Всеки е свободен да практикува каквото си иска. Аз лично не съм го правила, в момента дори не знам дали бих. Някак си няма да ми е комфортно все още в/у лицето ми да се изпразни някой. Квато съм и шматка понякога, може да реагирам кофти и да му стане тъпо на момчето. Виж, на други части от тялото нямам нищо против.. ама лицевата част - по-добре не. Поне на този етап. По-нататък може и да си променя мнението. Знам ли..
Аз не бих си омазал приятелката по лицето.Някои може да ги кефи,но на мен ми се струва,че е гадно.По добре в устата, стига тя да го иска.
Браво на момчетооооо!Първата му затапка в живота и се възгордя!Първоначално написано от Pifcho
Ти нали знаеш какво е това изхвърляне че толкова много говориш,когато малкото ти пишле види момиче и ....после хоп леко мокричък отдоло!Ама не се притеснявай не си единственото девстено педалче тука!![]()
Това са глупости.Първоначално написано от Morphia
![]()
No_LiMiTe^f хаха на мен когато са ми били първите стъпки в живота... теб още не са те били планирали, така че може да си замълчиш и да се осъзнаеш малко![]()