.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

obezkosmqvane na liceto

abe hora az sum muj i se 4uda ako zema da si obezkosmqvam vmesto da si brusna bradata kvo 6a stane?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Shte stanesh smeshen w ochite na drugite ...

Guest
    6to be, kuv e problema

Голям фен
    аз не виждам нищо лошо в това .. крайния резултат е един и същ

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    аз не виждам нищо лошо в това .. крайния резултат е един и същ
    Съгласна =D> А пък и ще си спестиш малко време По-лесно е ииии такам...Ти решаваш

Guest
    Няма ли да боли все пак това е брада

Guest
    da be hora... na 22 sum i vi kazvam pisna mi na **** da se brusna prez 3-4 dena 6toto mnogo burzo mi raste bradata, tva koeto me pritesnqva e ne6to da ne precakam kojata a su6to i da ne boli mnogo?!

Голям фен
    еми 100% ще ти се стори болезнено тъй като досега си свикнал със самобръсначка.. но .. не е болка за умиране пък и мисля че ще останеш доволен от крайния резултат

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da be hora... na 22 sum i vi kazvam pisna mi na **** da se brusna prez 3-4 dena 6toto mnogo burzo mi raste bradata, tva koeto me pritesnqva e ne6to da ne precakam kojata a su6to i da ne boli mnogo?!

Off pich znam kvo imash predvid... servitior sum i se brusna prez 2 dena naprawo veche me boli liceto ot tova brusnene(
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Град
    София
    Ох на мама момчето няма да те боли маме
    Еми според мен няма нищо лошо-важен е крайният реэултат,а той ще ти хареса може би!Така ,че действай
    Ае късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Presley`n`Sum oh za na mama momi4eto e vajen samo krainiq rezultat 6toto nali nqma tq da si ekperimentira s liceto! kakto i da e mersi za savetite 6te probvam s epilator

Мега фен
    Град
    София
    Presley`n`Sum oh za na mama momi4eto e vajen samo krainiq rezultat 6toto nali nqma tq da si ekperimentira s liceto! kakto i da e mersi za savetite 6te probvam s epilator
    Ами то крайният реэултат е отражение на експеримента
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ihaaa ai stiga be?! ne dumai! to4no krainiq rezultat me vulnuva, ma tva ne zna4i 4e trqq si smukna kojata ot bolka primerno ?!

Мега фен
    Град
    София
    ihaaa ai stiga be?! ne dumai! to4no krainiq rezultat me vulnuva, ma tva ne zna4i 4e trqq si smukna kojata ot bolka primerno ?!
    Еми каэаха ти ,че няма да боли толкова!Ще те боли,но не е болка эа умиране , аи от втория ,третия път няма да ти прави впечетление
    Ае късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ili puk da po4nat da se poqvqvat nqkvi pupki, ili da mi vrasva kosuma navutre ili de da znam kvo o6te!

Мега фен
    Град
    София
    Между другото след първият път е въэможно ,ако ти е по чувствителна кожата да ти иэлиэе някакво обривче или да се эачерви и да стане на петна...
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    are pi4 probvai 6toto i az se 4uda kvo 6e stane... taka 4e probvai i ako ni6to ti nema moje i az da probvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си