- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за или против униформите
защо трябва да носим дрехи които не харесваме
защо уцителите не ги носят
Кулумб търсил Индия,но открил Америка.И нарекал американците индианци.Аз търсех приятелство,но намерих любовта.И днес с твоето име наричам света!!!
ami az nosq uniforma i mn me kefi 6toto kat me pogledne nqkoi me gleda s respect. V daskalo nqma edna oble4ena kat kurva edin s ancug drug izsulen sqka6 se e nasral. Vsi4ki sme hubavi 4isti i spretnati a tva e mn qko ....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Има такава тема.![]()
ZNaesh li tv1rdo "za" s1m za uniformite zashtoto vseki den v daskalo se sre6tam s nqkoi momi4eta koito samo ednata im dreshka struva kolkoto leka kola i kogato mine pokrai tqh momi4e koeto e oblecheno po skromno posledvat izrazi ot roda na " lelelelele teq dreshki ot koi kazan gi izrovi " ili "vij q taq weee mqza na madona na mladi godini xauxyauxyay " , "maiko taq p1k samo dreshki vtora r1ka nosi " . Znaete li edna moq priqtelka zaradi takiva gluposti sprq da i se hodi na daskalo ! Ne vseki ima v1zmojnost neka vse pak sme ednakvi . Uchilishteto ne e modno revu a mqsto k1deto trqbva da sme prilejni i spretnati , a ne kato peperudki koito tuko shto sa sv1r6ili no6tnata si smqna !
xaxax sq po bg pravq izkazvane po tozi vupros![]()
i az sum tvurdo "za" ... tova koeto kaza sexy_sladuranka___ naistina e mn`tujno
i gadno.. drugo e 4e i za da imash uniforma v daskaloto v koeto si trqbva to da e ehe...
![]()
Ako imam uniforma 6te i se isera 6te e napikaq 6te e skusam i sled tva 6te e obleka i 6te hodq guzarski iz daskalo hahaha![]()
tvurdo protiv... vseki si ima vkus i nikoi nemoje da mu naloji uniforma... da ne sme v kazarma ili zatvor ?![]()
На мен ми харесват униформите.Един път всички момичета от нашия клас се облкохме с почти еднакво дрехи.Много е хубаво,защото не се изръсваме с много прари за онова-това.Готино е да носиш униформи.Само да не са бабешки де.Онез поли чафърчета.Ужас.
Без мъка очите не плачат,без облак душата не вали.Само истинско който обичат могат да ронят сълзи.....
против уноформите съм![]()
и аз \Първоначално написано от MDMA
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Естествено , че всяко момиче ще е за!Завистта при момичетата е огромна...
Защо момчетата не сме за?Защото не си завиждаме.
Все ми е едно, остават ми няколко дни докато завърша![]()
Но бих искал да видя разните "фъешъни" с униформи![]()
Аз съм за униформите, щото например една от даскало се облича винаги с некви супер грамадни деколтета , слага си панталони от които и се вижда задника и изобщо прилича на незнам какво... така че нямам нищо против униформите, даже не мисля че са толкова лоши.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Против униформите съм. Не ми харесва това някой да ми казва как да се обличам. Всеки има собствен вкус.
Тва е тъжно,обаче всеки си има стил на обличане и никой няа да ме накара да облека нещо което не ми харесва.Освен тва твойта приятелка щом няа възможност за обикновенни дрехи то едва ли ше има за униформи.Най - малко 100лв е ЕДНАТА значи ти трябват 400лв за и тая твоита приятелка едва ли ше може да си купи,нали?Първоначално написано от sexy_sladuranka___
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
taka e ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
vupreki 4e moqta pri4ina e druga
![]()
ti izkara priqtelkata i ebati........ nema da go kazvam ...Първоначално написано от hip Hop Mace
Za socianlo slabite uchilishteto ni poema razhodite , a momi4etata koito sa ot nashiq klas i nqmat v1zmojnost shte s1birame pari , moje da sa mnogo no vsqka go zaslujava . Do kolkoto za tova 4e uniformite shte b1dat de mode ne e vqrno uchenicheskiq s1vet reshava kakvi da sa . Vseki se s1obrazqva s tova 4e ima po puhkavi momi4eta. Lqtnata ni uniforma shte e pola do kolqnoto (d1n4ena) , s bqla teniska , a zimnata shte e d1nki s cherno qke , a za proletta d1nkovo sako . Tolkova li losho shte izglejda ne mislq taka ! \/
ем мн ясно,че не ги носят защото те са по-висши от нас и по тва ще се отличават. аз съм за, защото така няма секи да коментира другия с кво е облечен и така няма да се преценява човека по облеклото му. мн други обаче не са на моето мнение
няма любов
mn qsnu 4e sam protiv malii ujas mi ti s taq uniforma 6e se vmiri6e6 bre xhah![]()
Чух,че може би скоро ще ги вкарат в действиеАма поне каэаха ,че щяли да бъдат някакви по -шарени и нямало да е само едно ,ами няколко и ще имаш иэбор коя да си сложиш.....ама пак е тъпотия...!предпочитам да си се обличам ,както на мен ми харесва ....
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Че кво пречи да се кометирва ?! Аз като се обличам по излуто и като ме объждат някви feshiun пръдни да не би да ми пука ? Тва си е моя стил и като не им харесва да си гледат шибаната раота,не ми дреме...ебати ...ся да няа да слагаме униформи щото някой вадят комплекси че ги обсъждатПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
![]()
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
ООооооо аз униформа няма да сложа! Така според тях нямало да се откроява кой е богат и кой беден... ами на дебелите момичета едва ли ще им е много хубаво с поли... Няма да стане тая работа и не е честно всички да носят униформи само защото на някои му пука че му се подиграват... нз за вас ама аз не съм видяла сега никое момиче да се срамува че носи по-евтини дрешки...
твърдо против,аз не мога да се понасям всеки ден с едни и същи дрехи,абсурд с риза и панталон,вие момичетата като си завиждате това си е ваш проблем,но не означава че трябва да се въведат
ami na nas ni gi dadoha v srqda ko da prai6.... ujasni sa pone na men i vsi4ki momi4eta ne ni haresvat ujj zemaha merki na vsi4ki a na ednata i e golqmo sakoto na drugata i e malko na tretata sa i dulgi rukavite ............ nqmam komentar i sa edni debeliiiiiiiii kato za zimata sakoto v nedelq trqq sme s tqh ujs v toz pek nz kak shte sedq s tova ne6to i taka protivni sa u4a v u4ilishte po obleklo grad ruse i nikoi ne e daval i stotinka za teq uniformi![]()
No matter where you go, there they are...