.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: pomognete

mn pritesnena
    Guest

pomognete

v nedelq praix seks s gadjeto bez prezarvativ,, ve4e tri dena sse 4ydq dali da piq postinior 6oto znam 4e e vreden(toi ne e svyrshval v mene)principno trqabva da mi doide na 9 no vinagi mi idva po rano i zatova o6te pove4e se pritesnqvam!! molq vi kajete tapite 72 4asa ne sa minali o6te da xodq li da si go kypyvam!!! a principno sega sam i bolna i sigyrno nqma da e dobre da piq tolkoz mn razli4ni hap4eta ,, nz kakvo da pravqq

MACKA prez no6ta
    Guest
    Mi spored men trqbva da pie6 za seki slu4ai kolkoto i malka da e veroqtnosta da si bremena po--dobre napalno da si sigorna i da nqma veroqtnosti.Moje6 i da se konsoltira6 i s lekar predi da pie6 ako te pritesnqva tova 4e pie6 i dr lekarstva....

Супер фен
    ам може да почнеш да праиш секс с презерватив ... к'во има да ми се чудиш
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    Спокойно, едва ли е станало нещо. Според мен няма нужда от Постинор, пък и плюс това тогава не си била в овулация, така че шанса за забременяване е почти невъзможен. А най-вероятно ти закъснява от много други фактори, просто се успокой и всичко ще е наред.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Само едно ще кажа-след като се знаете че нищо не знаете, а сте тръгнали да правите секс, поне ползвайте презервативи!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си