.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

секс в училище

една приятелка иска да прави секс с мен в межучасието, но аз малко се притеснявам какво да правя?

Guest
    абе кво са чудиш кво да прайш. хващай я и я натърти здраво.

Guest
    Ами ако ти се прави и не те кара насила \/ се кефи на живота и го направи

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами ако ти се прави и не те кара насила \/ се кефи на живота и го направи
    ми така трябва,само4е ако между4асието ти е 10 мин,малко нямате никво време
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Абе пич мачкай ако ти се мачка!!! Ако ти се прави секс прави но мисли за последствията....ако ти е добра приятелка...как ще се гледате после...за тва помислил ли си?Може повече да не си проговорите и т.н.

jordjina
    Guest

mazna 4ikidjiika?!?!?!

abe ne iskam da sam takava ama nqma s kogo da se metneme na 17 sam i ne sam pravila seks i sam samo na skre4ove ama mi pisna i iskam da si namerq lubim ,ama na,kato nqma :S az ob6to vzeto samo taka: daskalo-vka6ti-vka6ti-daskalo,6toto nqma vreme da se izlziza,a puk mom4etata v daskalo sa mnooogo zle,pone men me draznqt i se draznim vzaimno de ta misulta mi e da izlziam povee4e li,ama kdue kato nqmam niakkvi poznati?? ne iskam da sum mazna 4ikidjiika a macka s gadje ))

Град
    California...why not?
    в училище??? извинявай, но нещо не си го представям това, то вярно, че в разнообразието е истината, ама в даскалото...пффффф, я по-добре идете у тях, поне ще имате повечко време
    ама сега като се замисля може в голямото междучасие, то нали е 20 минути
    хахахах абе важното е купон да става, ако мацката е толкова загоряла - давай, ама с презервативи, ей!
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

Guest

Re: mazna 4ikidjiika?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от jordjina
    abe ne iskam da sam takava ama nqma s kogo da se metneme na 17 sam i ne sam pravila seks i sam samo na skre4ove ama mi pisna i iskam da si namerq lubim ,ama na,kato nqma :S az ob6to vzeto samo taka: daskalo-vka6ti-vka6ti-daskalo,6toto nqma vreme da se izlziza,a puk mom4etata v daskalo sa mnooogo zle,pone men me draznqt i se draznim vzaimno de ta misulta mi e da izlziam povee4e li,ama kdue kato nqmam niakkvi poznati?? ne iskam da sum mazna 4ikidjiika a macka s gadje ))
    абе не мога да разбера защо всяка чака да намери някой любим... я намерила, я не и кво до тогава ще си стоиш само на скречове. хващай някой и му дай да те оправи навсякъде и ще ти държи тамън докато си намериш някой за постоянно.

Град
    насам натам

Re: секс в училище

една приятелка иска да прави секс с мен в межучасието, но аз малко се притеснявам какво да правя?
    започвай че идвам

Guest
    Аве една от 7ми клас в моето даскало въртеше свирки през голямото на един от 9ти в кабинета по биология та тия нема да се опънат
    Жал ми е само че тая май го ебава

Guest
    МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 2:21 pm Заглавие: mazna 4ikidjiika?!?!?! Отговорете с цитат
    abe ne iskam da sam takava ama nqma s kogo da se metneme na 17 sam i ne sam pravila seks i sam samo na skre4ove ama mi pisna i iskam da si namerq lubim ,ama na,kato nqma :S az ob6to vzeto samo taka: daskalo-vka6ti-vka6ti-daskalo,6toto nqma vreme da se izlziza,a puk mom4etata v daskalo sa mnooogo zle,pone men me draznqt i se draznim vzaimno de ta misulta mi e da izlziam povee4e li,ama kdue kato nqmam niakkvi poznati?? ne iskam da sum mazna 4ikidjiika Shocked a macka s gadje Smile) xaxaxaxa elai nema si bez gadje :d

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами.. ако и ти го искаш, го направи. Но фактът, че питаш по форуми за тези неща, не говори добре за теб

П.П. И не забравяй, че ти си носиш последствията.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Нищо чудно и някои господин да я е ебал за по-висока оценка

На мен по нищо не ми личи, че и ти искаш да го направиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Притеснявай се още и може секса да ти се изплъзне.

Guest
    като ти каже така следващия път кажи ок де ае почваме ли и ще видиш че ще се сдуха и да не се ти се прави на студвен тя ще се откаже по някое време и ще каже ама аз се базиках не изглеждай мухлиото

Ми само се притеснявай,че ще закъснееш за час!

Еми защо нас питаш ако ти се ебе чукай я ку не чукаи Лили и Деси те никога няма да ти откажат.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    Ъп знаеш ли колко е хубаво в училище? На мен веднъж ми правиха френска любов там. И то момиче (аз съм момиче). Беше много, ама много хубаво. А щом мацката иска давай. : )

И се чудиииииииииш!?!?!?!?!?Т'ва е невероятно..и К'во се притеснявате за междучасията , не пречи да избягат от час в името на някъ'в невероятен секс в някоя стая...

I like to smoke a little to drink and green magic to wrap in my leaf

Guest

Тъп въпрос от тъп педерас ... ЬХахьахьахахаХХАхахаАХХАа хаа Копеле шибано. Ти прос ли си е?
    :
    Е идиот фани и раскръти
    дупката та да не може да седне на стола после...... Педал .

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И защо точно междучасието и в училище избрахте за това?
    Инъче...ти си знаеш, аз ли да ти казвам какво да правиш?

Град
    sofiq
    davai nqma ni6to po-udobna ot nqkoi star raznebiten 4in
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си