.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Guest

kak da mu obqsnq kolko go obi4am?

toi me haresva no ne iska da e s men za6toto si misli 4e tova koeto az izpitvam kam nego e samo nqkvo uvle4enie koeto sled 1-2 meseca 6te otmineno ne e taka iskam da sma s tova mom4e no nz kak da mu obqsnq 4e nqma da e za nqkolko meseca za6toto prosto ne sam takava...

Мега фен
    Град
    София
    Ами кажи му го на него!
    кажи му `обИчАм те`
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ами кажи му го на него!
    кажи му `обИчАм те`
    Съгласен съм ! Кво го казваш на нас? Иди и му го кажи, ако не повярва на думите ти, направи така, че да повярва на делата ти. Айде!

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    ami ako pogovorite?! nqma li da e po lesno da mu kajesh tova koeto si napisala tuk vmesto da pitash i da si otgovarqsh sama?
    Kazvash mu vs koeto si mislish i taka.. ako ne stane po tozi nachin -nz
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kaji mu go nai dobre na nego, no nali zn 4e tva 4e go e strah i za tva ne iska da e s tebe ne e nikakvo opravdanie.se pak nz to4no kak sedqt ne6atta za da govorq s sigurnost,no ima li jelanie ima i na4in
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    РЮАР
    Просто 2 думи ще му стигнат : " Обичам те ! "

Guest
    mila imam podoben problem. toi ne vqrva na dumite mi vapreki 4e mn pati sam mu kazvala. moje bi ne ti vqrva za6toto nqkoi tupi licemerni goveda sa mu nagovorili lo6i ne6ta za teb. ako e taka-obqsni mu 4e ne e vqrno. kaji mu 4e si gotova da badete zaedno i 4e si premislila 4uvstvata si i znae6 kakvo iska6. ne poznavam 4oveka na koito se kefi6 no v nqkoi slu4ai bi pomognalo ako kaje6 ne6to ot sortabe6tavam 4e nqma da preeba ne6tata.znam 4e na momenti sam adski tupa no tova e za6toto mn darja na tebe a ti sqka6 ne go vijda6" . ne6to takova za da mu vdigne6 malko samo4uvstvieto majete obi4at tova

Именно, проклетите две думички... Но едва ли са достатъчни. =/ Просто поговори с него, но преди това наистина трябва да се убедиш, че го обичаш... Дали не е прав? Ако наистина го чувстваш думите сами ще дойдат - просто говорете!

По принцип момичетата се притесняват,че момчетата не искат сериозна връзка,а при теб пък нещатата са обратно.
    Според мен докажи му че наистина го обичаш,ако все пак не иска да е с теб,значи той не те харесва...
    Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!

Град
    Ibiza
    ти на колко си ?!

щото по принцип за да обичаш някой това не означава просто да му го кажеш, тези неща по някога трябва и да се доказват. Много е лесно просто да му кажеш че го обичаш а да не го показваш, направи така че той да го разбере без думи
    момче съм бе!

Мега фен Аватара на koalka
    Покажи му, че не е така.Излизайте по-често, кажи му да ти даде шанс да докажеш, че той греши.

Просто си му кажи, 4е го оби4а666. ПОмоли го и да ти даде време да му го докаже666.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    Защо просто не подметнеш нещо в стил 'Не е ли прекрасно да имаш сериозна връзка, да има някой до теб който да те разбира бла бла'..

Дам... кажи му го, но в край на сметка нали знаеш, че действията и постъпките са по-силни от думите... Направи някакъв жест, който да доказва чувствата ти след което ще последва едноооо:"Оооо колко хубаво... ама защо го направи?" и тогава ти може спокойно да кажеш:"Защото те обичам, зайо "

Залепи се до него и го обгръщай с внимание, чувства, ласки . Аве тия работи вие си ги знаете най-добре бе, за ко ни карате да правите неща, които са ви пределно ясни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си