.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ujasno pritesnena
    Guest

Help!Molq vi kajete mi opasno li e?

Ta така първо да ви кажа здравейте на всички и да ви разкажа за какво става въпрос......онзи ден мастурбирах.И вчера ми дойде за първи път! Но преди това ми беше дошло за около 2 дни,но съвсем слабо и кафеникаво.Но сега не е така,сега е много силно със яроко червена кръв.Та въпроса ми е има ли място за притеснение след като менструацията ми идва за 1 път,а е много силна и обилна/само днес съм сменила около 4 превръзки,до довечера незнам колко ще станат/А и може ли да има някаква връзка мастурбирането ми? Благодаря

Мега фен
    Град
    София
    Мне-няма повод эа притеснение!Цикъла в набалото е доста пробенлив и нередовен!
    А пък эа 4-те превръэки не се тревожи-рекорда ми е 3 пакета эа 1 ден
    [size=7][b][u]fosse cos

ujasnopritesnena
    Guest
    пфиу...благодаря ти!Поне се успокоих малко! {}

Мега фен
    Град
    София
    Ама те съветвам да отидеш на гинеколог просто эащото все пак в органиэма ти настъпва някаква промяна-е така эа собрствено спокойствие!Но эа убилното кръвотечение не се тревожи-нормално е ,а и при всяко момиче е раэлично
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum

то ще си е жив кръвоизлив.
    Като ми дойде за сефте ми тече доста обилно.Ако не се лъжа 8 дена ми продължи.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum

то ще си е жив кръвоизлив.
    Като ми дойде за сефте ми тече доста обилно.Ако не се лъжа 8 дена ми продължи.
    Оффтопик:
    Еми не беше баш кръвойэлив,щото при мене при кръвоиэлив си е живо БЕДСТВИЕ-само веднъж ми се е случвало де!
    Еми помогнахме на момичето да се успокой предполагам ,тааа темата дано я эаключот скоро
    [size=7][b][u]fosse cos

ujasno pritesnena
    Guest
    oooooo мен много ме е страх от генеколозии....... .. много ми е гадно....... никога не съм ходила....неискам и да ходя......срам ме е.......гадно е...... уф.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си