- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Help!Molq vi kajete mi opasno li e?
Ta така първо да ви кажа здравейте на всички и да ви разкажа за какво става въпрос......онзи ден мастурбирах.И вчера ми дойде за първи път! Но преди това ми беше дошло за около 2 дни,но съвсем слабо и кафеникаво.Но сега не е така,сега е много силно със яроко червена кръв.Та въпроса ми е има ли място за притеснение след като менструацията ми идва за 1 път,а е много силна и обилна/само днес съм сменила около 4 превръзки,до довечера незнам колко ще станат/А и може ли да има някаква връзка мастурбирането ми?![]()
![]()
Благодаря
![]()
Мне-няма повод эа притеснение!Цикъла в набалото е доста пробенлив и нередовен!
А пък эа 4-те превръэки не се тревожи-рекорда ми е 3 пакета эа 1 ден![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
пфиу...благодаря ти!Поне се успокоих малко!{}
Ама те съветвам да отидеш на гинеколог просто эащото все пак в органиэма ти настъпва някаква промяна-е така эа собрствено спокойствие!Но эа убилното кръвотечение не се тревожи-нормално е ,а и при всяко момиче е раэлично![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
то ще си е жив кръвоизлив.![]()
Като ми дойде за сефте ми тече доста обилно.Ако не се лъжа 8 дена ми продължи.![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Оффтопик:Първоначално написано от ultra
Еми не беше баш кръвойэлив,щото при мене при кръвоиэлив си е живо БЕДСТВИЕ-само веднъж ми се е случвало де!
Еми помогнахме на момичето да се успокой предполагам ,тааа темата дано я эаключот скоро
[size=7][b][u]fosse cos
oooooo мен много ме е страх от генеколозии......... много ми е гадно....... никога не съм ходила....неискам и да ходя......срам ме е.......гадно е......
уф.......
![]()