- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Naistina e vajno,molq vi vijte!!!
Moqt problem pochna predi 4 godini.Togava bqh po malka i vsichko mina byrzo.Bqha me saborili s edin chin i me udari v glavata v malkiq mozyk i bqh v bezsyznanie,sled nqkolko dena pak stana tova,no togava ne zagubih na pylno syznaniq.Togava ne obyrnahme vnimanie s roditelite mi.Nqmashe nikakvi simptomi ili neshto,koeto da ni kara da se pritesnqvame.Vsichko be zabraveno i ostana v syznanieto ni samo kato losh spomen.Minavaha godini,no zapochvashe vse i vse po chesto i po silno glavobolie.Dokato nachaloto na minaloto lqto kato bqh na trenirovki - pripadnah.Zapochnaha se pristapi sled pristapi.Leko natovarvane na tqloto i ne izdyrjah,nz kakvo mi stava.Trygnah po sastezaniq.Kakto bqgah - padah.Otidohme na lekar na roditelite mi i tam mi izpisala hapcheta,koito trqbva d apiq 3 meseca i da otida sled tova na kontrolko EEG.Pyrvoto EEG,koeto mi praviha pokaza,che imam neshto v lqvata chast na malkiq mozyk.Veche vtori mesec piq hapchitata,no nikakav efek.Sega seki den me boli se po silno i po silno.Nz kakvo da pravq na momenti mi e idvalo da se samoubiq.Boli me veche ne samo glavata ami i sarceto.Ne moga da spq nito az,nito roditelite mi.Spored nqkoi ot vas moje li da e neshto upasno tova neshto.Naprimer rak ili neshto podobno.MOlq vi nqkoi,ako ne zn da ne mi dava naprazni nadejdi,zashtoto naistina sam mn otchaqna.![]()
![]()
Ako nqkade ima neshto pisano po moqta tema i zn ili vie ste chuvali.Spodelete pone.Blagodarq vi predvaritelno.
![]()
![]()
ami na4i moa samo da ti kaa 4e tva e mn vuzmojno da e tumor za6toto ba6ta mi be6e tuka i se okaza tumor na mozuka no go operiraha i sega si4ko e nared smisul na ba6ta mi se okaza 4e toq tumor mu e 20 godinipretstavq6 li si az bqh v ujas no go operiraha i si4ko e nared a ina4e imah i edin dr fr koito su6o ima6e tumor no go pottisnaha s hap4eta tuka4e spoko ne se pretesnqvai kakvoto i da e lekarite znaqt ko praat
ako iska6 da pita6 ne6o pi6i na li4niq ili ako proso iska6 da si pogoori6 s nekoi az vinagi 6e namerq vreme da te izlu6am i da si pogoora s tebe
)
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Na kolko god si i kakvo lekarstvo to4no sa ti izpisali?
skumrika mnogo ti blagodarq.ako imash elektronna poshta moje tma da si pishem.
MI na 14 godini sam(nz dali ima znachenie,no ne razbiram de) piq GonkoPrim i Tegretol.Bqha mi izpisali i vitamin B1,B6 i B12 ... ama poluchih prenasishtane na vitaminite i mi gi sprqha.
Blagodarq vi za vnimanieto.
em pi6i mi na ludiat_garfield@abv.bg ili ako ima6 skype me tursi kato Bugs_Buni ae 6e te 4akam da mi pi6e6![]()
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
Без да се знаят резултатите от ЕЕГ-то трудно могат да се правят предположения за причините за пристъпите ти. По медикаментите които са ти предписани да пиеш съдя, че е възможно да има връзка между случката с чина и сегашните ти пристъпи. Тегретол е препарат който се използва за подтискане на конвулсии и лечение на епилепсия. Състоянието в твоя случай е лечимо, и няма причина да се безпокоиш. Желателно е да си вътрешно убедена, че ще преодолееш проблема.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
не съм лекар, нито специалист, но е вероятно да е епилепсия
алелуя.
Mi zna4i..moje da si elipsi4ka! pri po silen udar na glavata...ne6to stava tam na mozuka...i v dadeni momenti ne dostiga kislorod v tazi 4ast i ne6to tam stavalo i tva mai ostava zavinagi...maika mi e lekarka...6te q porazpitam...i 6te ti dam pove4e info!![]()
SeXyTo_f shte chakam da mi kajesh ako nauchish neshto.Mnogo shte sma ti blagodarna.Blagodarq i na drugite.Psihicheski vse oshte ne sam se predala i vqrvam,che vsichko shte se opravi(nadqvam se).Proqtelite mi vinagi sa do men i me ukajavat,che sam dobre i che moje doktorite da sa obyrkali .... I ako nqkoi znae neshto poveche neka da kaje.
слушаите него той е лекаряПървоначално написано от Dr. Smurph
не предполагаите напразно за работи който са ви в пълна сянка само притеснявате момичето
Зравейте!Имам вашия проблем,с тази разлика че нямам главоболие и
предполагам че съм доста по- въэрастен от вас.Ще ви посъветвам без
да съм медицинско лице да не вземате ТОПОМАКС!От него припадъците ми зачестиха.Но най-добре е да се консултирате с доц.
Алексиев от неврологичната клиника вАлександровска болница.Желая
ви успех!![]()