.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: koremni presi

Hybrid View

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Ако мускули се правеха с много повторения с малко натоварване всички щяда да правят гърди с лицеви упори, а крака с клекове без тежест - да, ама не.
    Моето гадже правеше гърди с лицеви(всяка вечер по около 1000)...

Иначе мисля,че не трябва толкова да нападате Ниго, той явно се интересува доста от тези неща...Пък и това е форум и всеки може да си казва мнението,та айде по-спокойно,а??!
    Tvoeto gadje e bil adski typo par4e ( i sigurno vse o6te e )

Guest
    Ако мускули се правеха с много повторения с малко натоварване всички щяда да правят гърди с лицеви упори, а крака с клекове без тежест - да, ама не.

Иначе мисля,че не трябва толкова да нападате Ниго, той явно се интересува доста от тези неща...Пък и това е форум и всеки може да си казва мнението,та айде по-спокойно,а??!

А ти като не можеш да направиш и 5 лицвеи си затваряй устата.И не злобей толко

abe nigo... ne sum suglasen 4e koremnite presi sa zaguba na vreme no kakto i da e a ina4e uprajnie na stagane na dolnata 4ast na korema:
    legni na zemqta hvani se za legloto s rucete i si vdigai kraka ispraveni na 90 gradusa!pravi 3 serii po 15 povdiganiq prez den i 6e useti6 efekt...stava vupros za dolnata 4ast...ina4e si pravi qko koremni vseki den i tva e; )
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest

А ти като не можеш да направиш и 5 лицвеи си затваряй устата.И не злобей толко
    Hhaahha .. 4e ti otkude znae6 kolko moga i kolko ne moga be kaluf?? HAHHAHAHAHAHAH .. ei super ste mi seme6ni nekvi takiva..

Guest
    Ниго,само да те питам знаеш ли какъв хранителен режим(може и линк да ми дадеш) трябва да се спазва,за за се махнат сланинките от коремчето?За упражнения не питам-тичане,каране на колело,скачане на въже...кардио.Ноо диетка не мога да си намеря.И ако можеш да ми обясниш как се правят тези коремни преси...дето професионалните спортисти не моген да направят повече от 4-5?Попринцип се водя на Ти с английския,ама е късно и превода нещо ми убягва.
    ПП.Момиче съм

Guest
    Ниго,само да те питам знаеш ли какъв хранителен режим(може и линк да ми дадеш) трябва да се спазва,за за се махнат сланинките от коремчето?За упражнения не питам-тичане,каране на колело,скачане на въже...кардио.Ноо диетка не мога да си намеря.И ако можеш да ми обясниш как се правят тези коремни преси...дето професионалните спортисти не моген да направят повече от 4-5?Попринцип се водя на Ти с английския,ама е късно и превода нещо ми убягва.
    ПП.Момиче съм
    НВД или РБД ( по-добре РБД ) повече инфо за двата режима :

bb-team dot org/articles/comments/907/ НВД

bb-team dot org/articles/comments/910/ РБД

bb-team dot org/articles/comments/914/ Калориен Баланс

Guest
    3 stranici s glupogtite na Nigo i ni6to konkretno po temata

Ниго
    Guest
    ПП.Момиче съм
    Хранителния режим няма чак толкова голямо значение. Важен е калорииния баланс. Ако ядеш 500 калории по-малко отколкото са ти нужни ще отслабваш. Естествно трябва да избягваш преработени храни (снаксове, вафли) и бързи въглехидрати (хляб, захар).
    spidersport точка com
    Ами най-лесния начин за Янда пресите:
    Взимаш две гъби за миене на чинии. Настъпваш ги със стъпала (тоест краката ти са свити в коленете и стъпваш на цяло стъпало) и натискаш силно (да станат колкото е възможно по-плоски). А сега се опитваш да се вдигнеш без да отслабваш натиска.
    Другия вариант е с партнъор:
    Той те хваща за прасците (и малко по-нагоре където е сгъвката) и дърпа достатъчно силно. Тоест да има усилие да си задържиш стъпалата на земята (целите не само пръсти или пети). Пак опитваш да правиш. Ако натискаш достатъчно няма да можеш да отлепиш повече от 10-ина сантиметра.
    Прави в началото само контролирано спускане.
    Аз предпочитам evil wheel - има в youtube клипчета какво представлява.

Гост, ти какво конкретно искаш по темата?
    Конкретно по темата - ако правиш 3000 лицеви упори всеки ден ще имаш здрава преса. Ако спреш да ги правиш за 2 месеца ще се върнеш почти на нулата.
    Ако правиш по 5 броя evil wheel и след два месеца почивка ще имаш здрава преса.
    Каратистите дето им трошат тухли на коремите правят dragon flag. То също е супер за корема и може да се изпълнява в домашни условия.
    Има клипчета в youtube. Разликата е: С методите, които аз предлагам се тренира 5 минути 2-3 пъти на седмица. 300 коремни преси са повече от 5 минути. И при "моите" методи (понеже не съм ги измслил аз) ефекта е много по-траен и няма такова зверско натоварване в кръста. Хилядите коремни преси скъсяват коремните мускули. Следствие - прегърбена стойка. Освен това с по 300 коремни и никакви упражнения за доланта част на гърба (хиперекстензии, тяга) след 3-4 десетилетия получаваш бонус - дискова херния.
    И като толкова глупости има. Ти защо не написа едно умно нещо. Да обясниш?

Guest
    Otkoga pyk hlqba e byrz vuglehidrat ahhahahahahah ..

Ниго
    Guest
    Откакто има гликемичен индеск 100. Тоест откакто е въведено това понятие и се диференцират бъри и бавни въглехидрати. Айде сега напиши нещо по темата.

Guest
    Откакто има гликемичен индеск 100. Тоест откакто е въведено това понятие и се диференцират бъри и бавни въглехидрати. Айде сега напиши нещо по темата.
    Mnogo si interesen.. GI na beliq hlqb e 65-72 i da moje da e mnogo ne ne e 4ak tolkova mnogo + ne znam nqkoi da qde samo bql hlqb, a konsumaciqta s maznini/beltyci namalqva GI.. GI na pylnoznyrnestiq hlqb pyk e 51-64 i pak ako se qde s maznini/betlyci mu pada GI... ne znam ti kakvi tablici si gledal, no e absurdno hlqba da e 100, za6toto e prieto 4e e zaharta/glukozata e 100..

Guest
    Razbira se ako se celi otslabvane beliq hlqb nqma mqsto v nikoq dieta.. no ako vug. qdeniq se razdelqt na 2-3, nqma problem na obqd i sledobqd s mesoto da se hapne po 1 filiq pylnozyrnest hlqb..

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ami ot obiknovenite pravia minimum 100,posle koremni presi,pri koito ne vdigach cialoto tialo ot krasta nagore,a samo ramenete i glavata-ot tova pravia minimum 80.Pravia i edni,pri koito krakata sa sviti i ne dopirat poda,ti si v sednalo polojenie,racete sa zad tila.Uprajnenieto se sastoi v tova da svivach i razgavach krakata si,kato prez cialoto vreme ne dokosvat poda,a pri svivane krakata se doblijavat maksimalno do tialoto-ot tova pravia okolo 122 povtorenia.Drug tip koremni presi may ne pravia...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си