Цитирай Първоначално написано от Pifcho
abe ti prost li si ili kvo? i kato mi 4ete6 tiq spisaniica si misli6 4e mnogo si razbral? tiq "selski" instruktori vav pove4eto fitnesa sa baq qki i 6te zgunat za otricatelno vreme pi4, mai ne si hodil nikoga vav fitnes zala, ili moje bi v tvoito selo nqma zala?
I mai ne pravi6 razlika mejdu bodibilding i tva da trenira6 za sila? mlukni po-dobre kato ne sa ti qsni ne6tata 6toto takiva gluposti govori6 s takav aplon 4e vse edno si verva6...
Списания явно ти четеш. Аз ти говоря за автори с тиражи по няколко стотин хиляди бройки. Печелят шест-седем цифрени суми на година от фитнес програми. Колко са яки инструкторите не ми се коментира, нито пък кой кого ще сгъне (Брус Ли например е 60 кила, ама може да ги "набъхте" сичките ) . Аз лично съм виждал РОни Колман да прави тежки тяги по 4-5 повторения, но не и 40 коремни. Вярвам си, защото знам.
t-nation. com/findArticle.do?article=body_96ab
особено си ми смешен с твоето упорство. Това, че ти не знаеш друго упражнение за корем освен коремни преси, не означава, че няма.
интересно ми е ти какво си прочел? Понеже аз от доста време редовно чета. Разликата между сила и хипертрофия при несуплементирана подготовка е храненето. когато химиято дойде на дневен ред говорим за саркоплазмена хипертрофия. Бате ти Рони Колман му стърчи корема, понеже прави тяга с голяма тежест- Тягата с голяма тежест изисква много здрав корем.
Аз поне чета. Ти явно още с раждането си си знаел всичко за тренировките. Поне да се беше сетил, че тук едва ли някое момиче иска да става билдърка, а по-скоро иска стегнат малък корем. Това става с тежко трениране в малки серии. Плочките се показват при нисък процент подкожни мазнини.
И преди да седнеш да четеш за тренировки и хранене вземи научи български. Думата е "амломб", а не "аплон". Другите правописни и пуктуационни грешки ще ги пропусна.