Какво е вашето дупе и харесвате ли си го.Моето си е перфектно и напрао си го обожавам.Който иска пикз да каже![]()
аз също искам
kajete si imeilite oba4e![]()
mi ls nqa ti pi6a 6toto ne iskam nikoi da me znae koq sym a link nqa moga samo da ti go pratq po imeila za tfa go kajiПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Ами около 1,50 широки, виснало, дебело, целулитно. със стрии, и с цирей по средата... И косъмчета тук- таме...
Искате ли снимки?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ехааааааааааа, баси яката трътка имашПървоначално написано от rosskata
. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ми прати снимки!
Ами, като не желаеш да се знае коя си, регистрирай си друг ник и готово. Кой ще тръгне да си дава е-мейла наляво-надясно, освен гостите? Иначе ако ще раздавате снимки на голи женски задници и аз проявявам интерес.![]()
Левски шампион але але!
да,то пък не може да и се види АиПи-то..Първоначално написано от air_J
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ти па щот ще го разбереш...Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Хубу дупи, хубу дупи... ма кат си представя че сере...
Ей начи вие вече/няма да използвам обръщения/ почнахте и в нета да се предлагате тцтцтц
![]()
П.П Сега ще последва една много хубава псувня от страна на автора на темата![]()
ha mi ko lo6o ima da si pokaja zadnika mi kato e hubav nali ne se znae koq sym tai 4eПървоначално написано от Under_my_skin
Ми нищо лошо няма,яПървоначално написано от Анонимко
![]()
em tui vikam..Първоначално написано от Under_my_skin
hahah to pa sa okaza 4e gostite ne moat da pra6tat links kym saitove![]()
hhahaha mi mn qsno 4e e moq az ne sym ot kompleksarkite det davat 4ujdi snimki ;]Първоначално написано от exploitedteen
Втора странива вече а дупе няма?
Ако сте налице - обръщайте се наопаки и минавайте към същината на проблема.
Всъщност няма голям смисъл от снимката на едно дупе. Дето се вика "очи пълни- ръце празни" (или пълни с нещо съвсем друго).
Снимките на дупета с дадени към тях- възраст, мостоживеене и тарифа (ако има за без пари пишете с ГОЛЕМИ букви)
А от комплексарките които не дават никакви снимки?![]()
Аз моя си го харесвам, а и не само аз![]()
ee kakto iska6 vqrvai kaji si imeila da ti pratq pic i sh vidim taq raotaПървоначално написано от exploitedteen
brПървоначално написано от exploitedteen
![]()
аз искам да ти видя дупетопрати ми на goldi@mail.bg
![]()
Ебати темата... предлагам си гъза да мастурбират някакви на него... Че к'во лошо има?
Аде у лево и темата под ножа.
тцтц лоша работаако си търсиш дупе влез във форума
само 4 (четери) лева за килограм
![]()
![]()
БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!