Кажете интернет магазини за дрехи , търсих в google , но само детски дрехи излизат .. (без teniski.be) мерси много предварително!
В Terranova остана да се продават само дамски дрехи или се бъркам ?Първоначално написано от Enjoy_yourself
mai samo damski ima6e tam ne sam sigurna 6te te izlaja..![]()
Къде съм написала , че търся интересни дрехи ?! И не питам за магазини в София , а интернет...Първоначално написано от Enjoy_yourself
Тцтцт..и се заяжда на всичкото отгоре..Първоначално написано от Анонимко
![]()
[quote="Under_my_skin"]Ми намери си не е толко трудно тц..тц..тцПървоначално написано от Анонимко
http://www.myshop.bg/index.php?cPath...a222b40ed9042e
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
mislq che beshe www.natamno.com ili bg,ne s1m sigurna,drugi nz sry![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
В Adidas ( тоя на Витошка ) има дрешки некви, маратонки и най-различни работи. По нагоре има един магазин на Тom Tailor ако не се л1жа .. малко по нагоре като тр1гнеш по Витошка има един магазин от лявата страна само за д1нки - там ще намериш хубави видове... Абе има навсяк1де, к1дето и да се об1рнеш п1лно...
Еми по Витошка е пълно с магаэини...!Иначе мога да тки препоръчам Sabotage,Adidas,Zarra (те наскоро го отвориха) и т.н....абе да ти имам проблема ,то вече накъдет и да се обърнеш магаэини...........![]()
[size=7][b][u]fosse cos
МОМИЧЕТО ТЪРСИ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ
БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!
www.get.bg
www.911.bg
www.store.bg
![]()
това са по-големите интернет магазини
P.S. не е мн богато на дрехи обаче...
Ако искаш някой чуждестранен сайт? Пак може да си поръчаш, ама за да ти ги докарат доста ще се изръсиш :}
БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!