- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- postinor
postinor bil izlqzal ot proizvodstvo ! vqrno li e tova? az xodix da go tyrsq i nikade go nqma6e ! ima6e samo edno ot 30 leva!!
Хм....ся разбирам,че бил спрян от производство.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
mda za tova mi e interesno dali nqkoi si go e kypyval naskoro .. iziob6to nqkoi 4yval li e ne6to podobno
Това за първи път го чувам... Ама честно казано ме съмнява, защото как ще си позволят хората да загубят толкова оборот от малките пикли, които го взимат като бонбонки...
![]()
На каква цена е постинор-аНякой може ли да ми каже?
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
kam 13 lv i naistina az xodix na 3 apteki v byrgas i na trite mi kazaha 4e sa go spreli ot proizvodstvoo
някой пил ли го е наскоро? моля кажете чували ли сте такова нещо?
Няма такова нещо.Снощи ми се наложи да пия Постинор.Напълно грешна информация....Не е излязъл от производство.1000000% гаранция ти давам.
Тва горе съм аз.Аз съм от Бургас също и влязох в една аптека и си го взех.Цената му беше 9.82 лв.
абе и в бургас си е 12 и нещо...да кажем 13 кинта......мацко виж да не е с изтекъл срок, за тфа да е 9 лв![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Еми, нали сега има някакво друго-Ескапел, което го водели по-добро от Постинор, така че...
то може и да е спряно от производство- просто в тази аптека е имало останали опаковки.Първоначално написано от Анонимко
ае не знам силно ме съмнява че не е вярно че е излязло от производство,щото да влезеш в пет поредни аптеки и да ти кажат че вече няма да го зареждат(защото го няма де) ме съмнява че просто съм случила така!!добре че ми дойде та се успокоих! но за в бъдеще това си е доста притеснително щото нз как няма да го има вече!да те ми казаха че ще се сменя с някакво ескапел точно оба4е то струвало кам 30 лева и едва ли всички ще могат да си го позволят! ако случайно нещо стане няма как аз бих си го купила обаче все пак 30 кинта хич не са малко пари!и така викам да вдигаме стачка да връщат постинораа,, хаха![]()
![]()
Ами не е изтекъл срока,просто аптеката не е в центъра на Бургас,и не знам може да е затова.Първоначално написано от PoLiToOo
Ами ще купувате презервативи и гаджето няма да свършва, докато е в теб.Първоначално написано от Анонимко