- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да и подаря ли нещо?
с приятелката ми скоро правиме 2 месеца и не знам дали да и подаря нещо. На първия месец и подарих цвете... не знам какво да правя сега, защото 2 месеца не ми се виждат толкова много време.. кво ще кажете вие?
черпи я ено турско кафе и всички вкъщи![]()
Ахааха еми няма эа какво ад и подаряваш-това не е годишнина!
подари и един эдрав секс![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми 2 месеца не са нищо специално бе, кво се коркаш толкоз. То вместо да е обратното, ти си заброил дните , 1 месец, 2 месеца .....
Просто я изведи някъде навънка и си изкарайте добре. Тва е.
Ми на 1 месец си и подарил цвете, сега и подари букет.
Ти как мислиш х?
Подари й 2 светета за 2-та месеца и една брадва.
Останалото остави в ръцете на Луцифер, той знае какво да прави.
Няма защо да и подаряваш нещо,това са само 2 месеца на годишнина и подарявай неща,нещо малко. Ако искаш пак и подари цвете изведи я на кафе, на хубава разходка или нещо от сорта или най-вече и кажи че я обичаш . Ако се притесняваш че тя може да ти подари нещо,недей, прости и обясни че нямаш нужда от подарък и че е важно само да ти сподели чувствата си![]()
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
Ne se stiskai podarqvai...Първоначално написано от пешооо
Requiem for a dream....
Mojesh pak da i podarish cvete ili pyk za da ne se povtarqsh mojesh da q izvedesh nqkyde![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
според мен красиво цвете и картичка с мило пожелание би било перфекто![]()
Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidimmrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te
Според мен няма нужда всеки месец да й подаряваш подарък, но цветето е много добър вариант.
е вече и подарих цвете.. тъпо би било да се повтарям.. не знам има ли смисъл... а ако тя ми подари нещо на мене, а аз нищо не и подаря тогава вече ще стане много тъпо![]()
Поне до 6 месец може да го отбелязваш с някое подаръче или да я изведеш на някое по специално място-това си е внимание.Пък после може и по-рядко,че иначе може много да я разглезиш.