.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Guest

Moderated: Когато съм с приятелката си ме боли корема...

Знчи имам следния гаден проблем, когато съм с приятелката ми и ми е някво гадно, смисъл боли ме корема и едно такова някво ми се гади даже по някога наистина ми се гади но мн рядко и също като става дума за нея ми се отяжда ... някво ми е много кофти,ходих и на лекар..правиха ми иследвания тва онова да видат за какво ме боли така корема и ми става зле но се останови че ми няма нищо на корема.Апък с предишното си гадже не съм имал такива проблеми на какво може да се дължи това

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да не би да е от притеснение? Въпреки че щом ти е приятелка, мисля, че трябва да си спокоен с нея, ама кой знае.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Може вината да е в приятелката ти,ако не я харесваш истински и вътрешно нещо в нея те дразни силно или отвръщева.Може да е на нервна остова.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Да не би да е от притеснение? Въпреки че щом ти е приятелка, мисля, че трябва да си спокоен с нея, ама кой знае.
    и аз се самнявам че ми е от това ама не мога да разбера защо се притеснявам ... дали има нещо общо със секса ? смисъл ние не сме правили но може и това да има нещо общо

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Алергичен си към нея
    Струва ми се, че авторът ни гъбарка както си знае.
    Ако все пак си сериозен, освен от притеснение не виждам от кво друго може да е.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Moderated: Когато съм с приятелката си ме боли корема...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знчи имам следния гаден проблем, когато съм с приятелката ми и ми е някво гадно, смисъл боли ме корема и едно такова някво ми се гади даже по някога наистина ми се гади но мн рядко и също като става дума за нея ми се отяжда ... някво ми е много кофти,ходих и на лекар..правиха ми иследвания тва онова да видат за какво ме боли така корема и ми става зле но се останови че ми няма нищо на корема.Апък с предишното си гадже не съм имал такива проблеми на какво може да се дължи това

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    от къде си ти бе моето момче? ммммммм.......много интересно, много......на колко години си?....мммммммммммммммммммм мммм.......абе...........

абе там ти е правено нещо глупаво ве....мммм.......чорапи са ти взели.....ммммммм ........и нещо част от одяло...мм.................беееее.... .....ммммм

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Мда.....ама може би е от притеснение!Отпускай се....
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен лично ми се гади от някакви парфюми. Само по устата ли се целувата, защото може, ако си пръска и врата и я целуваш там да те боли от това.

Имал ли си други гаджета преди това?

Guest

Когато съм с приятелката си ме боли корем...

Май е точно до притиснение, по трудно се отпускам и не знам защо така .Някакъв съвет да ми предпожите за да не съм толкова притеснителен че напрао ше получа някоя криза така , напоследък даже ям по по малко че да ми не става мн лошо . Дайте някой съвет моля ви

Ей, я си яж както трябва! Че нали за това ти е приятелка, да не се притесняваш и да си казвате всичко.Отпусни се, се едно си с твойте приятели ( момчетата ) надявам се и от тях да не се притесняваш

Lady_L
    Guest
    Не се подигравайте на момчето!
    Аз съм по съчия начин...от мнооого време съм с моя приятел,но аз съм много притеснителна и за сичко се тревожа и когато трябва да излизам с него ме боли корема и ми е лощо...И не се бъзикам.Страшно много го обичам,обаче всяка среща с него за мен е като първа и ми е притеснено,но само отначало..после се оправям,но ако например трябва да отидем на дискотека или да прекараме деня в София(не съм оттам,а често ходим),аз съм като болна...И това е само,защото съм със слаби нерви и много притеснителна.... Така че влизам ти в положението...

Guest
    Просто ти се повдига от приятелката ти.

Guest

Когато съм със приятелката ми ме боли корем ...

Цитирай Първоначално написано от Lady_L
    Аз съм по съчия начин...от мнооого време съм с моя приятел,но аз съм много притеснителна и за сичко се тревожа и когато трябва да излизам с него ме боли корема и ми е лощо...И не се бъзикам.Страшно много го обичам,обаче всяка среща с него за мен е като първа и ми е притеснено,но само отначало..после се оправям,но ако например трябва да отидем на дискотека или да прекараме деня в София(не съм оттам,а често ходим),аз съм като болна...И това е само,защото съм със слаби нерви и много притеснителна.... Така че влизам ти в положението...
    Ето за това говорех от самото начало

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей и аз бях по същият начин..със сегашният ми приятел се запознахме в дискотека и на другият ден излязохме и направо ми се гадеше и стомаха ме болеше.. и така до към 5-6та среща след това забравих за притесненията. Така че има време.. бъди търпелив и споделяй МНОГО с нея!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Lady_L
    хубава работа! разбира се че никой не се подиграва на момчето, напротив - за адмириране е подобна чувствителност запазена в днешното време!
    определено вс мнения се консолидират около психичната генеза на проблема. и това е нормално /но все по рядко срещано/ явление на съобразване с другия, на усещането че Другият е важен в една връзка и на страха от нереализацията на тази връзка....
    с времето идеалистичния образ се разбива от реалиите на реалността и нещата си идват по местата....
    но винаги е очарователно когато тази финна чувствителност е налице в началото...от това Момче става превъзходен съпруг и татко

Guest

Когато съм със приятелката ми ме боли корем ...

Мерси много на всички ви , вдъхнахте ми кураж :P .А относно
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    бъди търпелив и споделяй МНОГО с нея!
    Мислите ли че трябва да споделя това с нея ?

Guest
    spkoinooo na men mom4eto koeto haresvah kato mi kaza po 4ata 4e me haresva az vdignah temperatyra i po4nah da se tresa normalno e 6e svikne i 6te mine

Re: Когато съм със приятелката ми ме боли корем ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерси много на всички ви , вдъхнахте ми кураж :P .А относно
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    бъди търпелив и споделяй МНОГО с нея!
    Мислите ли че трябва да споделя това с нея ?
    Ми пробвай да си потрайкаш малко, и дано се оправи всичко, ако не можеш да и го кажеш, но трябва доста да внимаваш да не вземе да се обиди че не я харесваш или нещо такова..Лично мнение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си