- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Когато съм с приятелката си ме боли корема...
Знчи имам следния гаден проблем, когато съм с приятелката ми и ми е някво гадно, смисъл боли ме корема и едно такова някво ми се гади даже по някога наистина ми се гади но мн рядко и също като става дума за нея ми се отяжда ... някво ми е много кофти,ходих и на лекар..правиха ми иследвания тва онова да видат за какво ме боли така корема и ми става зле но се останови че ми няма нищо на корема.Апък с предишното си гадже не съм имал такива проблемина какво може да се дължи това
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Да не би да е от притеснение?Въпреки че щом ти е приятелка, мисля, че трябва да си спокоен с нея, ама кой знае.
![]()
Може вината да е в приятелката ти,ако не я харесваш истински и вътрешно нещо в нея те дразни силно или отвръщева.Може да е на нервна остова.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
и аз се самнявам че ми е от това ама не мога да разбера защо се притеснявам ...Първоначално написано от charlotte^
дали има нещо общо със секса ? смисъл ние не сме правили но може и това да има нещо общо
![]()
Алергичен си към нея![]()
Струва ми се, че авторът ни гъбарка както си знае.
Ако все пак си сериозен, освен от притеснение не виждам от кво друго може да е.
от къде си ти бе моето момче? ммммммм.......много интересно, много......на колко години си?....мммммммммммммммммммм мммм.......абе...........Първоначално написано от Анонимко
абе там ти е правено нещо глупаво ве....мммм.......чорапи са ти взели.....ммммммм ........и нещо част от одяло...мм.................беееее.... .....ммммм
Мда.....ама може би е от притеснение!Отпускай се....Първоначално написано от charlotte^
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
На мен лично ми се гади от някакви парфюми. Само по устата ли се целувата, защото може, ако си пръска и врата и я целуваш там да те боли от това.
Имал ли си други гаджета преди това?
Май е точно до притиснение, по трудно се отпускам и не знам защо така.Някакъв съвет да ми предпожите за да не съм толкова притеснителен че напрао ше получа някоя криза така
, напоследък даже ям по по малко че да ми не става мн лошо
. Дайте някой съвет моля ви
![]()
Ей, я си яж както трябва! Че нали за това ти е приятелка, да не се притесняваш и да си казвате всичко.Отпусни се, се едно си с твойте приятели ( момчетата ) надявам се и от тях да не се притесняваш![]()
Не се подигравайте на момчето!
Аз съм по съчия начин...от мнооого време съм с моя приятел,но аз съм много притеснителна и за сичко се тревожа и когато трябва да излизам с него ме боли корема и ми е лощо...И не се бъзикам.Страшно много го обичам,обаче всяка среща с него за мен е като първа и ми е притеснено,но само отначало..после се оправям,но ако например трябва да отидем на дискотека или да прекараме деня в София(не съм оттам,а често ходим),аз съм като болна...И това е само,защото съм със слаби нерви и много притеснителна.... Така че влизам ти в положението...![]()
Просто ти се повдига от приятелката ти.
Ето за това говорех от самото началоПървоначално написано от Lady_L
![]()
Здравей и аз бях по същият начин..със сегашният ми приятел се запознахме в дискотека и на другият ден излязохме и направо ми се гадеше и стомаха ме болеше.. и така до към 5-6та среща след това забравих за притесненията. Така че има време.. бъди търпелив и споделяй МНОГО с нея!
хубава работа! разбира се че никой не се подиграва на момчето, напротив - за адмириране е подобна чувствителност запазена в днешното време!Първоначално написано от Lady_L
определено вс мнения се консолидират около психичната генеза на проблема. и това е нормално /но все по рядко срещано/ явление на съобразване с другия, на усещането че Другият е важен в една връзка и на страха от нереализацията на тази връзка....
с времето идеалистичния образ се разбива от реалиите на реалността и нещата си идват по местата....
но винаги е очарователно когато тази финна чувствителност е налице в началото...от това Момче става превъзходен съпруг и татко
Мерси много на всички ви , вдъхнахте ми кураж :P .А относно
Мислите ли че трябва да споделя това с нея ?Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
spkoinooo na men mom4eto koeto haresvah kato mi kaza po 4ata 4e me haresva az vdignah temperatyra i po4nah da se tresanormalno e 6e svikne i 6te mine
Ми пробвай да си потрайкаш малко, и дано се оправи всичко, ако не можеш да и го кажеш, но трябва доста да внимаваш да не вземе да се обиди че не я харесваш или нещо такова..Първоначално написано от Анонимко
Лично мнение..