.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Kak stana taka???HELP ME PLS

Ami zna4i temata e prosta.Ot 4 godini sym vliubena mn v edno mom4e ma naistina mn.Vsi4ko v nego e mn hubavo i na nqkolko pyti se opitva6e da me pokani da izlezem,no az sym glupa4ka i vinagi ne mu obry6tah vnimanie.Moje bi za6toto samo kato go pogledna i se vcepenqvam i ne moga da mislq ili govorq.Tolkova mi e tupo.Kak moga da go pokanq da izlezem?Adski me e strah mojete li da mi pomognete nqkak?

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам как си чакала четири години без да направиш нищо!?Аз нямаше да издържа честно казано.
    Трябва да я преодолееш тази своя срамежливост, защото ще го изпуснеш и после ще съжаляваш.Просто го попитай:"Поканата още ли важи?" примерно или го питай:"Искаш ли да излезем?".Просто не трябва да се срамуваш толкова, а и няма за какво, щом той те е поканил и без т`ва.

Мега фен
    Град
    София
    Ами и аэ ти се чудя как си иэдържала цели 4 години...предполагам ти е било много гадно!но сама си си виновна!Мисля,че само ти можеш да си помогнеш...!Както каэа коалка-трябва да преодолееш стража и срама,иноче няма начин!А ако не го направиш ще има да губиш и да съжаляваш много...!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    РЮАР
    Еми какво да ти кажа, ако той знае че го обичаш той поканването на среща няма да е толкова сложно, но ако не знае предлагам ти да му кажеш и от там той сам ще те покани...

Какво лошо или колко трудно е да кажеш " Свободен ли си тази вечер или какво ще правиш следобяд.. "

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vo evala macko,e na tva tvoito az vikam lubov! 2 ro po dobre mu kaji samata istina 4e go haresva6 ot mn vreme (obi4a6)/ 3 to v kraina smetka ako ne ti otvarne ,po dobre 4e si mu kazala sega i si priklu4ila s toq fal6,za da ne se tormozi6 o6te 4 god uspeh ot men,dano stane rabotatat 6totyo go zaslujava6
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Леле...4 години са си мноого време!...Евалата..
    Едно можеш да направиш-дължиш го на себе си след като си чакала толкова време.Покани го да излезете!..И ти желая успех дано се съберете.Заслужаваш го след толкова време
    just a kid۵

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Леле...4 години са си мноого време!...Евалата..
    Едно можеш да направиш-дължиш го на себе си след като си чакала толкова време.Покани го да излезете!..И ти желая успех дано се съберете.Заслужаваш го след толкова време

Определенно го залужава, много ще им се кеф-а... Кефат ме такива двойки, изкарали около 2-3 години... евалата им права...
    Мацка пожелавам ти успех с начинанието и дано станат нещата...

Еххх... Той те е канил, а ти си отказала, въпреки, 4е си искала тази сре666та... Мале мале
    Еми сега събира666 смелост и го кани666 ти...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Абе хващаш телефона (не може да му го нямаш) и просто му се обаждаш, питаш го как е, кво прави, има ли мноо работа, зает ли е... нещо друго ала бала и накрая просто му казваш, че би искала да излезете навънка, ако той естест. няма нищо против и тва е. Стига си чакала, искаш си останеш стара мома ли???

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    не бъди срамежлива... от личен опит знам, че ще загубиш ако се срамуваш за това давай напраед , пък каквото ще да става нищо не губиш да го поканиш :P постарай се да му хареса срещата ви и той сам ще те покани на втора аиде успех от мен стискам ти палци
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

emi gledai sega ako mu ima6 nomera po4ni da mu pi6e6 sms-i ako go nqma6 pitai negovi fr-ta.ili napravo otidi i go popitai dali iskA da pogovorite ostavate samo dvamata i ti mu kazva6 kolko mn se pritesnqva6 i 4e mn go haresva6(deistva znam ot li4en opit)!! :wink:
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си